Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

Τσουμάγκας: «Έχουμε ηθική υποχρέωση»

Ηθική υποχρέωση να παλέψει και να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα από το «Γ. Καραϊσκάκης», έχει η ΑΕΚ, σύμφωνα με τον Τάσο Τσουμάγκα.

Τσουμάγκας: «Έχουμε ηθική υποχρέωση»
Στο ηθικό κομμάτι της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό, στάθηκε ο Τάσος Τσουμάγκας, μιλώντας στην κάμερα της Nova. Ο νεαρός αμυντικός της «Ένωσης» αναφέρθηκε στην αναμέτρηση που έρχεται για την ομάδα του, τονίζοντας πως πρέπει να παλέψει μαζί με τους συμπαίκτες του, για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Πήρα μια "γεύση" από ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, Ήταν πικρή επειδή χάσαμε και τώρα αναμένεται να συναντήσουμε μια "καυτή" ατμόσφαιρα, επειδή έχει μεγάλο κίνητρο ο Ολυμπιακός. Το περιμένω πως και πως. Είναι ωραίο να έπαιζες σε γήπεδα με κόσμο και θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε κάτι θετικό. Σίγουρα κι εμείς έχουμε κίνητρο. Εκτός απ' το βαθμολογικό, έχουμε ηθική υποχρέωση απέναντι στον κόσμο μας που στηρίζει σε κάθε παιχνίδι και γι' αυτό θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε κάτι θετικό», τόνισε ο Έλληνας αμυντικός και συνέχισε:

«Θα πάμε να παλέψουμε για οποιοδήποτε θετικό αποτέλεσμα. Σκοπός μας είναι να μη χάσουμε. Μετά τον Ολυμπιακό έχουμε κρίσιμα παιχνίδια, όπως τα δύο εντός με Βέροια και Πανθρακικό και μετά θα πάμε να παλέψουμε και στα εκτός για να πάρουμε ό, τι καλύτερο. Συμφωνώ ότι αν πάρουμε νίκες στα δύο εντός έδρας ματς θα είμαστε πολύ κοντά στο στόχο, αλλά πρέπει και εκτός έδρας να δίνουμε βαρύτητα, γιατί ποδόσφαιρο είναι και ίσως "στραβώσει" κάτι στα εντός έδρας παιχνίδια. Θα δώσουμε τα πάντα και όσο μεγαλύτερη συγκομιδή έχουμε τόσο το καλύτερο για εμάς».

Σε ότι αφορά στη δική του απόδοση ο Τσουμάγκας αρκέστηκε να υποστηρίξει: «Όσο παίζει ένας ποδοσφαιριστής δένεται καλύτερα με τους συμπαίκτες του και αισθάνεται γενικά καλύτερα με την ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: