Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

«Σημαντική νίκη για την ψυχολογία μας»

«Σημαντική νίκη για την ψυχολογία μας»
Σημαντική χαρακτήρισε ο Νίκος Αναστόπουλος τη νίκη 1-0 του ΟΦΗ επί του Απόλλωνα Σμύρνης για τον 3ο γύρο του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς θα βοηθήσει την ομάδα στο ψυχολογικό τομέα.

Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε, ωστόσο, ότι αυτό το παιχνίδι ήταν μόνο το πρώτο ημίχρονο και θα πρέπει να είναι προσεκτικοί και στον επαναληπτικό για να πάρουν την πρόκριση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αναστόπουλου:

«Παίξαμε το πρώτο ημίχρονο και έχουμε ένα 90λεπτο στις 22 του μήνα στην Αθήνα για να τελειώσουμε την υπόθεση πρόκριση. Όπως ξέρετε είναι ένας θεσμός όπου ο ΟΦΗ έχει παράδοση και θα κοιτάξουμε να προχωρήσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Η νίκη ήταν σημαντική όσον αφορά το ψυχολογικό κομμάτι, θα μας δώσει μια ώθηση για το παιχνίδι της Κυριακής. Θέλαμε πάρα πολύ τη νίκη. Βέβαια, το σκορ δεν μας έδωσε την δυνατότητα να δούμε και κάποια άλλα παιδιά που να πάρουν χρόνο συμμετοχής και να είναι σε ετοιμότητα. Ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να το δούμε αυτό», ήταν αρχικά τα λόγια του.

Όσον αφορά την εικόνα του ΟΦΗ στο παιχνίδι, είπε: «Παρόλο που πιέσαμε, δεν είχαμε καλή κυκλοφορία της μπάλας όπως δεν είχαμε την καλή τελική πάσα. Στο δεύτερο ημίχρονο ανεβήκαμε, είχαμε φάσεις για να γίνει το 2-0 όμως σημασία έχει το 1-0 που θα μας βοηθήσει πάρα πολύ ψυχολογικά. Πάντα μια νίκη σε ωθεί. Τις φάσεις του αγώνα τις είχαμε εμείς. Έτσι, είναι το ποδόσφαιρο. Παρόλο που δεν ήμασταν καλοί, είχαμε διάθεση. Αυτό κρατάω εγώ».

Αναφορικά με τους νεαρούς παίκτες που χρησιμοποίησε, σχολίασε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την παρουσία τους. Είχα στο μυαλό μου να βάλω και άλλα παιδιά αλλά δεν μου δόθηκε η δυνατότητα γιατί θέλουμε να κερδίζουμε όπου παίζουμε. Και σήμερα θέλαμε να κερδίσαμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: