Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

«Αποσυντονιστήκαμε με τους δέκα παίκτες του ΠΑΟΚ»

Στο γεγονός πως οι παίκτες του Πλατανιά αποσυντονίστηκαν όταν ο ΠΑΟΚ έμεινε με δέκα παίκτες, απέδωσε τελικά την ήττα του Πλατανιά από τον «Δικέφαλο» ο Ζέλικο Καλάιτζιτς.

«Αποσυντονιστήκαμε με τους δέκα παίκτες του ΠΑΟΚ»
Ο Σέρβος μέσος τόνισε πως επηρεάστηκαν από το γρήγορο γκολ του Δημήτρη Σαλπιγγίδη και θεωρεί πως η αμυντική τακτική του «Δικεφάλου» με τους εννιά παίκτες στο τερέν ήταν πολύ καλή, ενώ ζήτησε βελτίωση στα επόμενα ματς, ώστε να έρθει η παραμονή.

Αναλυτικά: «Δεν είχαμε "καθαρό" μυαλό όταν βρεθήκαμε να παίζουμε στο δεύτερο ημίχρονο με δύο παίκτες παραπάνω. Δεν καταφέραμε να κάνουμε κλασικές ευκαιρίες και χάσαμε μία μεγάλη ευκαιρία να νικήσουμε έναν μεγάλο αντίπαλο. Ήταν αρνητικό για μας ότι βρεθήκαμε να χάνουμε στο 3’.

Στη συνέχεια ισοφαρίσαμε, αλλά το δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ μας δυσκόλεψε, με αποτέλεσμα να χάσουμε. Μετά τις αποβολές, έπρεπε να επιδείξουμε υπομονή και "καθαρό" μυαλό. Ο ΠΑΟΚ, όμως, είναι μία ομάδα με πολύ καλούς παίκτες. Σίγουρα, είναι πολύ δύσκολο να αμύνεσαι όταν μένεις με εννιά παίκτες, αλλά, αν είσαι πειθαρχημένος, μπορείς να το καταφέρεις.

Δυστυχώς, στο δεύτερο ημίχρονο δεν πήγαμε καθόλου καλά και πρέπει να βελτιώσουμε πολλά πράγματα από το επόμενο παιχνίδι, που είναι όλη η χρονιά για εμάς. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και να δουλέψουμε σκληρά για το συγκεκριμένο παιχνίδι που είναι και αυτό στα Χανιά και με έναν αντίπαλο, όπως ο Πανιώνιος, που βρίσκεται στην ίδια θέση με μας».

Ο Πέτρος Κανακούδης συμπλήρωσε πως: «Νομίζω ότι στο πρώτο ημίχρονο παρουσιαστήκαμε πολύ καλύτεροι από τον αντίπαλό μας, αλλά οι δύο αποβολές του ΠΑΟΚ αποδείχτηκε ότι ήταν κακό για μας. Κύριοι υπεύθυνοι είμαστε εμείς, οι ποδοσφαιριστές. Δεν φταίει κανείς άλλος. Η ευθύνη είναι καθαρά δική μας. Δεν ανταπεξήλθαμε όπως έπρεπε για να "γυρίσουμε" το παιχνίδι, όχι για να πάρουμε την ισοπαλία, για να το νικήσουμε. Αυτό τα λέει όλα. Εμείς είμαστε υπεύθυνοι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: