Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

Κράτησε… δυνάμεις για Μίλαν! (video)

Ξεκουράζοντας πολλούς βασικούς, η Μπαρτσελόνα επικράτησε στο… ρελαντί της Λα Κορούνια με 2-0, με το μυαλό να… ταξιδεύει στο ματς με την Μίλαν για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Κράτησε… δυνάμεις για Μίλαν! (video)
Μέσι, Ινιέστα, Μπουσκέτς, Ζόρντι Άλμπα, Πικέ και Πέδρο έμειναν στον πάγκο. Ωστόσο, η Μπαρτσελόνα δεν είχε πρόβλημα να επικρατήσει σε χαλαρούς ρυθμούς της Λα Κορούνια με 2-0.

Ο Ζόρντι Ρόουρα επέλεψε να αφήσει πολλούς βασικούς στον πάγκο και κακά τα ψέματα, καλά έκανε. Γιατί την Τρίτη η Μπαρτσελόνα παίζει το ματς της χρονιάς με την Μίλαν, όπου καλείται να ανατρέψει το εις βάρος της 2-0 και να προκριθεί στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Και στο πρώτο μέρος δεν φάνηκε η απουσία βασικών. Μέχρι το 20’, οι Καταλανοί είχαν δύο καλές ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ, όμως ο τερματοφύλακας της «Ντέπορ» κράτησε το μηδέν. Στο 23’ παραλίγο να γίνει το 1-0, όμως το δοκάρι έσωσε τους αμυντικούς των φιλοξενούμενων που παραλίγο να πετύχουν αυτογκόλ. Και στο… καπάκι τριπλή χαμένη ευκαιρία για τους «μπλαουγκράνα», με τους Βίγια, Τέγιο και Τιάγκο να μην μπορούν να βρουν στόχο.

Ε, μία, δύο, τρεις, εν τέλει το γκολ μπήκε! Ο Ντάνιελ Άλβες σέντραρε από τα δεξιά, ο Αλέξις Σάντσες έπιασε την κεφαλιά και στο 38’ έγινε το 1-0. Το δεύτερο μέρος κύλησε χωρίς πολλά-πολλά. Ήδη το τέμπο των Καταλανών είχε πέσει, ο Ρόουρα έριξε στον αγώνα και τον Μέσι, ωστόσο πέραν της κατοχής δεν υπήρχε τίποτα αξιόλογο. Βέβαια, θα μπορούσε να παίξει και να μην σκοράρει ο «Λέο»; Όχι. Γιατί με ωραίο πλασεδάκι διαμόρφωσε το τελικό 2-0 στο 87', βρήκε δίχτυα για 17ο σερί ματς στην Ισπανία και πλέον άπαντες στρέφουν την προσοχή τους στο ματς με την Μίλαν.


Barcelona 2-0 Deportivo από goalsarena2012



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: