Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

Όταν ντεμπούταρε ο Σοφκόφσκι, ο Στέρλινγκ δεν είχε γεννηθεί!!


Όταν ντεμπούταρε ο Σοφκόφσκι, ο Στέρλινγκ δεν είχε γεννηθεί

Σε ένα πολύ κλειστό κλαμπ θα μπει σήμερα ο τερματοφύλακας της Ντιναμό Κιέβου, Αλεξάντρ Σοφκόφσκι, καθώς θα γίνει ο τρίτος παίκτης άνω των 41 ετών που παίζει στο Champions League.

Περήφανος για τον εαυτό του, που αναμένεται σήμερα να πραγματοποιήσει ένα τρομερό κατόρθωμα, πρέπει να είναι ο τερματοφύλακας της Ντιναμό Κιέβου, Αλεξάντρ Σοφκόφσκι. Ποιο είναι αυτό; Ότι γίνεται ο τρίτος γηραιότερος ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται σε αναμέτρηση του Champions League. Τον περνάνε, μόνο ο παλαίμαχος τερματοφύλακας της Λάτσιο, Μάρκο Μπαλότα (43 ετών και 253 ημερών) και ο παλαίμαχος τερματοφύλακας της Τσέλσι (41 ετών και 198 ημερών).

Ωστόσο, το τρομερό στην όλη ιστορία δεν είναι το... κλειστό κλαμπ που θα μπει σήμερα ο Σοφκόφσκι με τη συμμετοχή του κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι, αλλά ότι τέσσερις μήνες μετά το ντεμπούτο του στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, γεννήθηκε ο νυν παίκτης των Πολιτών, Ραχίμ Στέρλινγκ.

Εάν σκεφτεί, πάντως, κανείς ποια είναι και η πιθανή ενδεκάδα της Σίτι, όταν ο Αλεξάντρ Σοφκόφσκι έκανε ντεμπούτο ο Τζο Χαρτ ήταν 7 ετών, ο Πάμπλο Ζαμπαλέτα 9, ο Βινσέντ Κομπανί 8, ο Νικολάς Οταμέντι 6, ο Γκαέλ Κλισί 9, ο Φερνάντο 7, ο Γιάγια Τουρέ 11, ο Φερναντίνιο 9, ο Ντάβιντ Σίλβα 8, ο Σέρχιο Αγουέρο 6 και όπως αναφέρθηκε παραπάνω, ο Ραχίμ Στέρλινγκ δεν είχε γεννηθεί καν.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: