Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

Ανέλαβε την ευθύνη ο Αναστασιάδης!

Απογοητευμένος από την ήττα στο ματς με τον ΠΑΟΚ εμφανίστηκε ο τεχνικός του Πλατανιά, Άγγελος Αναστασιάδης ο οποίος ανέλαβε εξ ολοκλήρου και την ευθύνη.

Ανέλαβε την ευθύνη ο Αναστασιάδης
Ο Πλατανιάς όπως και απέναντι στην Κέρκυρα, δεν κατάφερε να πάρει βαθμό από το ματς με τον ΠΑΟΚ και ο Άγγελος Αναστασιάδης εμφανίστηκε απογοητευμένος στη συνέντευξη Τύπου.

«Χάσαμε ένα παιχνίδι για το οποίο την ευθύνη την έχω εγώ. Δυστυχώς κι οι επιλογές κι ο τρόπος που λειτουργήσαμε, δεν ήταν αυτός που έπρεπε. Άσχετα αν δεχτήκαμε δύο γκολ `δώρα', θα μπορούσαμε να παίξουμε εντελώς διαφορετικά. Δυστυχώς για άλλη μια αγωνιστική, όπως και στην Κέρκυρα, δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε να είμαστε. Μπορούμε να κάνουμε περισσότερα. Όμως, όταν χάνει η ομάδα, την ευθύνη την έχει ο προπονητής. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ και να έχει καλή συνέχεια», ήταν αρχικά τα λόγια του προπονητή των Κρητικών.

Όσο για τους λόγους της ήττας αλλά και την συνέχεια στο πρωτάθλημα, συμπλήρωσε: «Δεν είναι μόνο η αγωνιστική εικόνα στο γήπεδο, αλλά κι η προετοιμασία όλη την εβδομάδα. Κι εκεί δυστυχώς δεν ήταν όλα καλά. Υπάρχουν χιλιάδες δικαιολογίες, αρρώστιες παικτών, όμως εδώ είμαστε για να βρίσκουμε λύσεις. Δεν έχω μάθει να κρύβομαι, δεν το έχω κάνει ποτέ. Είμαι στενοχωρημένος και για τα δύο παιχνίδια που πέρασαν, μια και θα μπορούσαμε να πάρουμε βαθμούς και δεν πήραμε τίποτα. Δεν τη φοβάμαι την ομάδα, είμαστε καλύτεροι από πολλούς. Αυτό, όμως, δε λέει τίποτα, στη βαθμολογία έχουμε πρόβλημα. Και δεν ξέρω αν τα παιδιά αυτά έχουν τη δύναμη να το κάνουν. Να τους βοηθήσει η Παναγιά κι εμάς γιατί όταν είσαι με την ψυχή στο στόμα κάνεις εύκολα το λάθος, βαραίνουν τα πόδια σου και γίνονται κι άλλα πράγματα. Χάσαμε μια μεγάλη ευκαιρία να κερδίσουμε μια μεγάλη ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: