Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

«Γράψαμε ιστορία…»

Συγχαρητήρια σε όλους μοίρασε ο Σάκης Τσιώλης μετά τη νίκη επί του Πανθρακικού, χάρη στο τέρμα του Ράγιος στις καθυστερήσεις.

«Γράψαμε ιστορία…»
Απόλυτα ικανοποιημένος από το τρίποντο και φυσικά την ευρωπαϊκό έξοδο την οποία εξασφάλισε μετά τη νίκη, εμφανίστηκε ο Σάκης Τσιώλης. Ο έμπειρος τεχνικός στάθηκε στις πολλές αλλαγές που αναγκάστηκε να κάνει αλλά και στο παιχνίδι Κυπέλλου που ακολουθεί με τον Πλατανιά για το Κύπελλο Ελλάδας. Εκεί, εξάλλου, οι Αρκάδες έχουν ήδη πάρει το προβάδισμα για πρόκριση.

Η συνέντευξη του Σάκη Τσιώλη:

«Γράψαμε ιστορία. Από αύριο η σημαία της ΟΥΕΦΑ μπορεί να κυματίζει! Συγχαρητήρια σε όλους για την Ευρωπαϊκή έξοδο, τη δεύτερη συνεχόμενη!

Ήμασταν νωθροί, ο Πανθρακικός θα μπορούσε να σκοράρει. Ήμασταν πολύ τυχεροί. Στο δεύτερο ημίχρονο χτυπήσαμε πιο πολύ το παιχνίδι, έστω και αν δεν κάναμε πολλές φάσεις λόγω πολυπρόσωπης άμυνας του Πανθρακικού. Η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη είναι πολύ καλά δουλεμένη.

Θέλουμε πολύ να περάσουμε στους 4 του κυπέλλου την Πέμπτη. Θα ξεκουράσουμε και πάλι παίκτες, για να είμαστε καλύτεροι στη συνέχεια. Η ομάδα μας είναι πεντακάθαρη και γι' αυτό θέλουμε τη νίκη απέναντι σε όλους. Κρατάμε αυτή τη μεγάλη νίκη και δουλεύουμε για το επόμενο ματς.

Έλειπαν παίκτες βαρόμετρα. Όταν αλλάζεις το 40% η 50%, η ομάδα χάνει τη συνοχή της. Ο Ράγιος μπήκε, ο Άλβαρεζ ήρθε στα χαφ και καταφέραμε να αλλάξουμε την κατάσταση. Κάθε προπονητής έχει ευθύνη για την εικόνα της ομάδας. Ο Κοντοές μπορεί να παίξει ως ακραίο χαφ και θα πρέπει να τον συνηθίσετε. Όλα έχουν σχέση με το τι επιλογές έχει ο προπονητής».

Δεν υπάρχουν σχόλια: