Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Το stage του Τσιστιακόφ και το βιογραφικό στον Μαρινάκη

Τι θυμήθηκα ο άτιμος;
Τον Ντίνο Χριστιανόπουλο να… κάνει τη χάρη στην Πόπη Τσαπανίδου και να φιλοξενείται στην εκπομπή της, όχι γιατί εκτίμησε την αξία της, αλλά, γιατί βρήκε ευκαιρία, είπε, να επικοινωνήσει με το κοινό. Ρε, τον μπαγάσα τον Ιβάν. Του στοιχίζει λίγο πιο ακριβά, αλλά, θα τη βρει, όπως φαίνεται, την άκρη. Η «Ζάχαρη» θα 'ναι, ο ΟΣΕ θα 'ναι, κάτι θα του κάτσει και θα βγάλει ένα σκασμό λεφτά. Οσο για τον ΠΑΟΚ, είναι η δική του… Τσαπανίδου. Δεν πρέπει να εκτιμά και πολύ την αξία του. Να φανταστείτε το δεξί του χέρι, τον άνθρωπο που έχει τοποθετήσει στη θέση του γενικού κουμανταδόρου κι από όσο φαίνεται κάνει καλή δουλίτσα, τον έχει με τρίμηνο stage!
Τον έδωσε στεγνά ο Αυγερινός, ο δημοσιογράφος από τη Μόσχα, που συνεργάζεται με τον Σαββίδη. Το 'πε χθες στον Γιώργο Χελάκη: με τρίμηνη σύμβαση ο Τσιστιακόφ. Ο Γκέρμαν δίνει εξετάσεις. Ή, αν προτιμάτε, ο Γκέρμαν εκπαιδεύεται;

Προς το παρόν διακρίνω να παιδεύεται να στρώσει τη δουλειά γιατί παρέλαβε ένα χάος και μισό. Και το ξεκαθάρισε σε όλους ότι θα πρέπει να δικαιολογούν τα χρήματα που παίρνουν (τώρα πλέον στην ώρα τους) και τον τίτλο που κατέχουν. Τέλειωσαν τα μπερεκέτια. Κοινώς, τώρα τρέχουμε.

Εκπαραθυρώθηκαν δυό διευθυντάδες και έπεσε συναγερμός.
Ολοι εξετάσεις δίνουν στον ΠΑΟΚ. Από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο. Μόνο που όταν ακούς ότι το πρώτο όνομα στη μαρκίζα (μετά τον Σαββίδη) είναι υπό προθεσμία, αυτό κάτι σημαίνει…
Από την άλλη, τι να προλάβεις να κάνεις μέσα σε τρεις μήνες; Αν πιάσουμε το αγωνιστικό, συζητούμε για μια ομάδα, που έχει στηθεί από το καλοκαίρι, χωρίς να έχει ευθύνη του σχεδιασμού ο stagiaire* Τσιστιακόφ.

Ή μήπως νομίζει κανείς ότι αν ενισχυθεί τον ερχόμενο Ιανουάριο θα κάνει… παπάδες; Είναι αφελείς όσοι πιστεύουν κάτι τέτοιο.

Αν ισχύει η λογική της ενίσχυσης για να επιβεβαιώσει την ανωτερότητά του και να σταθεί οριστικά στη δεύτερη θέση, ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Ιανουαρίου αποκτά ενδιαφέρον και σοβαρότητα. Οτιδήποτε περισσότερο φαντάζει μάλλον περιττό.

Για το τέλος κράτησα τον σπουδαίο Ιβάν να συναντά τον Μώραλη, τον Θεοδωρίδη και τον Βασίλη Γκαγκάτση, στο μεγάλο ξενοδοχείο του αεροδρομίου Μακεδονία.
Εντάξει, μην ανησυχείτε. Το βιογραφικό του Πόντιου μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ έφτασε στα χέρια του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Οσο για το ξεθώριασμα της ερυθρόλευκης φανέλας, next year.
Αλλωστε φέτος ο ΠΑΟΚ διανύει μια μεταβατική περίοδο.
* Αυτός που κάνει stage, γαλλιστί. sday gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: