Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Οι 20 πιο σέξι γυναίκες του ΝΒΑ τη σεζόν 2012-2013!!

Οι 20 πιο σέξι γυναίκες του ΝΒΑ τη σεζόν 2012-2013
ΝΒΑ σημαίνει θέαμα, σημαίνει λάμψη, σημαίνει αστέρια. ΝΒΑ όμως σημαίνει και ομορφιά. Κυρίως έξω από τα παρκέ, εκεί όπου κάνουν θραύση οι σύζυγοι ή οι σύντροφοι των σούπερ σταρ του αθλήματος.

Η νέα σεζόν έχει ξεκινήσει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και ήρθε η ώρα για τη στήλη να αφιερώσει χρόνο και χώρο στις 20 πιο σέξι γυναίκες για τη σεζόν 2012-2013.

20. Jessica Olsson – Dirk Nowitzki (Dallas Mavericks)

Αυτό το καλοκαίρι είχαμε μπερδέματα με τη φωτογραφία του Γερμανού με την κοπέλα του γιατί ήταν τελικά πρόβα γάμου. Για κάποιους άλλους όμως το ζευγάρι παντρεύτηκε κανονικά. Όπως και να έχει είναι στη λίστα η κυρία…




19. Gabriel Union – Dwyane Wade (Miami Heat)

Κλασσικό… κομμάτι. Η «καυτή» Γκαμπριέλ θα είναι στη λίστα των κορυφαίων όσο ο Ουέιντ βρίσκεται στο ΝΒΑ ή αυτή είναι σύντροφός του.

18. Tamia Hill – Grant Hill (LA Clippers)

Δεν είναι ότι ο άντρας της έφτασε τα 40 κι ακόμα παίζει, αλλά το γεγονός ότι αυτή μετά από τόσο χρόνια παραμένει το ίδιο σέξι. Η Καναδή τραγουδίστρια της R&B και ο σύζυγός της είναι από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια.

17. La La Vazquez – Carmelo Anthony (New York Knicks)

Ο Melo και η La La είναι μαζί τα τελευταία οχτώ χρόνια κι από το 2010 με τη μετακόμισή τους στη Νέα Υόρκη έγιναν ακόμα πιο διάσημοι ως ζευγάρι.

16. Jennifer Freeman – Earl Watson (Utah Jazz)

Δύσκολα θα την αναγνωρίσετε ως γυναίκα μπασκετμπολίστα. Οι περισσότεροι την ξέρουν από το ABC. Δικαιωματικά είναι στην πρώτη 20άδα.

15. Gina Antoniello – Spencer Hawes (Philadelphia 76ers)

Δεν πρέπει να είσαι σούπερ σταρ για να έχεις μια από τις «καυτές» γυναίκες στη Λίγκα. Τρανό παράδειγμα ο άσος των 76ers. Το μοντέλο και ο μπασκετμπολίστας είναι μαζί από το 2011.

14. Meghan Allen – Devin Harris (Atlanta Hawks)

Ο Harris έφερε νέο αέρα στην Ατλάντα αφού μαζί του τον ακολούθησε και η Playmate Meghan Allen. Σπουδαία… μετεγγραφή.

13. Malaysia Pargo – Jannero Pargo (Washington Wizards)

Και μια δική μας στην 20άδα. Στην προκειμένη η Malaysia είναι πιο αναγνωρίσιμη από τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού αφού με τη συμμετοχή της στο ριάλιτι Baskeball Wives LA τον έχει ξεπεράσει σε φήμη. Έχοντας δει τη Malaysia από κοντά δεν θα μπορούσαμε να μην την κατατάξουμε ψηλά.

12. Trina – James Harden (Houston Rockets)

Οι φήμες ήθελαν το ζευγάρι να τα έχει χαλάσει το καλοκαίρι, αλλά πριν από μερικές εβδομάδες το ζευγάρι εμφανίστηκε μαζί και το μπάσκετ δεν το έχασε το… κορμί.

11. Adrienne Bosh – Chris Bosh (Miami Heat)

Μπορεί στην τρίαδα των σταρ του Μαιάμι να είναι ο τρίτος, αλλά όσον αφορά τις γυναίκες είναι πάνω από τους ΛεΜπρον και Ουέιντ.

10. Vanessa Bryant – Kobe Bryant (LA Lakers)

Το ζευγάρι έφτασε κοντά στο διαζύγιο, αλλά όπως φαίνεται αυτή η… κόντρα τους ανανέωσε και κυρίως την κυρία του Κόμπε που εμφανίζεται πιο αεράτη από ποτέ.

9. Silvia Lopez Castro – Pau Gasol (LA Lakers)

Ο Κόμπε είναι σούπερ σταρ και το πρώτο όνομα στο LA, αλλά όσον αφορά το ποια είναι η πιο σέξι γυναίκα στην ομάδα των Λέικερς, τότε ο Πάου Γκασόλ έχει τον πρώτο λόγο.

8. Ayesha Curry – Stephen Curry (Golden State Warriors)

Ο πιο πιστός μπασκετμπολίστας του ΝΒΑ. Ο Stephen Curry γνώρισε τη γυναίκα του όταν ήταν 15 κι αυτή 14 σε κατηχητικό κι από τότε είναι μαζί! Όχι άδικα αν κρίνουμε από την ομορφιά της συζύγου.

7. Sabina Gadecki – David Lee (Golden State Warriors)

Αν ο Curry είναι παιδί της εκκλησίας, τότε η κοπέλα του συμπαίκτη του David Lee «κολάζει» και αγίους. Η Sabina Gadecki είναι απλά super model…

6. Elaine Alden – Landry Fields (Toronto Raptors)

Πως μπορεί ένας ρούκι να έχει βρει μια τέτοια σύντροφο; Ο μικρός ξεκίνησε να βγαίνει μαζί της πέρσι κι απ’ ότι φαίνεται του έχει κάνει καλό.

5. Teresa Lournco – Richard Jefferson (Golden State Warriors)

Στο Γκόλντεν Στέιτ φαίνεται πως έχουν μαζευτεί οι περισσότερες ωραίες γυναίκες και το μοντέλο της Victoria Secret είναι η καλύτερη όλων.

4. Zuleyka Rivera – J.J. Barea (Minesota Timberwolves)

Η Miss Universe 2006 πρέπει να είναι στην κορυφαία πεντάδα και το μόνο που έχουμε να πούμε είναι ότι ο Πορτορικανός είναι πολύ τυχερός.

3. Amelia Vega – Al Horford (Atlanta Hawks)

Ο σούπερ σταρ από τον Άγιο Δομίνικο είναι ζευγάρι με την πιο «καυτή» γυναίκα της χώρας. Απλά πράγματα…

2. Sabrina Maserati – Blake Griffin (LA Clippers)

Ο Μπλέικ Γκρίφιν είναι το επόμενο μεγάλο αστέρι του ΝΒΑ και ήδη έχει δείξει δείγματα εντός κι εκτός παρκέ. Πάντα σε υψηλές πτήσεις…

1.Porschla Coleman – Jason Kidd (New York Knicks)

Η κορυφή ανήκει στον μπασκετμπολίστα που έχει γράψει ιστορία στο γυναικείο φύλλο. Η ηθοποιός της τηλεόρασης είναι το νέο έτερο ήμισυ του «γερόλυκου» Κιντ που δεν λέει να το βάλει κάτω ούτε στο παρκέ ούτε στις κατακτήσεις.


πηγή:Superbasket.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: