Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

«Μπράβο σε Βουγιούκα και Τσάτμαν»

«Μπράβο σε Βουγιούκα και Τσάτμαν»
Με τα καλύτερα λόγια για την απόδοση των Βουγιούκα και Τσάτμαν μίλησε ο Άτσο Πέτροβιτς μετά τη νίκη (82-73) της Ούνιξ επί του Πανιωνίου.

Ωστόσο, ο προπονητής της ομάδας του Καζάν κράτησε χαμηλούς τόνους, καθώς απομένει ακόμη ένα ροζ φύλλο προκειμένου να εξασφαλιστεί η πρωτιά του ομίλου, όπως τόνισε.

Αναλυτικά όσα είπε ο Άτσο Πέτροβιτς:

«Μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου ήμουν ευχαριστημένος που δεν χάσαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Οι παίκτες από τον πάγκο έκαναν καλή δουλειά επίσης. Ωστόσο, είμαι ικανοποιημένος από τον αριθμό των ασίστ των Βουγιούκα και Τσάτμαν, αλλά και από τον έλεγχο των ριμπάουντ. Είμαι χαρούμενος που πήραμε την τέταρτή μας νίκη στο Eurocup, αν και θέλουμε ακόμη μία για να εξασφαλίσουμε την πρώτη θέση του ομίλου μας».

Από την πλευρά του, ο Ιγκόρ Ζαμάνσκι δήλωσε: «Ο Παππάς πέτυχε 34 πόντους σήμερα, αλλά η ομάδα του έχασε. Πήραμε από νωρίς το προβάδισμα, εκτός από το τελευταίο δεκάλεπτο. Ήταν σημαντικό για εμάς να πάρουμε τη νίκη και να κλειδώσουμε την πρώτη θέση του ομίλου μας. Παίξαμε καλή άμυνα, ωστόσο ορισμένες φορές χάσαμε τη συγκέντρωσή μας. Είμαστε ευχαριστημένοι με τη νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: