Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

«Είμαστε μεγάλη ομάδα»

Ο τίτλος του φαβορί… ανήκει στον Ολυμπιακό αλλά η ΑΕΚ οφείλει να δείξει ότι είναι μεγάλη ομάδα, σύμφωνα με τον Κωνσταντόπουλο.

«Είμαστε μεγάλη ομάδα»
Το ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ φτάνει και οι παίκτες της Ένωσης, αν και αναγνωρίζουν ότι οι «ερυθρόλευκοι» είναι το φαβορί, είναι αποφασισμένοι να δείξουν το καλύτερό τους πρόσωπο και να τιμήσουν την φανέλα της ομάδας τους, όπως δήλωσε ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος στη NOVA.

«Όλα τα παιχνίδια τα κοιτάμε το ίδιο και πρέπει να προσπαθούμε να πάρουμε βαθμούς απ' όλα. Το ματς με τον Ολυμπιακό είναι δύσκολο για έναν επιπλέον λόγο. Επειδή και μαθηματικά μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα, αλλά εμείς θα πάμε για να πάρουμε αποτέλεσμα και το βλέπουμε σαν ένα ακόμα παιχνίδι για να πάρουμε βαθμούς.

Δε μπορούμε να διαλέγουμε παιχνίδια. Πρέπει σε όλα να προσπαθούμε να πάρουμε κάτι. Πρώτον αυτό και δεύτερον όντως είναι ένα παιχνίδι μεταξύ δύο ομάδων με μεγάλη ιστορία. Ανεξαρτήτου των καταστάσεων που υπάρχουν αυτή τη στιγμή, πρέπει να δώσουμε το κάτι παραπάνω για τον κόσμο, για εμάς και για όλους στο σύλλογο
», είπε αρχικά ο γκολκίπερ της Ένωσης και πρόσθεσε:

«Το ότι ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί είναι γεγονός, όπως άλλωστε σε όλα τα παιχνίδια στην έδρα του. Το γεγονός αυτό μπορεί να πάρει το "βάρος" από τα πόδια τα δικά μας, αλλά δεν πρέπει να χαλαρώσουμε πολύ γιατί δεν είμαστε μικρή ομάδα, είμαστε μεγάλη ομάδα και πρέπει να σταθούμε αντάξιο. Ανεξαρτήτου αποτελέσματος να έχουμε ένα πολύ καλό πρόσωπο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: