Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

Χρυσές δουλειές στο «Μπερναμπέου» χάρη στον Ρονάλντο!

Τα χέρια τους τρίβουν από ικανοποίηση Ρεάλ Μαδρίτης και Adidas από τις πωλήσεις στις φανέλες του Κριστιάνο Ρονάλντο στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου».

Χρυσές δουλειές στο «Μπερναμπέου» χάρη στον Ρονάλντο

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις και το νέο – πιο φιλικό – προφίλ που λανσάρει ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός είναι οι λόγοι για τους οποίους έχουν εκτοξευτεί οι πωλήσεις στις φανέλες του από την αρχή της χρονιάς.

Η δημοτικότητα του διεθνούς άσου έχει μεγαλώσει τόσο που δεν μπορεί να συγκριθεί ούτε με τον Ίκερ Κασίγιας, ο οποίος είναι το αγαπημένο παιδί των οπαδών των «μερένχες».

Ο 28χρονος παίκτης δεν έχει αντίπαλο και είναι ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης στις πωλήσεις. Η «Cristianomania», όπως το αποκαλεί η Marca, ξεκίνησε νωρίτερα αυτή τη σεζόν.

Συγκεκριμένα, τον Οκτώβριο, όταν ο Ρονάλντο δήλωσε στεναχωρημένος και στη συνέχεια με τα γκολ του έδινε απαντήσεις σε όσους πίστευαν ότι ο Λιονέλ Μέσι (της Μπαρτσελόνα) είναι καλύτερος από εκείνος.

Πλέον, όμως, έχουμε φτάσει στο σημείο σε κάθε αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης στο «Μπερναμπέου» να εκτυλίσσονται σκηνές λατρείας από τους φίλους της ομάδας στο πρόσωπο του παίκτη.

Οι παράγοντες της «βασίλισσας» και της αθλητικής εταιρείας που ντύνει την ομα΄δα δεν θυμούνται κάτι ανάλογο με αυτό που συμβαίνει με τον Ρονάλντο. Ίσως με τον Μπέκαμ και τον Ζιντάν, όμως μέχρι στιγμής δεν έχουν κυκλοφορήσει επίσημα στοιχεία για τις πωλήσεις στις φανέλες του Πορτογάλου.

Φαίνεται, όμως, ότι ο Ρονάλντο έχει ξεπεράσει κάθε προοπτική σε σχέση με την εποχή των «γκαλάκτικος».


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: