Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

Έτοιμοι για «πόλεμο» στον Άρη!!

Στον Άρη γνωρίζουν ότι η νίκη είναι… μονόδρομος στον αγώνα με τον Λεβαδειακό και ετοιμάζονται για… πόλεμο αύριο στο «Κλεάνθης Βικελίδης»! Στον πάγκο ο Σούλης Παπαδόπουλος.

Έτοιμοι για «πόλεμο» στον Άρη!
Τα περιθώρια έχουν στενέψει επικίνδυνα στον Άρη. Αυτό το γνωρίζουν άπαντες στην ομάδα κι έτσι, όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση η νίκη είναι μονόδρομος κόντρα στον Λεβαδειακό!

Ο Γιάννης Μιχαλήτσος αποτέλεσε παρελθόν και η ομάδα αύριο και στην τελευταία κρίσιμη στροφή του πρωταθλήματος θα πορευτεί με τον Σούλη Παπαδόπουλο. Ο 46χρονος τεχνικός έκανε την τελευταία προπόνηση πριν τον αγώνα και με διαδοχικά τετ-α-τετ προσπάθησε να εμψυχώσει τους ποδοσφαιριστές του και να τους κάνει να πιστέψουν στον εαυτό τους.

Επανέρχεται στην επίθεση ο Νταβίντ Αγκάνθο που ελπίζεται να πάρει το… όπλο και να βοηθήσει τους «κίτρινους». Εκτός έμειναν οι Νίκος Ψυχογιός και Μιχάλης Γιαννίτσης.

Η 20μελής αποστολή: Διούδης, Βελλίδης, Αγκάνθο, Νούνο Κοέλιο, Πουλίδο, Αγγελούδης, Γιαννιώτας, Διαμαντάκος, Ζαραδούκας, Ηρακλής, Καζναφέρης, Καραγιάννης, Μαργαρίτης, Νταμαρλής, Οικονομόπουλος, Παπαζαχαρίας, Παπαστεριανός, Σουνάς, Τάτος, Τριανταφυλλάκος.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: