Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

«Ας ακολουθήσουν αυτό το παράδειγμα»

Μπορεί ο Πανθρακικός να έφυγε με την ήττα από την Τρίπολη, όμως ο Παύλος Δερμιτζάκης μόνο καλά λόγια είχε να πει τόσο για τους παίκτες του, όσο και για τον Αστέρα Τρίπολης.

«Ας ακολουθήσουν αυτό το παράδειγμα»
Τα καλύτερα λόγια είχε να πει για τους παίκτες του αλλά και για τον Αστέρα, ο Παύλος Δερμιτζάκης. Μπορεί η ομάδα του να έφυγε με ήττα από την Τρίπολη, όμως η εικόνα της στο πρώτο ημίχρονο μαρτυρούσε την καλή δουλειά που γίνεται. Παράλληλα αναφέρθηκε στις δύο αναγκαστικές αλλαγές που έκανε στο δεύτερο μέρος, αλλά και το γκολ που ήρθε στο φινάλε.

Η συνέντευξη Τύπου του Δερμιτζάκη:

«Ξέραμε τις δυσκολίες του παιχνιδιού. Ο Αστέρας διαθέτει ποιότητα και ποσότητα καλών παικτών. Δίκαια βρίσκεται ψηλά. Όμως και εμείς διαθέτουμε δυνατότητες και θέλαμε ένα καλό αποτέλεσμα για να πάρουμε ανάσα στη βαθμολογία. Κάθε ομάδα είχε ένα ημίχρονο. Εμείς στο πρώτο εκμεταλλευόμασταν το χώρο, βγάζαμε υπεραριθμία και βγάλαμε πολλές ευκαιρίες. Ούτε εγώ ξέρω πόσες! Δε βάλαμε γκολ για να το διαχειριστούμε αλλιώς το παιχνίδι.

Ο Αστέρας έχει αλλάξει σελίδα. Πέρασα από δω και ξέρω τον αγώνα που κάνουν οι ιδιοκτήτες για να φέρουν μια επαρχιακή ομάδα ψηλά στο ποδόσφαιρο. Αυτή τη συνταγή πρέπει να ακολουθήσουν όλες οι ομάδες.

Έχουμε 3 ματς στην έδρα μας και αρχής γενομένης από την Ξάνθη θα πρέπει να πάρουμε τους βαθμούς που χρειαζόμαστε. Δε μας αξίζει αυτή η θέση βάσει της ποιότητας που διαθέτουμε.

Είχαμε 2 αναγκαστικές αλλαγές στο β ημίχρονο. Πιεστήκαμε, ο Αστέρας βελτιώθηκε κι εμείς προσπαθήσαμε να κρατήσουμε το μηδέν. Το καταφέραμε για 92 λεπτά, όμως το σφύριγμα της λήξης δείχνει ποιος θα κερδίσει. Και όταν αυτό συνέβη, νικητής ήταν ο Αστέρας. Εύχομαι το καλύτερο για την ομάδα της Αρκαδίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: