Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

Σχέδιο ανανέωσης με Ρούνεϊ!!

Δεν το κουνάει ο Γουέιν Ρούνεϊ! Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον με δηλώσεις του άφησε να εννοηθεί πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα προτείνει και νέο συμβόλαιο στον Άγγλο επιθετικό!

Σχέδιο ανανέωσης με Ρούνεϊ!

Ο Σκοτσέζος τεχνικός των «κόκκινων διαβόλων» φαίνεται ότι έχει βαρεθεί να δέχεται ερωτήματα για το ποδοσφαιρικό μέλλον του Άγγλου επιθετικού, μετά από την παρουσία του τελευταίου στον πάγκο, στον κρίσιμο επαναληπτικό με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο «Ολντ Τράφορντ» για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Έτσι, αφού την περασμένη Παρασκευή στη συνέντευξη Τύπου του ντέρμπι με την Τσέλσι για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας διέψευσε όλα τα σενάρια που ήθελαν τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να σκέφτεται την πώληση του Γουέιν Ρούνεϊ το προσεχές καλοκαίρι, ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον προχώρησε την υπόθεση ένα βήμα... παρακάτω.

«Δεν υπάρχει κανένα θέμα με το συμβόλαιό του και μάλιστα, όταν θα πρέπει να γίνει συζήτηση για την ανανέωσή του, θα γίνει. Δεν θέλουμε να βλέπουμε τους παίκτες μας να φεύγουν» ήταν τα λόγια του προπονητή του συλλόγου του Μάντσεστερ, όπως μεταφέρονται από τον βρετανικό Τύπο.

Υπενθυμίζεται πως ο διεθνής φορ δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2015.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: