Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

«Καλύτερα στον… πάγκο!»

«Καλύτερα στον… πάγκο!»
Περισσότερο φαίνεται να απολαμβάνει την προπονητική από την αγωνιστική δράση ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος. Έχοντας αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Πανιωνίου μόλις έξι μήνες αφ’ ότου κρέμασε τα γάντια του, ο Ελευθερόπουλος τόνισε ότι το πέρασμα από το τέρμα στον… πάγκο ήταν πολύ πιο εύκολο απ’ ότι φανταζόταν.

«Δεν περίμενα ποτέ ότι το να παίζω δεν θα μου άρεσε τόσο όσο το να προπονώ. Σαν ποδοσφαιριστής λάτρευα αυτό που έκανα και θεωρούσα ότι, όταν τελείωνε αυτό, δεν θα έβρισκα ποτέ να κάνω κάτι αντάξιό του. Η προπονητική, ωστόσο, είναι ακόμη καλύτερη. Ένας αθλητής πρέπει να βελτιώνεται συνεχώς, αλλά υπάρχει και ένα τέλος σε όσα μπορείς και έχεις τη δυνατότητα να καταφέρεις. Στην προπονητική όμως δεν υπάρχουν όρια στους στόχους. Παρά το γεγονός ότι η καριέρα μου ως ποδοσφαιριστής τελείωσε την περσινή σεζόν, μου φαίνεται πολύ μακρινό παρελθόν. Είναι πολύ περίεργο το συναίσθημα», τόνισε αρχικά ο Ελευθερόπουλος.

Ο πρώην τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, παρά την πολύ καλή πορεία των Νεοσμυρνιωτών, οι οποίοι βρίσκονται στην τέταρτη θέση της Superleague, με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της Uefa, τόνισε ότι στόχος είναι η παραμονή, δεδομένων των άσχημων οικονομικών συγκυριών της Ελλάδας: «Η βιωσιμότητα του συλλόγου είναι αυτό που προέχει. Στόχος μας είναι η παραμονή προκειμένου ο Πανιώνιος να μην αντιμετωπίσει οικονομικά προβλήματα. Η φιλοσοφία μου ως άνθρωπος είναι να κάνω μικρά βήματα και να επικεντρώνομαι στους στόχους μου και όχι στα όνειρά μου. Προς το παρόν τα όνειρά μου μπορούν να περιμένουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: