Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

Μέσι: «Δεν θα άντεχαν μέχρι τέλους»


Μέσι: «Δεν θα άντεχαν μέχρι τέλους»

Ο Λιονέλ Μέσι περίμενε πως όταν κουραστούν οι παίκτες της Άρσεναλ θα υπάρξουν περισσότερες ευκαιρίες για την Μπαρτσελόνα και μαζί του συμφώνησε και ο Λουίς Ενρίκε.

Την εξάντληση των παικτών της Άρσεναλ περίμενε η Μπαρτσελόνα για να «χτυπήσει» στο τέλος και με 2-0 στο Λονδίνο να κάνει άλμα για τα προημιτελικά του Champions League, όπως δήλωσε ο Λιονέλ Μέσι.

«Η Άρσεναλ ήταν πολύ δυνατή, αλλά ξέραμε πως δεν θα μπορούσαν να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό μέχρι το τέλος και τότε έπρεπε να εκμεταλλευτούμε την κόπωσή τους και τους κενούς χώρους. Χαίρομαι που σκόραρα και που όλη η ομάδα έκανε πολύ καλή δουλειά», τόνισε ο σκόρερ της «Μπάρτσα», αλλά σημείωσε: «Δεν έχει κριθεί η πρόκριση. Έχουμε αντιμετωπίσει πολλές φορές την Άρσεναλ και ξέρουμε πόσο καλή ομάδα είναι. Πάντως το 2-0 είναι ένα πολύ καλό σκορ και θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε και στη ρεβάνς».

Ο Λουίς Ενρίκε στο ίδιο μήκος κύματος ανέφερε: «Παίξαμε σε υψηλό επίπεδο. Δεν είδα κάτι που δεν μου άρεσε. Αξίζαμε τη νίκη. Όταν οι αντίπαλοι κουράστηκαν βρήκαμε περισσότερους χώρους και κάναμε εξαιρετική δουλειά, τόσο ομαδικά όσο και ατομικά. Πάντως η πρόκριση δεν κρίθηκε ακόμη. Χρειάζεται πάντα προσοχή στη ρεβάνς».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: