Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

Πώς το πνίγουν το κουνέλι;

Τα σημεία των καιρών σχολιάζει στον sportdog ο Γιώργος Μύρτσος: βία, τζόγος και πορνεία! "Με πρότυπο τον Φώτη, τον Λάκη και τον Τρύφωνα, τα αγοράκια ξεσκονίζουν τη στάχτη από το πέτο"! Όπου υπάρχει φτώχεια, υπάρχει άνθιση της βίας, του τζόγου και της πορνείας. Θυμάμαι όταν πήγαμε στην Οδησσό με τον Ολυμπιακό, μετά την πτώση του καθεστώτος στη Ρωσία, οι μανάδες έβγαζαν τα κορίτσια τους στη βίζιτα, για ένα δολάριο. Αυτό μου έρχεται στο μυαλό όταν ακούω πως έχουν κατατεθεί 2.500 βιογραφικά για το ποια θα πάει να παίξει σε τσόντα.
Η Τζούλια, ο Φώτης, ο Λάκης και ο Τρύφωνας!
Τα κοριτσάκια, όμως, δεν πάνε από μόνα τους. Οι γονείς τους τα στέλνουν ή έχουν ευθύνη που πηγαίνουν. Η Τζούλια γύρισε τσόντα όταν έφτασε στο πικ της. Όταν του αγοριού απέναντι το πρότυπο είναι ο Φώτης, ο Λάκης ή ο Τρύφωνας, τι θα κάνουν τα αγοράκια; Θα ξεσκονίσουν τη στάχτη από το πέτο!
Ξεφτιλίστηκε και η βίζιτα
Αλλά αυτά είναι σημεία των καιρών, σε προηγμένη ευρωπαϊκή χώρα ακόμα και οι βίζιτες είναι περιωπής. Στην Ελλάδα και οι βίζιτες ακόμα είναι της ξεφτίλας. Πάει τώρα η άλλη στη Βουλγαρία για να κάνει βίζιτες... Εντάξει, ανέκαθεν υπήρχε βίζιτα στην Ελλάδα, είναι το αρχαιότερο επάγγελμα. Απλώς τώρα ξεφτιλίστηκε κι αυτό, παλιά υπήρχε ακόμα και τιμοκατάλογος.
Τest drive για μοντέλα
Κανένας σοβαρός γονιός δεν παίρνει το κοριτσάκι του όταν είναι 13-14 ετών για να το πάει να το ξεβρακώσει, για να το κάνει μοντέλο. Και το λέω σαν πατέρας δύο κοριτσιών. Είναι κοινό μυστικό το τι γίνεται σε τέτοια... test drive. Αναρωτιέμαι αν αυτές οι 2.500 κοπέλες των βιογραφικών, δεν ξέρουν πως θα περάσουν και από οντισιόν; Και θα είναι ξεβράκωτες και με ανοιχτά τα πόδια. Αυτό που θέλουν να δούνε είναι αν μπορούν να καθίσουν σωστά στα τέσσερα!
Πώς το πνίγεις το κουνέλι;
Έλα να δούμε πως κάνεις το πισωκολλητό και πώς πνίγεις το κουνέλι και διάφορα άλλα τέτοια! Αλλά υπεύθυνοι 100% για αυτό δρομολόγιο, είναι οι γονείς τους. Όταν μία κοινωνία είναι σε φθίνουσα πορεία, η βία, ο τζόγος και η πορνεία έχουν άνθηση. Γιατί η ανέχεια φέρνει τη βία, η πορνεία είναι το εύκολο χρήμα για τις γυναίκες και ο τζόγος είναι ο εύκολος πλουτισμός για όλους. Όταν ο άλλος έχει δύο ευρώ στην τσέπη του, θέλει να τα κάνει χίλια. Αλλά στο τέλος τα χάνει κι αυτά. Σημεία των καιρών είναι όλα αυτά, όπως και οι ηθικές αξίες που χάθηκαν μέσα στην ύφεση της οικονομίας και της κοινωνίας...


πηγή: sportdog.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: