Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

Να παίξει και λίγο… Μπάλλα!

Το Σάββατο δημοσιεύματα έκαναν λόγο για ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Παναγιώτη Μπάλλα του Ατρόμητου, όμως τόσο με επίσημη θέση της ΠΑΕ όσο και του παίκτη, έληξε το ζήτημα.

Να παίξει και λίγο… Μπάλλα
Ο Παναγιώτης Μπάλλας του Ατρόμητου βρίσκεται ψηλά στη μεταγραφική λίστα του Παναθηναϊκού, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, όμως τόσο η ΠΑΕ, όσο και ο παίκτης απέρριψαν το όποιο ενδιαφέρον.

Πλέον, το μόνο ζητούμενο για τον παίκτη είναι να ζήσει στιγμές επιτυχίας με την ομάδα του, όπως δήλωσε στην ιστοσελίδα του συλλόγου. Αυτό που απομένει είναι να αρχίσει να έχει περισσότερα λεπτά συμμετοχής. Η φετινή χρονιά δεν είναι και η καλύτερη δυνατή για τον νεαρό μέσο αφού δεν έχει βρει πολύ χρόνο συμμετοχής.

Τόσο ο Ντούσαν Μπάγεβιτς όσο και ο Νίκος Αναστόπουλος, έχουν δηλώσει πως εκτιμούν τις ικανότητες του παίκτη τους, όμως φέτος έχει αγωνιστεί μόλις 3 φορές με συνολικά 80 λεπτά παρουσίας. Η παρουσία του Ιγκλέσιας και του Δημούτσου κάνουν, σίγουρα, δύσκολο το έργο του, δεν έχουν έρθει και οι ευκαιρίες που ο ίδιος θα περίμενε.

Για τον ίδιο, αυτό είναι το ζητούμενο από εδώ και πέρα. Τον Γιώργο Δώνη, τον είχε «κερδίσει» και είχε πάρει πολλές ευκαιρίες, δικαιώνοντάς τον. Κάτι παρόμοιο θέλει να κάνει και με τον Νίκο Αναστόπουλο, περιμένοντας την ευκαιρία του. Εξάλλου, πρόκειται για έναν ποιοτικό μέσο, ο οποίος ήταν βασικός και αναντικατάστατος, το περασμένο καλοκαίρι, με την φανέλα της Εθνικής Νέων, η οποία έφτασε στον τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: