Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Ψάχνουν προπονητή στην Ισπανία

Η υπόθεση προπονητής στον Άρη είχε παγώσει αφού τα διοικητικά μπερδέματα ήταν εκείνα που υπήρξαν στο προσκήνιο τα τελευταία 24ώρα.
 Από σήμερα όμως είναι δεδομένο πως θα ξεκινήσουν οι συζητήσεις και η αναζήτηση μιας έμπειρης λύσης για τον πάγκο των «κιτρίνων», η οποία σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι από Ισπανία μεριά και θα είναι επιλογή Γιάννη Μιχαλήτσου.

Επί εποχής διοικούσας επιτροπής, ο Γιάννης Αναστασίου ήταν το φαβορί για να πάρει την θέση του προπονητή. Τώρα όμως αλλάζουν τα πράγματα. Η διοικούσα επιτροπή αποχώρησε, τα νέα μέλη της διοίκησης έχουν την δική τους φιλοσοφία και ενεργοποίησαν τον Γιάννη Μιχαλήτσο έτσι ώστε να επιλέξει εκείνος τον καινούργιο τεχνικό της ομάδας. Ο Μιχαλήτσος είχε μείνει για αρκετό καιρό εκτός των σημαντικών αποφάσεων αλλά τώρα φαίνεται πως θα είναι εκείνος που θα διαλέξει με ποιον προπονητή θα πορευτεί ο Άρης από εδώ και πέρα.

Για αυτόν τον λόγο έχουν στρέψει την προσοχή τους στην ισπανική αγορά και μάλιστα άνθρωπος των «κιτρίνων» βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον υποψήφιο προπονητή, ο οποίος παρουσιάζεται «ζεστός» να αναλάβει, παρά τα προβλήματα που υπάρχουν στην ομάδα. Πάντως, η τελική απόφαση θα παρθεί πιθανότατα σήμερα από τα μέλη της νέας διοίκησης, με στόχο να επέλθει το συντομότερο δυνατό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: