Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

Συμπλοκές στην Αίγυπτο!!

Συγκρούσεις με την αστυνομία ακολούθησαν της απόφασης του δικαστηρίου της Αιγύπτου να αφήσει ελεύθερους πέντε αστυνομικούς οι οποίοι φέρονται να συμμετείχαν στα επεισόδια στο ματς Αλ Αχλί-Αλ Μασρί.

Συμπλοκές στην Αίγυπτο!

Όχι όμως για την απόφαση αυτή, αλλά γιατί οι Αρχές αποφάσισαν να αφήσουν ελεύθερους επτά αστυνομικούς οι οποίοι φέρονται να είχαν συμμετοχή στα επεισόδια αλλά να μην συγκεντρώνονται εις βάρος τους στοιχεία.

Έτσι αν και αρχικά υπήρξαν θετικές αντιδράσεις από το πλήθος που ήταν συγκεντρωμένο έξω από το δικαστήριο, η κατάσταση άλλαξε όταν έγινε γνωστή –με κάθε λεπτομέρειες- η απόφαση.

Στο άκουσμα της είδησης ότι επτά αστυνομικοί θα αφεθούν ελεύθεροι, τα άτομα προσπάθησαν να μπουν στο κτίριο και να λιντσάρουν τους δικαστές. Κάτι τέτοιο το απέτρεψαν οι αστυνομικές αρχές, δυνάμεις των οποίων ήταν συγκεντρωμένες έξω.

Αυτή την στιγμή η κατάσταση είναι ανεξέλεγκτη καθώς όπως μεταφέρουν τα ΜΜΕ της χώρας υπάρχουν αντιδράσεις και επιθέσεις και σε άλλα κρατικά κτίρια, αλλά και σε αυτό της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της χώρας!


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: