Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Η ώρα του Σο!!

Η ώρα του Σο!
Ο Πάπε Σο είναι εδώ! Ο Σενεγαλέζος μέσος συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά στην αποστολή του Παναθηναϊκού από τον Χουάν Ρότσα και είναι πανέτοιμος για το ντεμπούτο του κόντρα στην Προοδευτική για τη 3η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Σο το τελευταίο διάστημα έδειξαν ότι έχει αφήσει πίσω του το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε όλους αυτούς τους μήνες. Και φυσικά αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από τον Αργεντινό τεχνικό του «τριφυλλιού», που τον πήρε μαζί του για το πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων στο ΟΑΚΑ.

Είναι αβέβαιο για το κατά πόσο ο Ρότσα θα τον ξεκινήσει βασικός, ωστόσο δεδομένα θα πάρει χρόνο συμμετοχής, ώστε και οι φίλοι της ομάδας να πάρουν μια πρώτη… γεύση.

Το «παρών» θα δώσει και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος. Ο διεθνής μέσος αισθάνεται πλέον καλά, σταμάτησε το ατομικό πρόγραμμα προπονήσεων και γι’ αυτό βρίσκεται στα πλάνα του Ρότσα. «Μέσα» οι Χρήστος Δώνης και Κωνσταντίνος Αποστολόπουλος. Εκτός έμεινε ο Χοσέ Τοτσέ, καθώς ο Ισπανός επιθετικός ένιωσε ενοχλήσεις στην ποδοκνημική και προτιμήθηκε να ξεκουραστεί για τη δύσκολη συνέχεια που ακολουθεί.

Εξίσου εκτός και οι Μπουμσόνγκ, Πίντο, Κουίνσι, Κουσίδης, Ταμπάκης, Μαρινάκης, Σεϊταρίδης, Καρνέζης, Βύντρα, Σπυρόπουλος και ο τιμωρημένος Ζέκα.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: