Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

Σισέ ο… λυτρωτής!!

Με τον Σισέ να λυτρώνει την Νιούκαστλ στο τελευταίο λεπτό του αγώνα, οι "καρακάξες" επικράτησαν 2-1 της Στόουκ στο «St James’ Park».

Σισέ ο… λυτρωτής!
Η Νιούκαστλ, αφού πρώτα είδε τον… Χάρο με τα μάτια, κατάφερε να φέρει «τούμπα» το ματς με τη Στόουκ και με το γκολ του Παπίς Σισέ στις καθυστερήσεις να πάρει τη νίκη με σκορ 2-1 που την απομάκρυνε ακόμα περισσότερο από τις περιπέτειες της ουράς τους βαθμολογικού πίνακα.

Ο Γουόλτερς από το σημείο του πέναλτι έδωσε στο 67’ το προβάδισμα στους «Trotters», ο Καμπάιγ έξι λεπτά αργότερα το ματς στα ίσια και ο επιθετικός από τη Σενεγάλη έδωσε στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων το έναυσμα για έξαλλα πανηγύρια στο κόσμο που είχε γεμίσει το «St James’ Park».

Με αυτήν τη νίκη, η ομάδα του Άλαν Πάρντιου έφτασε τους 33 βαθμούς και ισοβαθμεί πλέον με τη σημερινή της αντίπαλο, αλλά και τις Γουέστ Χαμ, Φούλαμ και Νόριτς στη 10η θέση του πίνακα.

Το ματς:

Χωρίς τη σπουδαία φάση κύλησαν τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. Μετά το δεκάλεπτο, η Νιούκαστλ ήταν αυτή που ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων, ωστόσο οι προσπάθειες των Σισοκό και Καμπάιγ δεν βρήκαν στόχο. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να έχουν το… πάνω χέρι στο παιχνίδι, με τους Γκουφράν και Σισέ κύριους εκφραστές των επιθέσεών τους. Από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι «φώναξαν» για πέναλτι σε μία από τις ελάχιστες επισκέψεις τους στην εστία του Έλιοτ, λίγο πριν τη συμπλήρωση του ημιώρου. Στο τελευταίο τέταρτο του πρώτου μέρους, οι «καρακάξες» αύξησαν την πίεση, αλλά ο Γκουφράν δεν κατάφερε να μετουσιώσει σε γκολ καμία από τις δύο πολύ καλές στιγμές που είχε, με το 0-0 να μένει με την συμπλήρωση του πρώτου 45λεπτου.

Όπως ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος, ξεκίνησε και το δεύτερο, με τη Νιούκαστλ να ξεκινά δυνατά και να χάνει μια ακόμα ευκαιρία, όταν ο Μπέγκοβιτς είπε «όχι» στον Μουσά Σισοκό. Και όπως συνήθως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις, η ομάδα που χάνει τις ευκαιρίες, δέχεται το γκολ… Αυτό συνέβη στο 67’, όταν ο Γουόλτερς ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Τιοτέ και αναλαμβάνοντας ο ίδιος της εκτέλεση, ευστόχησε από το σημείο του πέναλτι, δίνοντας το προβάδισμα στη Στόουκ. Η απάντηση της ομάδας του Άλαν Πάρντιου ήταν πάντως άμεση, καθώς έξι λεπτά αργότερα ο Καμπάιγ κατάφερε να νικήσει με απευθείας εκτέλεση φάουλ τον Μπέγκοβιτς, φέρνοντας το ματς στα ίσια. Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε και εκεί που όλα έδειχναν ότι δεν θα αλλάξει κάτι, ήρθε ο Παπίας Σισέ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων να κάνει το 2-1 μέσα σε έξαλλα πανηγύρια από το κοινό του «St James’ Park»!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Νιούκαστλ: Έλιοτ, Ντεμπισί, Σ.Τέιλορ, Εμπιβά, Σαντόν (74’ Αϊνταρά), Καμπάιγ, Τιοτέ (74’ Μαρβό), Γιόνας, Σισοκό, Γκουφράν (86' Κάμπελ), Σισέ

Στόουκ: Μπέγκοβιτς, Κάμερον, Σόουκρος, Γουίλσον, Γουίλκινσον, Σότον, Γουέλαν, Ενζόνζι, Γουόλτερς, Ζερόμ (88' Γουάιτχεντ), Κράουτς (85' Τζόουνς)
πηγή: sport-fm.gr

Και όμως δεν μέτρησε…!

Στην αναμέτρηση της Χιμπέρνιαν με τη Χαρτς για την 30η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σκωτίας ο διαιτητής και οι βοηθοί του κατάφεραν να μην δουν στην φάση της φωτογραφίας ότι η μπάλα πέρασε…

Και όμως δεν μέτρησε…
Στο 80΄της αναμέτρησης, ο Γκρίφιθς της Χιμπέρνιαν έστειλε την μπάλα σχεδόν ένα μέτρο… εντός εστίας αλλά παρά τις διαμαρτυρίες, ο διαιτητής δεν μέτρησε το γκολ.

Το παιχνίδι έμεινε στο 0-0 μέχρι το τέλος του αγώνα αλλά όπως είναι λογικό υποσκελίστηκε από την συγκεκριμένη φάση.


Τα αποτελέσματα της 30ής αγωνιστικής:



Σάββατο, 9/3

Αμπερντίν-Μάδεργουελ 0-0

Ρος Κάουντι-Σέλτικ 3-2
(30’ Μανρό, 36’ Μόροου, 90+1’ Βόλφαρτ-15’ Μούλγκρου, 21’ Χούπερ)

Σεντ Τζόνστον-Κιλμάρνοκ 2-0
(58’ Ντάβιντσον, 85 Τέιντ)

Σεντ Μίρεν-Νταντί Γιουνάιτεντ 0-0

Νταντί-Ινβερνές 1-1
(13’ Μπερντ-83’ ΜακΚέι)

Κυριακή, 10/3
Χιμπέρνιαν-Χαρτς 0-0

πηγή: sport-fm.gr

Τώρα… βολεύτηκαν;

Βέροια και ΟΦΗ έμειναν στο 0-0, έφτασαν τους 27 πόντους, αλλά το τρίποντο του Άρη «μπερδεύει» ακόμα περισσότερο τα πράγματα για την παραμονή.

Τώρα… βολεύτηκαν;
Σε ένα κακό παιχνίδι στη Βέροια, η ομάδα του Δημήτρη Καλαϊτζίδη έμεινε στο 0-0 με τον ΟΦΗ, όμως η νίκη του Άρη επί του Λεβαδειακού μπλέκει για τα καλά τα πράγματα στην υπόθεση παραμονή. Λίγες καλές στιγμές, με τους Κρητικούς να χάνουν από μία σπουδαία σε κάθε ημίχρονο. «Κράτησε» το αποτέλεσμα, ο Γουναρίδης στο φινάλε.

Το ματς:


«Ο θάνατός σου, η ζωή μου» ήταν το σημερινό για τη Βέροια και τον ΟΦΗ. Οι δύο ομάδες μπήκαν με αυτό στο μυαλό τους, όμως οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι. Κρατούσαν την μπάλα καλά, κυκλοφορούσαν πολύ και με τον Όλαϊτάν και κυρίως, από την δεξιά τους πλευρά δημιουργούσαν ευκαιρίες. Η αλήθεια είναι πως θα μπορούσαν να σκοράρουν,όμως δεν το κατάφεραν απέναντι σε έναν παθητικό ΟΦΗ.

Από την άλλη πλευρά οι Κρητικοί, είχαν δώσει μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, δεν μπορούσαν να κρατήσουν την μπάλα στα πόδια τους, η αριστερή πλευρά με Ιωαννίδη και Βιτώρο «έμπαζε», την στιγμή που ο Ολαϊτάν έκανε τα πάντα από την πλευρά τους. Μάλιστα, θα μπορούσαν να πάρουν και προβάδισμα στο σκορ, όμως ο Μπανούσης δεν φάνηκε ιδιαίτερα προσεκτικός στην μοναδική ευκαιρία που του δόθηκε, στο φινάλε του πρώτου μέρους.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν… λίγο χειρότερο από το πρώτο. Οι δύο ομάδες συνέχιζαν να μην μπορούν να κάνουν μια σωστή επίθεση. Όταν αυτή… έγινε ήταν για τον ΟΦΗ, με τον Λαμπρόπουλο, αφού πέρασε τον Λόπεζ, δεν μπορούσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, αφού κόντραρε στα σώματα. Οι αλλαγές από τους δύο πάγκους, ήρθαν αλλά δεν άλλαξαν και πολλά μέσα στο παιχνίδι.

Λίγο πριν το τελευταίο σφύριγμα της λήξης, ο ΟΦΗ έφτασε κοντά στο τέρμα, όμως ο Κουτσιανικούλης… «λύγισε» και έτσι το φινάλε έφερε τις δύο ομάδες να παίρνουν από έναν πόντο, να είναι στους 27 αλλά να μπλέκουν για τα καλά μετά τη νίκη του Άρη επί του Λεβαδειακού με το ευρύ 4-0.

Οι συνθέσεις:


Βέροια (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Λόπεζ, Γεωργιάδης, Ορέστες, Μπάρμπας, Αμαραντίδης, Ολαϊτάν, Καλογέρης, Γεωργέας (80’ Ρεάνο), Πέρεθ, Καλτσάς (68’ Μοκάκε), Κόστλι.

Στον πάγκο: Καντιμοίρης, Μπερτέν, Τζημογιάννης, Παυλίδης, Ζε Βίτορ, Μάνος.

ΟΦΗ (Γιάννης Πετράκης): Γουναρίδης, Μπούρμπος, Ιωαννίδης, Σαρ, Σόουζα, Βερόν (62’ Μακρής), Μπανούσης, Περογαμβράκης, Λαμπρόπουλος (77’ Ζαχαράκης), Βιτώρος (81’ Κουτσιανικούλης), Παπάζογλου.

Στον πάγκο: Αγριμάκης, Ζορμπάς, Κουρδάκης, Νύκταρης.

Διαιτητής: Αμπάρκιολης (Μακεδονίας)
Βοηθοί: Δημητριάδης (Μακεδονίας), Θανασακούδης (Μακεδονίας)


πηγή: sport-fm.gr
 

Εδώ είναι του Σούλη!!

Με τον Σούλη Παπαδόπουλο να κοουτσάρει για πρώτη φορά την ομάδα, ο Άρης σάρωσε 4-0 τον Λεβαδειακό στο «Κλ. Βικελίδης» και αναπτέρωσε τις ελπίδες του για παραμονή!

Εδώ είναι του Σούλη!
Το πρωτάθλημα για τον Άρη… ξαναρχίζει!

Στο ντεμπούτο του Σούλη Παπαδόπουλου, έκανε με το παραπάνω το καθήκον του κόντρα στον Λεβαδειακό, επικρατώντας 4-0 στο «Κλ. Βικελίδης» και έβαλε …φωτιά στην μάχη της παραμονής!

Ο Κοέλιο μόλις στο 2ο λεπτό άνοιξε τον δρόμο για την ευρεία επικράτηση, ενώ Γιαννιώτας (48’, 64’) και Τάτος (80’) έκλεψαν τις εντυπώσεις στο δεύτερο μέρος, πετυχαίνοντας τα άλλα γκολ των «κίτρινων».

Με το σημερινό «τρίποντο-οξυγόνο» έφτασαν τους 25 πόντους στην Σούπερ Λίγκα, σε απόσταση ενός πόντου από την γραμμή της σωτηρίας. Επόμενος αντίπαλος ο ΠΑΣ στα Γιάννενα.

Το ματς:


Με τα περιθώρια να έχουν στενέψει επικίνδυνα στον Άρη σε ό,τι έχει να κάνει με την παραμονή, έπρεπε να λειτουργήσει το ένστικτο της επιβίωσης κόντρα στον Λεβαδειακό. Και αυτό έγινε. Με το καλησπέρα… ο Κοέλιο άνοιξε το σκορ 1-0 κι από εκείνο το σημείο κι έπειτα δεν κοίταξε ποτέ ξανά πίσω.

Με τη συμπλήρωση του εικοσαλέπτου οι «κίτρινοι» έφτασαν κοντά και σε δεύτερο τέρμα, με τον Καζναφέρη να κάνει το παράλληλο γύρισμα, αλλά κανένα συμπαίκτη του (με τελευταίο τον Αγκάνθο) να μην μπορεί να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.

Οι Θεσσαλονικείς κράτησαν άνετα το προβάδισμα στο πρώτο ημίχρονο και βγήκαν ξανά έξω στο γήπεδο για να καθαρίσουν το παιχνίδι. Στο 48’ ο Παπαστεριανός έκανε γύρισμα από τα δεξιά κι ο Γιαννιώτας με προβολή έστειλε για δεύτερη φορά την μπάλα στα δίχτυα του Κυριακίδη.

Και δεν έμεινε εκεί. Στο 64’ αξιοποίησε την μπαλιά του Τάτου και με κεφαλιά πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και τρίτο της ομάδας πανηγυρίζοντας έξαλλα (έριξε... χειροβομβίδα). Στο 80’ ο Τάτος από δημιουργός, ντύθηκε εκτελεστής, και με σουτ στην κίνηση διαμόρφωσε το 4-0! Η ασίστ από τον Αγκάνθο, που επέστρεψε από τιμωρία κι έψαξε το γκολ, αλλά δεν του βγήκαν οι φάσεις.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:


ΑΡΗΣ (Σούλης Παπαδόπουλος): Διούδης, Παπαζαχαρίας, Καζναφέρης, Αγκάνθο, Παπαστεριανός, Τάτος, Πουλίδο (68' Τριανταφυλλάκος), Γιαννιώτας (84' Ηρακλής), Ζαραδούκας (79' Μαργαρίτης), Διαμαντάκος, Κοέλιο.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Γιώργος Παράσχος): Κυριακίδης, Ρομέου, Χοσέμι, Ζησόπουλος, Κόρμπος (46' Μάρτινς), Λισγάρας, Μουλόπουλος, Μεντί, Ακόστα (66' Μπουμάλ), Βασιλείου, Μαχαίρας (46' Καγιεχόν).

Διαιτητής: Γιώργος Κομίνης (Θεσπρωτίας)
Βοηθοί: Δημήτρης Γκάγκας (Λάρισας), Χρήστος Μαγιάννης (Άρτας)
4ος: Δημήτρης Θάνος (Γρεβενών)


πηγή: sport-fm.gr
 

Αποχαιρέτα το Squdetto που χάνεις!!

«Λευκή πετσέτα» πέταξε η Νάπολι που ηττήθηκε (2-0) στην Κιέβο, την ώρα που ο Τζιακερίνι έδινε το τρίποντο στις καθυστερήσεις στο Γιουβέντους-Κατάνια (1-0) τοποθετώντας την «Μεγάλη Κυρία» στον συν 9!

Το παίρνει η «Γιούβε»
Ένα βήμα ακόμη πιο κοντά στον τίτλο είναι η Γιουβέντους η οποία επικράτησε στις καθυστερήσεις της Κατάνια (1-0) με το γκολ του Τζιακερίνι. Η «Μεγάλη Κυρία» με τη νίκη αυτή έφτασε τους 62 βαθμούς αγκαλιάζοντας το «σκουντέτο» αφού η Νάπολι ηττήθηκε με 2-0 στην έδρα της Κίεβο και έμεινε στους 53!

Μάλιστα, οι «παρτενοπέι» με την ήττα αυτή, είναι μόλις δύο πόντους πάνω από την 3η Μίλαν και κινδυνεύουν να χάσουν και την απευθείας έξοδο στο Τσάμπιονς Λίγκ, ενώ αν κερδίσουν το βράδυ Ίντερ και Λάτσιο, θα φοβούνται ακόμη και για την συμμετοχή τους στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Στα υπόλοιπα Κυριακάτικα ματς, ο Ιμπάρμπο της Κάλιαρι με χατ τρικ οδήγησε σε νίκη την ομάδα του στο 3-1 απέναντι στην Σαμπντόρια και ο Αμάουρι της Πάρμα που πέτυχε κι αυτός τρία γκολ, "σκότωσε" την Τορίνο στο 4-1.

Συνοπτικά το πρόγραμμα της 28ης αγωνιστικής του Καμπιονάτο:

Παρασκευή 08/03

Τζένοα – Μίλαν 0-2
(22’ Πατσίνι, 60’ Μπαλοτέλι)

Σάββατο 09/03

Ουντινέζε – Ρόμα 1-1
(62΄Μουριέλ-21’ Λαμέλα)

Κυριακή 10/03

Αταλάντα – Πεσκάρα 2-1
(34΄, 67΄Ντένις-24΄Ντ’ Αγκοστίνο)

Κάλιαρι – Σαμπντόρια 3-1
(18’,52’,72’ Ιμπάρμπο-91’πεν.Λόπεζ)

Κιέβο – Νάπολι 2-0
(12’Ντράμε, 43’Τιερό)

Γιουβέντους – Κατάνια 1-0
(90’+1’ Τζιακερίνι)

Παλέρμο – Σιένα 1-2
(44’Ανσέλμο-51’Εμεγκάρα,72’πεν.Ροσίνα)

Πάρμα – Τορίνο 4-1
(77’,84’,90’+1’ Αμάουρι-56’Σαντάνα)

21:45: Ίντερ – Μπολόνια
Λάτσιο – Φιορεντίνα

Η επόμενη (29η) αγωνιστική:

Σάββατο 16/03

19:00: Κατάνια – Ουντινέζε
21:45: Μπολόνια – Γιουβέντους

Κυριακή 17/03

13:30: Σιένα – Κάλιαρι
16:00: Φιορεντίνα – Τζένοα
Μίλαν – Παλέρμο
Νάπολι – Αταλάντα
Πεσκάρα – Κιέβο
Σαμπντόρια – Ίντερ
Τορίνο – Λάτσιο
21:45: Ρόμα – Πάρμα


πηγή: sport-fm.gr

Μιλάμε για… μποτιλιάρισμα!

Ο… κακός χαμός γίνεται στο πρωτάθλημα της Football League 2, καθώς κάθε αγωνιστική που περνάει όλο και περισσότερες ομάδες μαζεύονται στην κορυφή δημιουργώντας… μποτιλιάρισμα.

Μιλάμε για… μποτιλιάρισμα
Με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζονται οι… μάχες στην Football League 2, καθώς τα πράγματα μετά την 16η αγωνιστική τόσο στον Νότιο, όσο και στον Βόρειο όμιλο δείχνουν να μπερδεύονται ακόμη περισσότερο.

Αν μη τι άλλο η τρίτη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου δεν σταματάει να προσφέρει συγκινήσεις και παιχνίδια για όλα τα γούστα.

Για το Νότιο Όμιλο ο Παναιγιάλειος με τη νίκη του 1-0 επί των Χανίων παρέμεινε στην κορυφή του πίνακα.

Από εκεί και πέρα μεγάλες νίκες πέτυχαν ο Φωστήρας, 1-0 την Κόρινθο και η Επισκοπή 2-0 τον Αστέρα Μαγούλας, με αποτέλεσμα να ανέβουν ακόμη πιο ψηλά στην βαθμολογία.

Στον αντίποδα ο Αχαρναϊκός μετά την ήττα του 1-0 από τον Πανηλειακό υποχώρησε από την δεύτερη θέση.

Σε πολύ δύσκολη θέση βρίσκεται πλέον η Καλαμάτα, η οποία παρέμεινε στην προτελευταία θέση μετά την εντός έδρας ήττα της από τον Πανηλειακό, που δείχνει σημάδια ανάκαμψης. Πλέον στην βαθμολογία η απόσταση των ομάδων από την πρώτη μέχρι την πέμπτη θέση είναι τρεις βαθμοί και ο... αγώνας συνεχίζεται.

Στον Βόρειο Όμιλο η Αναγέννηση Καρδίτσας σε έναν παιχνίδι πραγματικά… διαφήμιση του ποδοσφαίρου πήρε μεγάλη εκτός έδρας νίκη με σκορ 4-3 επί της Δόξας Κρανούλας και ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Με νίκες συνέχισαν ο Αιγινιακός, 3-0 τον Βατανιακό και η Κασσιόπη, 1-0 την Ζάκυνθο.

Αναμφίβολα, όμως, το πιο συναρπαστικό παιχνίδι της ημέρας ήταν αυτό ανάμεσα στον Εθνικό Σιδηροκάστρου και τον Τηλυκράτη στην έδρα του πρώτου, καθώς μέσα σε δέκα λεπτά μπήκαν τέσσερα γκολ, με τους φιλοξενούμενους να κάνουν αρχικά το 2-0 και στη συνέχεια τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν στο τελικό 2-2.

Αναλυτικά η 16η αγωνιστική

Νότιος Όμιλος

Επισκοπή-Αστέρας Μαγούλας 2-0
(51’ Κοζανίδης)
Φωστήρας-Κόρινθος 1-0
(46’ Βαβάτσικος)
Καλαμάτα-Προοδευτική 0-1
(60’ Πλατίνγκος)
Παναιγιάλειος-Χανιά 1-0
(38’ Σκαρτσίλας)
Ρούβας-Γλυφάδα 2-2
(7’ Φουκαράκης, 18’ Κορδονούρης- 47’ Καϊμακαμούδης, 52’ Φουντουκίδης)
Πανηλειακός-Αχαρναϊκός 1-0
(66’ Καραχάλιος)

Βόρειος Όμιλος

Αιγινιακός-Βατανιακός 3-0
(44’, 61’ Τσιλιανίδης)
Δόξα Κρανούλας-Αναγέννηση Καρδίτσας 3-4
(70’ Γκέκας, 78’ πεν. Παπαβασιλείου, 80’ Γκότσιας- 22’ Σουμελάς, 45’ Αθανασιάδης, 51’, 68’ Μπουντούρης)
Εθνικός Σιδηροκάστρου-Τηλυκράτης 2-2
Κασσιόπη-Ζάκυνθος 1-0
(66’ Τσουκλής)
Τύρναβος-Οδυσσέας Κορδελιού 0-1
(24’ Ευθυμιάδης)


πηγή: sport-fm.gr
 

Με οδηγό τον Ντα Κόστα!

Ο Πανσερραϊκός επέστρεψε στις νίκες με σκορ 2-1 απέναντι στα Γιαννιτσά με τον Ντα Κόστα να σκοράρει δύο φορές, για την 26η αγωνιστική της Football League. Δείτε τα αποτελέσματα.

Με οδηγό τον Ντα Κόστα
Μετά από μία αγωνιστική που τα πράγματα δεν πήγαν καλά, ο Πανσερραϊκός επέστρεψε στις νίκες. «Θύμα» του η Αναγέννηση Γιαννιτσών της οποίας επικράτησε 2-1 εντός έδρας με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ντα Κόστα που σκόραρε δύο φορές. Έτσι η ομάδα των Σερρών έφτασε τους 41 πόντους και ανέβηκε ξανά στις πρώτες θέσεις του πίνακα.

Με το «τρίποντο» πέρασε από την έδρα της Καλλιθέας ο Ολυμπιακός Βόλου, επικρατώντας 2-0 και έφτασε τους 40 βαθμούς, πετυχαίνοντας τα γκολ του μέσα σε ένα δίλεπτο ενώ «διπλό» έκανε και η Δόξα Δράμας, 1-0 στην έδρα της Επανομής.
Αναλυτικά η (26η) αγωνιστική:

Σάββατο (9/3)

Εργοτέλης- Πιερικός 2-1
(9' Λαμπίν, 55' Ρομάνο- 80' Αποστολίδης)

Ηρακλής Ψαχνών- Απόλλων Σμύρνης 0-0

Κυριακή (10/3)

Αναγέννηση Επανομής- Δόξα Δράμας 0-1
(63΄Μπουτζίκος)
Πανσερραϊκός- Αναγέννηση Γιαννιτσών 2-1
(12΄, 32΄Ντα Κόστα-90+1΄Χαρμάνας)
Καλλιθέα- Ολυμπιακός Βόλου 0-2
(66΄Ανέτε, 67΄Σολάκης)
Νίκη Βόλου- Καλλονή 0-0
Φωκικός- Εθνικός Γαζώρου 1-0
(56’ Ουάρντεν)
Θρασύβουλος- Καβάλα 1-0
(75΄Καλαμιώτης)
Βύζας Μεγάρων- Παναχαϊκή 1-0
(39΄Κρολ)

Λάρισα- Παναιτωλικός
Ρεπό: Ηρακλής

Η επόμενη (27η) αγωνιστική:

Δόξα Δράμας- Απόλλων Σμύρνης
Αναγέννηση Γιαννιτσών- Αναγέννηση Επανομής
Πιερικός- Ηρακλής Ψαχνών
Ολυμπιακός Βόλου- Πανσερραϊκός
Ηρακλής- Εργοτέλης
Παναιτωλικός- Καλλιθέα
Εθνικός Γαζώρου- Λάρισα
Καβάλα- Νίκη Βόλου
Παναχαϊκή- Φωκικός
Βύζας Μεγάρων- Θρασύβουλος
Ρεπό: Καλλονή


πηγή: sport-fm.gr