Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

Άρνεσεν: «Έκανα λάθη, αλλά υπήρχε διαφορετική φιλοσοφία»


Άρνεσεν: «Έκανα λάθη, αλλά υπήρχε διαφορετική φιλοσοφία»

Για διαφορετική φιλοσοφία με τη διοίκηση του ΠΑΟΚ, χωρίς να παραγνωρίζει τα δικά του λάθη, έκανε λόγο ο Φρανκ Άρνεσεν μιλώντας σε εφημερίδα του Αμβούργου.

Για το «διαζύγιό» του με τον ΠΑΟΚ μίλησε ο Φρανκ Άρνεσεν σε εφημερίδα του Αμβούργου κάνοντας λόγο για διαφορετική φιλοσοφία, αλλά αναγνωρίζοντας πως και ο ίδιος έκανε λάθη.

«Η ομάδα κι εγώ είχαμε διαφορετική φιλοσοφία. Από την αρχή το είχα αυτό στο μυαλό και ήταν ο λόγος που ναι μεν υπέγραψα συμβόλαιο τριών ετών, αλλά με την οψιόν να φύγω σε ένα χρόνο, αν δεν ταιριάζουμε. Ήταν κάτι που καταλάβαμε και οι δυο πλευρές. Τότε είπα στον ιδιοκτήτη του συλλόγου: ‘Ας το τελειώσουμε, αφού έτσι κι αλλιώς κάποια στιγμή θα χωρίσουμε’», τόνισε ο Δανός πρώην τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ.

«Φυσικά έκανα και στον ΠΑΟΚ λάθη, αλλά ειλικρινά ξέρω τι μπορώ να κάνω, κι αυτό έχω πάντα στο μυαλό μου. Και στο Αμβούργο μου έκαναν κακή κριτική. Ωστόσο βλέπω ότι στο Αμβούργο υπάρχουν ακόμα οι Άντλερ, Ιλίσεβιτς, Ρούντνεβς, παίκτες που είχα φέρει εγώ. Αυτό κάτι λέει…».

Ειδικότερα αναφέρθηκε στον Λετονό φορ, που βρέθηκε κοντά στον ΠΑΟΚ. «Ήθελα πάρα πολύ να πάρω τον Ρούντνεβς στον ΠΑΟΚ αλλά ο Ρούντι μου είπε: 'Φρανκ, αγαπάω το Αμβούργο, δε θέλω να φύγω από εκεί, θέλω να παλέψω για τη θέση μου'. Τότε στεναχωρηθήκαμε εμείς πολύ, αλλά για τον Ρούντι ήταν η σωστή απόφαση».

Τέλος, ο 59χρονος προπονητής μίλησε για το μέλλον του. «Θέλω να δουλέψω, είμαι για όλες τις προτάσεις ανοιχτός. Ωστόσο ένα είναι σίγουρο. Δεν θα κάνω στο μέλλον τα πάντα αλλά θα δεχτώ μόνο προτάσεις που μου ταιριάζουν».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: