Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

«Περήφανος που είμαι στον Πανιώνιο»

Τη στήριξη του κόσμου στο ματς με τον Ατρόμητο ζήτησε σε συνέντευξή του ο Δημήτρης Τόσκας, ο οποίος πρόσθεσε πως είναι υπερήφανος που αγωνίζεται στην ομάδα του Πανιωνίου.

«Περήφανος που είμαι στον Πανιώνιο»
Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας της Νέας Σμύρνης πρόσθεσε πως ο Πανιώνιος θα πρέπει να παίξει το δικό του παιχνίδι και να πάρει τη νίκη που θα τον βοηθήσει να παραμείνει στην κατηγορία.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova:

Για τη θέση του αμυντικού χαφ που αγωνίστηκε: «Είναι μια θέση που γνωρίζω γιατί έπαιζα και στις προηγούμενες ομάδες κάποια παιχνίδια εκεί. Είναι μια θέση που μου αρέσει και όποτε χρειάζεται θα βοηθάω την ομάδα και εκεί».

Για τα συναισθήματά του που αγωνίζεται με τον Πανιώνιο: «Σίγουρα είμαι υπερήφανος που είμαι στην ομάδα του Πανιωνίου, μια ιστορική ομάδα. Έχω παίξει σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια από τον Ιανουάριο. Πιστεύω σε κάθε παιχνίδι από εδώ και πέρα να γίνομαι καλύτερος και να βοηθάω την ομάδα».

Για τον αγώνα με τον Ατρόμητο: «Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι, όπως όλα μέχρι τώρα. Αν κερδίσουμε είμαστε κοντά στην παραμονή μας. Κοιτάμε όλη τη βδομάδα την τακτική μας, δουλεύουμε καλά και περιμένουμε τον αγώνα».

Για το τι ξεχωρίζει από τον Ατρόμητο: «Είναι σίγουρα μια πολύ ποιοτική ομάδα, με πολλούς καλούς αμυντικούς. Εμείς θα κοιτάξουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας, όχι τον Ατρόμητο για να μπορέσουμε να πάρουμε ότι καλύτερο».

Για το μήνυμα που στέλνει στον κόσμο: «Θέλουμε να μας βοηθήσει ο κόσμος , να είναι κοντά μας και στο τέλος να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί τη νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: