Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Αρβανίτης για όλους και για όλα!!

Συνέντευξη τύπου στους δημοσιογράφους παρέθεσε το μεσημέρι ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Λευτέρης Αρβανίτης. Ο πρόεδρος των «κιτρίνων» μίλησε για τα οικονομικά της ΚΑΕ, τα έσοδα και τα έξοδα της ομάδας. Ανέφερε τις δυσκολίες που υπάρχουν ενώ ζήτησε από τον κόσμο του Άρη τη στήριξη και τη βοήθεια που χρειάζεται αυτή τη στιγμή η ομάδα για να εκπληρώσει τους στόχους της.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Αρβανίτη:

"Απευθύνομαι σε σένα λαέ του ΑΡΗ. σε εσένα μόνο απολογούμαι. Να συνεχίσω το τιτάνιο έργο που έχουμε αναλάβει. Στους έξι μήνες που είμαστε διορισμένοι έχουμε δουλέψει πολύ, έχουμε αφιερώσει άπειρες ώρες εργασίας στην ΚΑΕ ΑΡΗΣ. Ειδικά εγώ, το βλέπετε όλοι. Μαζεύαμε ευρώ-ευρώ. Εκκρεμούσε η ανοιχτή εγγυητική επιστολή της προηγούμενης διοίκησης και οι τράπεζες δεν μπορούσαν να εγγυηθούν. Δεσμεύσαμε στην τράπεζα 160.000 ευρώ. Καταλαβαίνετε πόσο δύσκολο ήταν. Όλα αυτά τελείωσαν και η ομάδα πήρε το πιστοποιητικό.

Άρχισε η δημιουργία της νέας ομάδας. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε τις γνωστές δυσκολίες, ειδικά στον ΑΡΗ λόγω της αναξιοπιστίας. οι επενδυτές δύσκολα θα έρχονταν που έχει απλήρωτους παίκτες 3-4 χρόνια. Αυτά είναι γνωστά στην πιάτσα.
Με πολύ μεγάλο αγώνα δημιουργήθηκε μια ομάδα με έντονο το ελληνικό στοιχείο. Με τους νεαρούς και τους έμπειρους. Προς το τέλος του Αυγούστου ήρθαν και οι τρεις Αμερικανοί απευθείας από τα Κολλέγια. δεν αγωνίστηκαν, αλλά αντικαταστάθηκαν. Αυτό που είναι βασικό και νιώθω υποχρέωση είναι να ενημερώσω τον κόσμο πως διαχειριστήκαμε το κάθε ευρώ που
Εισπράξαμε 701.185 ευρώ. Πληρώσαμε 669.618 ευρώ. Στο ταμείο μας είναι 1.567 ευρώ.

Τα έσοδα μας ήταν:
ΟΠΑΠ 222.000 ευρώ
75.000 CYTA
184.000 τηλεοπτικά δικαιώματα
115.000 διαρκείας της σεζόν
8.000 ΣΑΡΙΣΑ
Περίπου 50.000 από το GOLDEN CLUB, μαζί με τα διαρκείας που αγόρασαν.
36.880 ευρώ οι ταμειακές διευκολύνσεις
31.5000 ευρώ οι εισπράξεις

Τα εξοδα μας:
199.000 ευρώ στο δημόσιο.
215.000 ευρώ σε μισθοδοσίες απο τη σεζόν 2009-2010 και έπειτα.
Επιστρέψαμε στον ΑΣ ένα ποσό 10.000 ευρώ
55.000 σε αμοιβές και έξοδα τρίτων.
29.000 ευρώ σε παροχές τρίτων (δικηγόροι, γιατροί, προμήθειες)
6.000 ευρώ σε φόρους και τέλη
81.000 ευρώ διάφορα έξοδα (ταξίδια, διαμονή, λειτουργία γραφείων)
10.000 τραπεζικά έξοδα
33.000 ευρώ προμηθευτές
επιστροφή ταμειακών διευκολύνσεων 22.000 ευρώ".

Στη συνέχεια ο κ. Αρβανίτης αναφέρθηκε στο αγωνιστικό κομμάτι:

"Αυτό που θέλαμε είναι να παίζουν οι νεαροί μας. Να φτιάξουμε μια ομάδα που θα μπορούμε να την πληρώνουμε. Δεν μπορούσαμε να συνεχίσουμε αυτό που γινόταν τόσα χρόνια στον ΑΡΗ. Βλέπω και διαβάζω τους Αρειανούς, οι οποίοι θέλουν η ομάδα να κερδίζει όλα τα παιχνίδια. Και εγώ πάντα πρωταθλητής ήθελα να είμαι. Αναφέρομαι στην τελευταία τριετία, δεν μπορούσαμε να φέρουμε 27 ξένους και 11 Έλληνες. Σύνολο 43 παίκτες. Καμία ομάδα δεν κράτησε κορμό. Κανένας μικρός δεν έγινε βασικός. Κανένας μικρός δεν μπήκε σε πρόγραμμα ανάπτυξης στο άθλημα. Στους 37 παίκτες οφείλονται χρήματα. Αυτό δε θα το κάνουμε, όσο και αν ο κόσμος επιμένει. Αυτό που εγώ θεωρώ καλό, σωστό και υγιές για τον ΑΡΗ είναι αυτό που κάνουμε εμείς. Να πορευτούμε με ελληνικό κορμό, με έμπειρους και ταλαντούχους Έλληνες. Με δύο χρόνια ορίζοντα στο ρόστερ και με σωστή χημεία. Χρειάζεται και πολλή δουλειά.
Με το νέο προπονητή έχουμε 15 αθλητές και 8 άτομα στο προσωπικό.
Πρέπει να σταθεροποιηθεί ο φετινός στόχος, να ηρεμήσει η ομάδα. Να ηρεμήσουν οι φιλότιμοι παίκτες μας. Για να μπορέσει και η διοίκηση να ασχοληθεί με τα οικονομικά περισσότερο. Είμαι σίγουρος ότι η δουλειά που κάνουν θα φανεί μέσα στο γήπεδο. Θέλουμε όμως τη στήριξη του κόσμου.

Είναι μονόδρομος για εμένα αυτή η τακτική. Τόσα χρόνια οι Αρειανοί έχουν δει το άλλο πρόσωπο. Εγώ πιστεύω ότι αυτή είναι η λύση. Η οργάνωση και η παραγωγή. Έχουμε το όνομα, έχουμε την ομάδα, θέλουμε και τη στήριξη του κόσμου. Να γίνουμε σαν την Άρσεναλ του ποδοσφαίρου, σε υψηλό επίπεδο. Θέλει υπομονή, θέλει χρόνο και στήριξη. Πάνω απ` όλα, θέλει αγάπη. Εννοείται ότι μέσα σ` όλα αυτά θα πρέπει να προσθέσουμε και το στοιχείο της ανιδιοτέλειας. Ζητώ από τους δημοσιογράφους να περάσει επικοινωνιακά στον κόσμο. Να καταλάβουν όλοι τι θέλουμε να κάνουμε. Τα γραφεία είναι ανοιχτά για όλο τον κόσμο. Ο καθένας μπορεί να μιλήσει με τον προπονητή για οποιοδήποτε θέμα.

Κλείνοντας, αδέρφια Αρειανοί εγώ αυτά μπορώ να υποσχεθώ. Παρά τα προβλήματα μας, να βρούμε χρόνο να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα της ομάδας. Με ειλικρίνεια και μόχθο, για να δείξουμε στον κόσμο ότι μπορούμε να βλέπουμε την επόμενη μέρα πιο αισιόδοξα".

Σχετικά με το ζήτημα που προέκυψε το καλοκαίρι με τη ΦΙΜΠΑ και την απαγόρευση μεταγραφών ξένων παικτών:

"Στην αρχή του καλοκαιριού είχαμε να διαλέξουμε δύο δρόμους. Διοίκηση και προπονητής μαζί. Το μπάτζετ ήταν συγκεκριμένο, περίπου 330.000 ευρώ. Τους ξένους που θέλαμε να πάρουμε, που ήταν καλοί παίκτες, στις θέσεις 1, 3 και 5 μας του πρότειναν 320.000 δολάρια και εμείς είχαμε 330.000 ευρώ μπάτζετ. Όλο μας το μπάτζετ δηλαδή έπρεπε να είναι οι ξένοι. Ρωτήσαμε την ελληνική ομοσπονδία, λέγοντας ότι έχουμε τόσα χρέη και δεν μπορώ να πληρώσω τους ξένους. Προτάθηκε η λύση από μέρους μας να ζητήσουμε εξάμηνη αναστολή της ποινής για να μπορέσουμε να κάνουμε μια ανταγωνιστική ομάδα. Η ΦΙΜΠΑ δε μας απάντησε ποτέ. Στείλαμε πολλά email, μιλήσαμε πολλές φορές με ανθρώπους της. Δεν το δέχτηκαν. Καλό θα είναι να ξέρει ο κόσμος ότι η ΦΙΜΠΑ ζει απ` αυτό. Όταν πηγαίνει κάποιος στο δικαστήριο της πληρώνει 6.000 ευρώ η κάθε πλευρά. Προχωρήσαμε στο θέμα των παικτών από τα κολλέγια, θεωρώντας ότι μια παράγραφος των κανονισμών της ΦΙΜΠΑ ανέφερε ότι απαγορεύεται οποιαδήποτε μεταγραφή. Αυτοί θα ήταν νέα συμβόλαια, όχι μεταγραφές και έτσι θεωρούσαμε μαζί με την ομοσπονδία ότι θα μπορούσε να περάσει. Γνωρίζω ότι ο πρόεδρος της ελληνικής ομοσπονδίας έκανε μεγάλες προσπάθειες. Εξήγησε στη ΦΙΜΠΑ τι σημαίνει ΑΡΗΣ και τι έχει προσφέρει. Φαίνεται ότι προσπάθησε πολύ γιατί εξέδωσε το ένα από τα τρία δελτία. Ήθελε να βοηθήσει, το ξέρω καλά αυτό. Όμως όταν έγινε αυτό, όλοι οι αθλητές που είχαν προσφύγει στη ΦΙΜΠΑ έκαναν παρέμβαση σε βάρος μας καθώς και μερικές ελληνικές ομάδες. Εκεί κόλλησε το ζήτημα. Θα ήθελα να σταθώ, το λεω για τον Αρειανό, πάλι θα προσπαθούσαμε να φέρουμε όσο το δυνατόν λιγότερους ξένους γιατί δεν μπορούσαμε να τους πληρώσουμε".

Αναφορικά με το ζήτημα της ενημερότητας:

"Στο θέμα του ΕΣΑΚΕ. Είναι γνωστό ότι έχουμε μια ρύθμιση προς τη ΦΑΕ Θεσσαλονίκης, η οποία είναι 43 δόσεων, που σημαίνει 33.000 ευρώ το μήνα. Συν τις 12.000 στο ΙΚΑ. Άρα 45.000 ευρώ το μήνα. Το μεγαλύτερο κομμάτι των εσόδων μας είναι ο ΟΠΑΠ, αλλά πληρώνει τέσσερις φορές το χρόνο. Είναι δύσκολο στο τετράμηνο να τα βγάλουμε πέρα. Θέλουμε 180.000 ευρώ και παίρνουμε περίπου 60.000 σ` αυτό το διάστημα. Ο νόμος μου δίνει το δικαίωμα να καθυστερήσω 1-2-3 μήνες. Αυτό είπα στον ΕΣΑΚΕ. Δεν έχουμε την οικονομική δυνατότητα να πληρώνω 180.000 ευρώ το τετράμηνο. Σ` αυτό το κομμάτι έχουμε μια ελπίδα με τη ψήφιση του νέου φορολογικού νόμου. Τηρούμε τη ρύθμιση, αλλά δεν έχουμε ενημερότητα".

Σκαρτάδος: «Έχω άποψη και αυτό ενοχλεί κάποιους»

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Γιώργος Σκαρτάδος, σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις του φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του «Αθλητικού Metropolis», όπου κλήθηκε να σχολιάσει την αγαπημένη του ομάδα, τους μεταγραφικούς στόχους του «δικεφάλου» αλλά και τους λόγους που δεν του έχει δοθεί κάποιο πόστο στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Αναλυτικά η συνέντευξη:

Για την τελευταία φορά που πήγε στην Τούμπα:
«Τελευταία φορά που πήγα ήταν στο ματς με τον Άρη. Έχω μια εικόνα του φετινού ΠΑΟΚ. Για το αν θα έπρεπε να είμαι στα κοινά του ΠΑΟΚ είναι θέμα άλλων ανθρώπων. Εγώ έκανα τις προσπαθείς μου μιλούσα με Ζαγοράκη και μετέπειτα με Βρύζα. Ότι είχα να κάνω το έκανα και τώρα περιμένω τον ΠΑΟΚ. Θα ήθελα να εργαστώ για τον ΠΑΟΚ.

Για τον ΠΑΟΚ φέτος:
«Φέτος είναι ευκαιρία του ΠΑΟΚ, όχι να διεκδικήσει την πρώτη θέση, αλλά να βγει δεύτερος με μεγάλη διαφορά από τον τρίτο ώστε να μπει στα πλέι οφ με μεγάλο αβαντάζ. Έτσι στην τελική βαθμολογία να βγει δεύτερος, να παει στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και να δούμε στην Τούμπα αγώνες μεγάλους βεληνεκούς. Έχει τον πρώτο λόγο ο ΠΑΟΚ. Αν παει στα πλέι οφ με 3 βαθμούς και ο αντίπαλος είναι κοντά, μπορεί να έχει προβλήματα. Ενώ αν έχει διαφορά θα έχει αβαντάζ.»

Για το τι του αρέσει στον ΠΑΟΚ:
«Είναι μια στρωτή ομάδα θέλει να παίξει ποδόσφαιρο. Ο Δώνης εμπιστεύεται νέους και αυτό είναι καλό. Νομίζω ότι βλέπουμε έναν διαφορετικό ΠΑΟΚ απ?οτι είχαμε δει τα τελευταία χρόνια. Έχει καλούς παίκτες και καλή ομάδα. Πρέπει να βοηθήσουμε για να φέρει ο Σαββίδης κάποιους παίκτες και να παει ακόμα καλύτερα.»

Για το ρεκόρ που έχει στον ΠΑΟΚ με 84 γκολ και τον Σαλπιγγίδη που τον πλησιάζει έχοντας 67:
«Τα ρεκόρ είναι για να σπάνε και ένας επιθετικός έχει περισσότερες πιθανότητες να σπάσει αυτό το ρεκόρ. Φαίνεται ο Δημήτρης πως θα σπάσει αυτό το ρεκόρ και θα φτάσει ακόμα πιο ψηλά. Το γκολ είναι έμφυτο σε κάποιους ποδοσφαιριστές, εγώ είχα αυτό το ταλέντο. Έβγαινα κρυφά και δεν πιστεύανε σαν αμυντικός που ήμουν πως θα βγαίνω τόσο ψηλά και αυτό ήταν το μυστικό μου.»

Γιατί αποστασιοποιήθηκε:
«Δεν αποστασιοποιήθηκα, δουλεύω σαν προπονητής εκτός Θεσσαλονίκης. Έχω ψάξει πολλές φορές εδώ στη Θεσσαλονίκη να βρω ομάδα ώστε να μείνω εδώ αλλά δεν βρήκα κάτι. Πάντα είμαι στη διάθεση του ΠΑΟΚ, είναι η μεγάλη μου αγάπη. Δεν είναι στο χέρι μου να προσφέρω τις υπηρεσίες μου σε κάποιο διοικητικό πόστο ή στις μικρές ομάδες. Δεν κρύβω ότι τα τελευταία χρόνια ζήτησα πολλές φορές να προπονήσω κάποιο παιδικό τμήμα του ΠΑΟΚ και μου έχουν αρνηθεί. Επειδή ο Γιώργος Σκαρτάδος έχει άποψη, σε κάποιους δεν αρέσει αυτό.»

Στη συνέχεια ο Γιώργος Σκαρτάδος κλήθηκε να σχολιάσει τη μεταγραφική λίστα του ΠΑΟΚ, αναφέροντας χαρακτηριστικά για κάθε παίκτη:

Για τον Χολέμπας:
Για να μπορέσει ο ΠΑΟΚ να γίνει ανταγωνιστικός πρέπει να κάνει τέτοιες κινήσεις. Είναι μια καλή κίνηση και σε περίπτωση που φύγει ο Σταφυλίδης μπορεί να βοηθήσει άμεσα τον ΠΑΟΚ.

Για τον Φυτανίδη:
«Είναι έμπειρος στόπερ παίζει χρόνια στην Α? Εθνική και θα είναι μια καλή λύση μιας και ο ΠΑΟΚ έχει μόνο Κατσικά και Κουμάλο σε αυτή τη θέση.»

Για τον Βασιλακάκη:
«Νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ έχει τέτοιους παίκτες και θα ήτανε κρίμα να μην τους αξιοποιήσει και να ξοδέψει χρήματα για τέτοιους ποδοσφαιριστές. Η φανέλα του ΠΑΟΚ είναι πολύ βαριά.»

Για τον Ολαϊτάν:
«Είναι ένας πάρα πολύ εξελίξιμος παίκτης. Ο μάνατζερ που τον έφερε είναι φίλος μου. Πρόκειται για ένα πολύ καλό παίκτη και θα χτυπήσει «φλέβα» ο ΠΑΟΚ άμα τον πάρει.»

Για τον Τζαβέλλα:
«Το 2002 ήμουν προπονητής στην Τερψιθέα και είχα παίκτη τον Τζαβέλλα ο οποίος ήταν τότε 16 χρονών. Τον πρότεινα στον ΠΑΟΚ το 2003, ήρθε, δοκιμάστηκε και η απάντησή τους ήταν πως ήταν μικρός σε ηλικία και δεν αποκτήθηκε.»



πηγή: metrosport.gr
 


Από εβδομάδα οι αποφάσεις για Αθανασιάδη και Έτο!!

Μετά από αρκετές αναβολές εκδικάστηκαν σήμερα οι υποθέσεις των Στέφανου Αθανασιάδη και Αραούχο Έτο, για τα σχόλιά τους στο twiiter.

Το βασικό επιχείρημα της νομικής υπηρεσίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που ανέλαβε την υπερασπιστική γραμμή των δύο ποδοσφαιριστών ήταν ότι η ανάρτηση στο twitter δεν συνιστά δημόσια δήλωση, αλλά έχει το χαρακτήρα σχολίου μεταξύ γνωστών και φίλων.

Για τις δύο υποθέσεις θα κατατεθεί υπόμνημα, ενώ μέχρι η αποφάσεις αναμένονται μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας.



πηγή: metrosport.gr
 

Η απάντηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός!!

Στην ανακοίνωση του Ολυμπιακού, με την οποία είχε στραφεί κατά του Γιάννη Αλαφούζου, απάντησε με ανακοίνωση η ΠΑΕ Παναθηναϊκός στην οποία αναφέρει χακτηριστικά: «όποιος έχει τη μύγα...»

Αναλυτικά:

"Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ δεν θα αποστεί από τις θέσεις που με συνέπεια υποστηρίζει το τελευταίο διάστημα και τις οποίες, δυστυχώς, η ίδια η πραγματικότητα επιβεβαιώνει σχεδόν καθημερινά.

Η εσπευσμένη αντίδραση της ΠΑΕ Ολυμπιακός σε μήνυμα του προέδρου μας μπορεί μόνο να εκληφθεί ως επιβεβαίωση της λαϊκής ρήσης ότι "όποιος έχει τη μύγα...".

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ είναι φύσει και θέσει θεματοφύλακας της αξιοπιστίας του ποδοσφαίρου και των αρχών του fair play. Άλλωστε, επανειλημμένα ο Πρόεδρος της ΠΑΕ έχει επισημάνει σε δηλώσεις του ότι πράξεις μη σύννομες δεν συνάδουν με τη φιλοσοφία και τη νοοτροπία του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ.

Όσοι ίσως βρίσκονται πίσω από σκάνδαλα στημένων αγώνων ή βάναυσες επιθέσεις σε φορείς του ποδοσφαίρου προς παραδειγματισμό καλό είναι να κοιτάξουν στον καθρέπτη πριν μιλήσουν για ηθική αυτουργία.

Δεν μπορεί να εγκαλούμαστε σήμερα εμείς για τη στάση μας, την οποία πληρώνουμε ακριβά ενώ είμαστε ο πρωτοπόρος Σύλλογος στον αγώνα κατά της διαφθοράς στο ποδόσφαιρο.

Η υγιής αντιπαλότητα μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού είναι μια ιστορία ξεχωριστή για το ελληνικό ποδόσφαιρο και τους φιλάθλους τους και είναι κρίμα που διοικητικές πρακτικές και εν γένει συμπεριφορές, αμαυρώνουν συστηματικά ένα γεγονός που θα μπορούσε να είναι διαφήμιση για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Επειδή μάλιστα γίνεται λόγος και για τον προσεχή μεταξύ μας αγώνα στο γήπεδό μας, απλά υπενθυμίζουμε ότι τόσο πέρσι, όσο και τα προηγούμενα χρόνια η αποστολή των φιλοξενούμενων προστατεύθηκε κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο, κάτι το οποίο δεν ισχύει ακριβώς στην αντίστροφη περίπτωση.

Επιπρόσθετα, δεν μπορεί να μην σημειωθεί και η καθυστέρηση της πολιτείας να περαιώσει θέματα που "καίνε", όπως λόγου χάρη, τη διατήρηση σε εκκρεμότητα επί μακρόν σοβαρότατων συναφών υποθέσεων που απασχολούν τη δικαιοσύνη στο χώρο του ποδοσφαίρου. Η καθυστέρηση αυτή αυξάνει και επιτείνει την απολύτως δικαιολογημένη αγανάκτηση όλων των υγιών φιλάθλων.

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ διευκρινίζει ότι δεν έχει τίποτα να χωρίσει με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού και αυτονόητα θα εργαστεί προς την κατεύθυνση της διοργάνωσης ενός αγώνα με άριστη φιλοξενία, μακριά από κάθε είδους εκτροπή.

Καλό θα είναι όλοι οι υπόλοιποι συντελεστές της διοργάνωσης του εν λόγω αγώνα να συμβάλλουν, ο καθένας με τη διάφανη τέλεση των οποιωνδήποτε καθηκόντων του προς τον ίδιο στόχο".

Νέα γραπτή δήλωση Κούγια!!

Με νέα γραπτή του δήλωση ο Αλέξης Κούγιας στρέφεται κατά Μαρινάκη, Μπέου, Τσακογιάννη.

Αναλυτικά η δήλωση:

"Ο Βαγγέλης Μαρινάκης και τα "πιστά σκυλιά" του δημοσιογράφοι με επικεφαλής τον επίσης ευτραφή και τον επίσης με μούσι υπεύθυνο τύπου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, γνωστό αμερόληπτο και αντικειμενικό δημοσιογράφο Καραπαπά, από χθες το βράδυ προσπαθούν να συμμαζέψουν τα ασυμμάζευτα σχετικά με τα όσα συνέβησαν με την απαγόρευση εισόδου μου στο γήπεδο Καραΐσκάκη, για να παρακολουθήσω ως απλός φίλαθλος της Παναχαϊκής και όχι συνδεόμενος μ' αυτή το παιχνίδι.

Ο Μαρινάκης, ο Μπέος, ο Τσακογιάννης, και τα μπραβάκια τους την τελευταία δεκαετία, όπως π.χ. ο Πέτρος Σταθάκης, και οι υποτακτικοί τους στην ΕΠΟ, είχαν στήσει μια μεγάλη παγίδα και περίμεναν να προσπαθήσω να μπω στο γήπεδο Καραΐσκάκη, συνοδεύοντας την αποστολή της ΠΑΕ Παναχαϊκής και κατεβαίνοντας από το ιδιόκτητο πούλμαν της, ώστε να έχουν την δυνατότητα με τους αμερόληπτους και αντικειμενικούς ποδοσφαιρικούς εισαγγελείς Καρρά και Πετρόπουλο, οι οποίοι ήταν, όπως και τα τελευταία 40 χρόνια, στις θέσεις των επισήμων στο γήπεδο Καραΐσκάκη (έχω μάθει ότι δεν έχουν χάσει ούτε τις προπονήσεις του Ολυμπιακού), να τιμωρήσουν ακόμα και με υποβιβασμό την ΠΑΕ Παναχαϊκή, αφού νομίζουν ότι θα είχαν το νόμιμο δικαίωμα λόγω της γνωστής κατάπτυστης απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, με την οποία τιμωρήθηκα να μην ασχολούμαι με την Παναχαϊκή για ένα χρόνο και με εισηγητή τον δικηγόρο Σταύρο Ανδριανόπουλο (αυτόν που ουσιαστικά αθώωσε στην επιτροπή εφέσεων τον Ολυμπιακό Βόλου και την Καβάλα ανατρέποντας τις πρωτοβάθμιες αποφάσεις που τους καταδίκαζαν).

Δυστυχώς γι' αυτούς επέλεξα να πάω στο γήπεδο μόνος μου και όλα όσα προσπάθησαν να διαδώσουν, ότι δήθεν δεν πήγα, είναι ψευδή και βεβαίως όλοι τους γνωρίζουν ότι δεν τους πιστεύει κανένας.

Εκείνο όμως που τους εξευτελίζει και εξευτελίζει και την ΕΠΟ είναι ότι από την ίδια πόρτα που υπάλληλοί τους απαγόρευσαν σε μένα να εισέλθω στο γήπεδο, επέτρεψαν με την συμμέτοχη του ιδίου υπαλλήλου της ΕΠΟ, ο ισόβια τιμωρημένος Μπέος να εισέλθει στο γήπεδο, όπως και το μπραβάκι του Τσακογιάννη και γενικός αρχηγός της Ηλιούπολης επί 6 χρόνια, Πέτρος Σταθάκης (αυτός που εδώ κι' ένα χρόνο χωρίς, όπως ισχυρίζεται ο ίδιος, να έχει καμία σχέση με τους Μαρινάκη, Μπέο, Τσακογιάννη έκανε την ψευδή καταγγελία κατά της ΠΑΕ Παναχαϊκής για δήθεν δωροδοκία της ΠΑΕ Παναχαϊκής, την οποία δήθεν έκανε ο ίδιος κατ' εντολή μου!!!), ο οποίος είναι επίσης τιμωρημένος να μην εισέρχεται στο γήπεδο για 7 χρόνια.

Το σημαντικότερο όμως απ' όλα είναι ότι ο τελευταίος, όπως μπορούν να διαβεβαιώσουν δικηγόροι, γιατροί και καθηγητές πανεπιστημίου που ήταν στο γήπεδο, φιλοξενήθηκε σε μία από τις προεδρικές σουίτες του σταδίου Καραϊσκάκη, εισπράττοντας έτσι, όπως λογικά μπορεί να σκεφτεί κάποιος, ένα μέρος της δικαιολογημένης "ηθικής" αμοιβής του για τις υπηρεσίες που προσφέρει σε όλους όσους είναι κατηγορούμενοι σε βαθμό κακουργήματος για τα στημένα παιχνίδια και για την εγκληματική οργάνωση που έστηνε τα παιχνίδια, στην οποία υπόθεση είμαι μοναδικός μάρτυρας κατηγορίας σε βάρος τους.

Αυτά προς διάλυση κάθε αμφιβολίας για το αν πήγα ή όχι στο γήπεδο".

ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Ηθικός αυτουργός ο Αλαφούζος»

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Ολυμπιακός δεν θέλησε να απαντήσει στα όσα έχει πει ο πρόεδρος του Παναθηναίκού Γιάννη Αλαφούζος, παρα μόνο ότι αν υπάρξουν επεισόδια στον μεταξύ τους αγώνα, υπεύθυνος θα είναι αυτός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το τελευταίο διάστημα όλοι οι Έλληνες φίλαθλοι γίνονται μάρτυρες μιας ολοένα αυξανόμενης έντασης που προκαλείται από τις συνεχόμενες δηλώσεις και θέσεις του Γιάννη Αλαφούζου.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, συνειδητά δεν απαντά στις προκλήσεις του για να μη συμβάλει επ' ουδενί στη δημιουργία και του παραμικρού επεισοδίου.

Τον καλούμε να συμμορφωθεί, να αναλογιστεί τις ευθύνες της θέσης του και να συνειδητοποιήσει επιτέλους τις συνέπειες των πράξεων του.

Τέλος η ΠΑΕ Ολυμπιακός ξεκαθαρίζει ότι για οποιοδήποτε επεισόδιο και αν δημιουργηθεί στον επικείμενο αγώνα της ομάδας μας με τον Παναθηναϊκό, υπεύθυνος θα είναι ο Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος με τη μέχρι σήμερα στάση του θα είναι ο ηθικός αυτουργός».

Ο σημαντικός αγώνας είναι στο γήπεδο!!

Ο σημαντικός αγώνας είναι στο γήπεδο
Περισσότερο και από τις διοικητικές εξελίξεις, μεγαλύτερη σημασία για τον Άρη έχει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα για ν’ ανασάνει βαθμολογικά.

Επόμενο παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο «Κλ. Βικελίδης» (1/12), με τους «κίτρινους» να περιμένουν τη στήριξη του κόσμου.

Στην κυκλοφορία έχουν τεθεί τα εισιτήρια της αναμέτρησης, με τις αισθητά μειωμένες τιμές που ισχύουν από την έναρξη της φετινής σεζόν.

Η ανακοίνωση:

«Σε κυκλοφορία τέθηκαν τα εισιτήρια για τον αγώνα με τον Ατρόμητο το Σάββατο (1/12) στις 17:15 στο Κλεάνθης Βικελίδης.
Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ αντιλαμβανόμενη την δύσκολη οικονομική συγκυρία αποφάσισε φέτος να μειώσει το κόστος των εισιτηρίων σε όλες τις θύρες.

Πιο συγκεκριμένα τα εισιτήρια κοστίζουν 10 ευρώ στις θύρες 1 και 3, 15 ευρώ στην θύρα 2, 20 ευρώ στην θύρα 9 και 30 ευρώ στην θύρα 7 (επισήμων).

Τα εισιτήρια διατίθενται από το ARIS MOBILE καθημερινά (10:00-14:00 και 17:00-21:00), ενώ την ημέρα του αγώνα τα εισιτήρια θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του γηπέδου.

Παράλληλα οι φίλοι του ΑΡΗ μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήριά τους και μέσω ίντερνετ από τη σχετική υπηρεσία e-ticketing και την διεύθυνση https://buy.tickethour.com/arisfc-ww/showProductList.html».

«Είμαι δεμένος με τον Πανιώνιο»

«Είμαι δεμένος με τον Πανιώνιο»
Δικαιωμένος που βρίσκεται στον Πανιώνιο για δεύτερη φορά στην καριέρα του και η ομάδα πάει τόσο καλά, εμφανίστηκε ο Χρήστος Αραβίδης.

Ο επιθετικός του «Ιστορικού» υποστήριξε ότι η μέχρι τώρα πορεία του συλλόγου στη Σούπερ Λίγκα είναι άκρως ικανοποιητική, ενώ για το αν σκέφτεται να φύγει, ήταν ξεκάθαρος: «Χαίρομαι να παίζω ποδόσφαιρο εδώ».

«Η αγάπη των φιλάθλων μας, μας κρατάει όρθιους σε κάθε δυσκολία», τόνισε για τη στήριξη του κόσμου στην ομάδα.

Αναλυτικά, όσα είπε ο Χρήστος Αραβίδης στην ιστοσελίδα της Superleague:

Έχουν απομείνει τρεις αγωνιστικές για να ολοκληρωθεί ο 1ος γύρος. Ποιες είναι οι εντυπώσεις σου από το φετινό πρωτάθλημα;
«Στο φετινό πρωτάθλημα νομίζω πως βλέπουμε ομάδες που κάνουν ό,τι καλύτερο βασισμένες μετά από χρόνια σε Έλληνες παίκτες. Αυτός είναι και ένας από τους λόγους που έχουμε δει και αρκετά νέα παιδιά να χουν πολύ χρόνο συμμετοχής ακόμα και από ομάδες που δεν το συνηθίζουν. Είναι θετικό και είναι κάτι που έλλειπε…»

Πως κρίνεις την μέχρι τώρα παρουσία σας;
«Η μέχρι τώρα παρουσία της ομάδας μου, είναι άκρως ικανοποιητική. Από κει και έπειτα όμως, εχθρός του καλού είναι το καλύτερο και εμείς έχουμε ακόμα δρόμο μπροστά μας και πολλά περισσότερα να δώσουμε βάσει των δυνατοτήτων μας.»

Ποιος ήταν ο στόχος που θέσατε ως ομάδα στην αρχή της σεζόν;
«Ο στόχος που είχαμε και που ακόμα έχουμε, είναι η παραμονή στην κατηγορία. Η προσπάθεια που κάνουμε είναι τεράστια και η βελτίωσή μας θεαματική, κάτι που μας οδηγεί στον στόχο που παραμένει σημαντικός για την βιωσιμότητα της ομάδας.»

Μήπως έχει διαφοροποιηθεί μετά από τα θετικά αποτελέσματα;
«Μετά από τα θετικά αποτελέσματα, φροντίζουμε να κάνουμε σταθερά βήματα ώστε να αποδώσουμε καλύτερο ποδόσφαιρο βάσει των δυνατοτήτων μας και βάσει όσων ο προπονητής μας ζητάει. Εφόσον το πετύχουμε και έρθει κάτι καλύτερο, φυσικά όλοι μας θα χαρούμε.»

Ποιο πιστεύεις ότι είναι το σημείο «κλειδί» για την φετινή σας εικόνα;
«Η φετινή μας εικόνα οφείλετε αφενός στην πολύ σκληρή δουλειά που γίνεται από όλους μας, παίκτες-προπονητές, αφετέρου στο οικογενειακό κλίμα που έχει δημιουργηθεί στην ομάδα. Αυτό μας δίνει χαρά και όρεξη για την δύσκολη συνέχεια.»

Τι πιστεύεις ότι δεν πήγε καλά στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης και γνωρίσατε την ήττα;
«Στην Τρίπολη αντιμετωπίσαμε μια πολύ καλή ομάδα του πρωταθλήματος. Είχαμε την ατυχία να δεχθούμε γκολ πολύ νωρίς και το ημίχρονο να μας βρει να χάνουμε 2-0. Δεν παρατήσαμε τον αγώνα και παίξαμε αυτό που μπορούμε για 90λεπτα, πιστέψαμε στην ανατροπή και αν και δεν ήρθε, είμαστε περήφανοι για την προσπάθεια.»

Τι ήταν αυτό που σε έκανε να πάρεις την απόφαση να αγωνιστείς για 2η φορά στον Πανιώνιο;
«Έχω επαναλάβει και παλαιοτέρα πως με τον Πανιώνιο είμαι δεμένος γιατί ουσιαστικά εδώ έκανα τα «βήματά» μου στην πρώτη κατηγορία. Ήταν εύκολη απόφαση λοιπόν, να έρθω στον Ιστορικό σύλλογο και είμαι περήφανος που αποτελώ μέλος του».

Ποιες είναι οι διαφορές που βλέπεις ανάμεσα στην ομάδα του τότε (2006-2009) και του τώρα;
«Είναι δυο διαφορετικές ομάδες και δύο διαφορετικές εποχές... Τότε τα οικονομικά δεδομένα ήταν καλύτερα και πιστεύω πως αν ο σύλλογος τα είχε τώρα, με την δουλειά και την προσπάθεια που γίνεται σε όλους τους τομείς θα ήμασταν ακόμα καλύτερα.»

Θα ήθελες να παραμείνεις στην ομάδα και τη νέα χρονιά;
«Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος αγωνιστικά από την ομάδα μου και από τον προπονητή μου. «Διασκεδάζω» κάθε προπόνηση και χαίρομαι να παίζω ποδόσφαιρο εδώ. Με προπονητή τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο, στην κυριολεξία ευχαριστιέμαι το ποδόσφαιρο».

Επόμενος αγώνας με τον Παναθηναϊκό στη Νέα Σμύρνη. Πως προετοιμάζεστε για αυτό το ματς;
«Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, είναι δύσκολο. Εμείς όμως, όπως πάντα, θα παίξουμε αυτό που ξέρουμε και ελπίζω σε νίκη της ομάδας μου.»

Τι μήνυμα θα ήθελες να στείλεις στους φίλους της ομάδας;
«Οι φίλοι της ομάδας είναι κοντά μας και το μόνο που χρειαζόμαστε είναι να συνεχίσουν να μας στηρίζουν. Η αγάπη τους για τον σύλλογο είναι δεδομένη και αυτό μας κρατάει όρθιους σε κάθε δυσκολία.»

Πως περνάς τον ελεύθερο χρόνο σου;
«Βλέπω ταινίες και συζητάω με φίλους μου για ποδόσφαιρο.»

«Γεμάτο από οπαδούς του ΠΑΟΚ»

«Γεμάτο από οπαδούς του ΠΑΟΚ»
Στην κυκλοφορία τέθηκαν σήμερα τα εισιτήρια για όσους φίλους του ΠΑΟΚ θέλουν να ενισχύουν την ομάδας τους στην εκτός έδρας με την Βέροια για την 13η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

«Το γήπεδο θα είναι γεμάτο από οπαδούς του ΠΑΟΚ. Πρόσφατα εκεί βρέθηκαν οπαδοί του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ και δεν δημιουργήθηκε κανένα πρόβλημα, έτσι πρέπει να γίνει και με εμάς», δήλωσε το μέλος του ΔΣ, Σπύρος Μηλιωρίδης σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης.


Η σχετική ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι από σήμερα, Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012, μέχρι και το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012 θα λειτουργεί εκδοτήριο στο γήπεδο της Τούμπας για τη διάθεση των εισιτηρίων του εκτός έδρας αγώνα εναντίον της Βέροιας, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012 (17:15) στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας.

Το εκδοτήριο στο γήπεδο της Τούμπας θα λειτουργεί από τις 09:00 μέχρι και τις 17:00.

Η τιμή του εισιτηρίου είναι 20€.

Κάθε φίλαθλος δικαιούται να αγοράσει μόνο ένα εισιτήριο και η αγορά του θα γίνεται μόνο μετά από επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας.

Για τις τιμές των εισιτηρίων στο ματς με την Βέροια που φτάνουν τα 20 ευρώ αλλά και την μετακίνηση των οπαδών του ΠΑΟΚ στη πόλη της Ημαθίας αναφέρθηκε στον Sport 103 το μέλος της διοίκησης του "Δικεφάλου", Σπύρος Μηλιωρίδης. Συγκεκριμένα είπε:

Αναλυτικά, όσα είπε ο Σπύρος Μηλιωρίδης στο “Sport 103 fm”:

«Ηταν ένα λάθος από την ΠΑΕ Βέροια αλλά δεν αλλάζει αυτό γιατί υπάρχει το θέμα της Εφορίας. Αυτοί λένε πως είναι τρεις μέρες δουλειά για να αλλάξουν οι τιμές των εισιτηρίων. Έχουμε κι άλλα παραδείγματα για τις τιμές των εισιτηρίων όταν παίζουν ομάδες με τον ΠΑΟΚ... Όπως η περίπτωση της Ξάνθης ή η περίπτωση της Καβάλας που έβαζαν τη μέγιστη τιμή που θα μπορούσαν να βάλουν.

Το γήπεδο θα είναι γεμάτο από οπαδούς του ΠΑΟΚ. Υπάρχει ΠΑΟΚτσήδικο στοιχείο και στους γύρω νομούς. Δεν θα υπάρχει μορφή οργανωμένης μετακίνησης, θα είναι μεμονωμένη. Πρόσφατα εκεί βρέθηκαν οπαδοί του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ και δεν δημιουργήθηκε κανένα πρόβλημα, έτσι πρέπει να γίνει και με εμάς».

Χωρίς οπαδούς στη Νέα Σμύρνη ο Παναθηναϊκός!!

Χωρίς οπαδούς στη Νέα Σμύρνη ο Παναθηναϊκός
Δεν θα έχει τη στήριξη των φίλων του ο Παναθηναϊκός στο κρίσιμο εκτός έδρας ματς με τον Πανιώνιο (2/11, 19:30), καθώς όπως ανακοίνωσαν οι «κυανέρυθροι» δεν θα διατεθούν εισιτήρια στους «πρασίνους».

Η προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει το Σάββατο, ενώ οι τιμές ξεκινούν από 5 ευρώ.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανιώνιος:

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει τις τιμές των εισιτηρίων για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, που θα διεξαχθεί την Κυριακή στο στάδιο της Νέας Σμύρνης στις 19:30, αλλά και τις ώρες διάθεσής τους.

Η προπώληση θα ξεκινήσει το Σάββατο από το εκδοτήριο του Αγίου Ανδρέα το οποίο θα είναι ανοικτό από τις 10:00 έως τις 14:00.
Την Κυριακή, το εκδοτήριο του Αγίου Ανδρέα θα είναι ανοικτό από τις 10:00 εώς και την έναρξη του αγώνα.

Το εκδοτήριο της οδού Σοφούλη, θα είναι ανοικτό την Κυριακή, από τις 12:00 έως την έναρξη του αγώνα.

Δεν θα διατεθούν εισιτήρια στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού.

Παρακαλούνται οι φίλαθλοι, όπως προσέλθουν στα εκδοτήρια με την κάρτα φιλάθλου τους όσο το δυνατόν νωρίτερα, για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή τους.

Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν την Κυριακή στις 17:30.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής:

Θύρα 2: 10 ευρώ / Παιδικό (έως 15 ετών) 5 ευρώ
Θύρα 4-7: 15 ευρώ / παιδικό (έως 15 ετών) 5 ευρώ
Θύρα 5/6 Α και Γ: 25 ευρώ / παιδικό (έως 15 ετών) 10 ευρώ
Θύρα 5/6 Β: 50 ευρώ / παιδικό (έως 15 ετών) 15 ευρώ
Θύρα 8: 15 ευρώ
VVIP: 100 ευρώ / παιδικό (έως 15 ετών) 50 ευρώ
Εισιτήρια της μαθητικής κερκίδας (θύρα 1), από ειδικό ταμείο στην οδό Σοφούλη.
Εισιτήρια για τη θύρα 3 από ειδικό ταμείο στο εκδοτήριο του Αγίου Ανδρέα.

«Καλύτερα στον… πάγκο!»

«Καλύτερα στον… πάγκο!»
Περισσότερο φαίνεται να απολαμβάνει την προπονητική από την αγωνιστική δράση ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος. Έχοντας αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Πανιωνίου μόλις έξι μήνες αφ’ ότου κρέμασε τα γάντια του, ο Ελευθερόπουλος τόνισε ότι το πέρασμα από το τέρμα στον… πάγκο ήταν πολύ πιο εύκολο απ’ ότι φανταζόταν.

«Δεν περίμενα ποτέ ότι το να παίζω δεν θα μου άρεσε τόσο όσο το να προπονώ. Σαν ποδοσφαιριστής λάτρευα αυτό που έκανα και θεωρούσα ότι, όταν τελείωνε αυτό, δεν θα έβρισκα ποτέ να κάνω κάτι αντάξιό του. Η προπονητική, ωστόσο, είναι ακόμη καλύτερη. Ένας αθλητής πρέπει να βελτιώνεται συνεχώς, αλλά υπάρχει και ένα τέλος σε όσα μπορείς και έχεις τη δυνατότητα να καταφέρεις. Στην προπονητική όμως δεν υπάρχουν όρια στους στόχους. Παρά το γεγονός ότι η καριέρα μου ως ποδοσφαιριστής τελείωσε την περσινή σεζόν, μου φαίνεται πολύ μακρινό παρελθόν. Είναι πολύ περίεργο το συναίσθημα», τόνισε αρχικά ο Ελευθερόπουλος.

Ο πρώην τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, παρά την πολύ καλή πορεία των Νεοσμυρνιωτών, οι οποίοι βρίσκονται στην τέταρτη θέση της Superleague, με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της Uefa, τόνισε ότι στόχος είναι η παραμονή, δεδομένων των άσχημων οικονομικών συγκυριών της Ελλάδας: «Η βιωσιμότητα του συλλόγου είναι αυτό που προέχει. Στόχος μας είναι η παραμονή προκειμένου ο Πανιώνιος να μην αντιμετωπίσει οικονομικά προβλήματα. Η φιλοσοφία μου ως άνθρωπος είναι να κάνω μικρά βήματα και να επικεντρώνομαι στους στόχους μου και όχι στα όνειρά μου. Προς το παρόν τα όνειρά μου μπορούν να περιμένουν».

«Πονοκέφαλος» για Τσιώλη!!

«Πονοκέφαλος» για Τσιώλη
Δυσάρεστα ήταν τα νέα από τη σημερινή προπόνηση του Αστέρα, καθώς οριστικοποιήθηκε η απουσία τόσο του Μπαρτολίνι όσο και του Κουρμπέλη από το ματς με την Ξάνθη για τη δέκατη τρίτη αγωνιστική.

Ο Σάκης Τσιώλης δε θα έχει στη διάθεσή του τους δύο ποδοσφαιριστές, καθώς ο Μπαρτολίνι συνεχίζει να έχει ενοχλήσεις στον προσαγωγό και ο Κουρμπέλης είναι στο όριο για να πάθει μεγαλύτερη ζημιά στο δικέφαλο, με το ιατρικό επιτελείο να θεωρεί πως αμφότεροι πρέπει να μπουν σε κανονικό ρυθμό προπόνησης από την επόμενη εβδομάδα.

Έτσι ο Καρδιτσιώτης τεχνικός θα δυσκολευτεί στην επιλογή της ενδεκάδας για τον αγώνα με τους Ακρίτες, αφού εκτός θα μείνουν και οι τιμωρημένοι Περόνε και Σανκαρέ, όπως και ο τραυματίας Πιπίνης.

Όσον αφορά τη προπόνηση της ομάδας, δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση σε θέματα τακτικής και ανάπτυξης παιχνιδιού. Η προετοιμασία του Αστέρα για το παιχνίδι της Ξάνθης θα ολοκληρωθεί αύριο το πρωί και αμέσως μετά ο Έλληνας τεχνικός θα ανακοινώσει την αποστολή της ομάδας, η οποία θα αναχωρήσει για την ακριτική πόλη.



πηγή: sport-fm.gr
 

«Καμπάνα» στον ΠΑΟΚ!!

«Καμπάνα» στον ΠΑΟΚ
Με βαρύ χρηματικό πρόστιμο ύψους 18.000 ευρώ τιμώρησε τον ΠΑΟΚ η Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας για την συμπεριφορά των οπαδών του στο μεγάλο ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό στη Τούμπα.

Μικρότερες ποινές για ΑΕΚ και ΠΑΣ Γιάννινα που επίσης είχαν κληθεί σε απολογία, ενώ ο Άρης υποχρεούται να πληρώσει 5.000 ευρώ.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής:

Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 12ης Αγωνιστικής. Αναλυτικά :

Α)ΠΑΕ ΑΕΚ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή δύο χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ.

Β) ΠΑΕ Αρης: Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων διακοσίων ευρώ.

Γ)ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή δεκαοκτώ χιλιάδων ευρώ.

Δ)ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή δύο χιλιάδων ευρώ.

Τόγκο: Απειλεί με αποχώρηση ο Αντεμπαγιόρ!!

Ο Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ μιλώντας για την κατάσταση στην εθνική ομάδα του Τόγκο υποστήριξε πως αν οι παίκτες δεν πάρχουν τα χρήματα που τους οφείλονται θα αποχωρήσει.
Πολλά προβλήματα έχουν προκύψει τα τελευταία χρόνια με την εθνική ομάδα του Τόγκο που έχει μόλις μία συμμετοχή σε μεγάλη διοργάνωση και το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2006. Ο Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ είναι αναμφισβήτητα ο ηγέτης της ομάδας, ωστόσο απειλεί με αποχώρηση.
Συγκεκριμένα, ο επιθετικός της Τότεναμ υποστήριξε πως εφόσον οι παίκτες που συμμετέχουν στην ομάδα δεν πληρωθούν τα χρήματα που τους οφείλονται, τότε ο ίδιος θα ανακοινώσει την αποχώρησή του από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.



πηγή: onsports.gr