Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

«Δεν είναι τυχαία η πορεία μας»

Στο γεγονός πως η μέχρι στιγμής πορεία του Αστέρα Τρίπολης στη φετινή Σούπερ Λίγκα δεν είναι τυχαία και συμπτωματική στάθηκε ο Λαουτάρο Φορμίκα, μετά τη νίκη επί του Πανθρακικού.

«Δεν είναι τυχαία η πορεία μας»
Ο Αργεντινός αμυντικός τόνισε πως η ομάδα της Κομοτηνής αντιμετωπίζει όλους τους αντιπάλους στα ίσα και πως η ομάδα του προσπαθεί πάντα μέχρι το τελευταίο λεπτό για να πάρει τη νίκη, ενώ έδωσε σύνθημα για το ματς Κυπέλλου της ερχόμενης Τετάρτης κόντρα στον Πλατανιά.

Αναλυτικά: «Ο Πανθρακικός είναι μία ομάδα που έχει αποδείξει ότι μπορεί να κοιτάξει τους πάντες στα μάτια και στο πρώτο μέρος έπαιξε πολύ καλά. Στο δεύτερο παίξαμε εμείς, προσπαθήσαμε να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες μας και, χάρη στην τύχη και τον Θεό, καταφέραμε να βάλουμε το γκολ στο τελευταίο λεπτό.

Δεν πιστεύω πολύ στην τύχη και ούτε μία ομάδα μπορεί να στηρίζεται σε αυτή. Δεν είναι θέμα τύχης και σύμπτωσης που βρισκόμαστε εδώ. Προσπαθούμε μέχρι το τελευταίο λεπτό για να κατακτήσουμε κάτι και δεν κουραζόμαστε. Στο πρώτο μέρος μας είχαν πάρει πιο πολύ το κέντρο, αλλά στο δεύτερο με τις αλλαγές και τη μεγαλύτερη μαχητικότητα, τα καταφέραμε.

Νιώθουμε πολύ μεγάλη χαρά γι' αυτό, τώρα έχουμε και το ματς Κυπέλλου και πρέπει να κοιτάξουμε και αυτό. Είναι μία ευτυχής συγκυρία για την ομάδα η παρουσία μας στην Ευρώπη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: