Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016

«Ζεστή» υποδοχή στα Γιάννενα για ΑΕΚ!! (pics)


«Ζεστή» υποδοχή στα Γιάννενα για ΑΕΚ (pics)

Αρκετό κρύο και πολλή βροχή βρήκε φτάνοντας η ΑΕΚ στα Γιάννενα. Φρόντισαν όμως να τη «ζεστάνουν» με την υποδοχή τους περίπου 60 φίλοι της ομάδας.

Η ΑΕΚ δεν ένιωσε μόνη φτάνοντας στα Γιάννενα για τον αγώνα της Κυριακής με τον ΠΑΣ (15:00). Μπορεί να βρήκε αρκετά χαμηλή (συγκριτικά με την Αθήνα) θερμοκρασία και πολύ δυνατή βροχή, ωστόσο τη διάθεση των παικτών φρόντισαν να φτιάξουν οι οπαδοί της ομάδας.

Περίπου 60 άτομα, ανάμεσά τους και πολλά παιδιά με τους γονείς τους, υποδέχτηκαν την αποστολή στο αεροδρόμιο και έδειξαν την αγάπη τους στους ποδοσφαιριστές, που έβγαλαν αρκετές φωτογραφίες με μικρούς και μεγάλους θαυμαστές.

Η αποστολή της ΑΕΚ αποτελείται από τους εξής παίκτες: Ανέστης, Βούρας, Μπακάκης, Σοϊλέδης, Γκάλο, Άρθο, Λαμπρόπουλος, Κολοβέτσιος, Τζανετόπουλος, Βάργκας, Φαγέ, Σιμόες, Γιόχανσον, Μάνταλος, Μπουονανότε, Μπαρμπόσα, Πλατέλλας, Τζεμπούρ, Αραβίδης.

inner

inner

inner

inner

inner
379
*Πηγή: sport-fm.gr*

Γουότερς: «Θα το παλέψουμε με Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ»


Γουότερς: «Θα το παλέψουμε με Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ»

Καλή ομάδα, ξέχωρα από τις κακές ήττες σε Ρόδο και Μιλάνο, παραμένει ο Άρης σύμφωνα με τον Ντόμινικ Γουότερς που αισιοδοξεί για ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο την Κυριακή κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά, ο Αμερικανός γκαρντ του Άρη έγραψε στο blog του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Προερχόμαστε από δύο σκληρές εκτός έδρας ήττες. Μία στην Ρόδο… Ίσως δεν έπρεπε να είχα πει τόσο καλά λόγια για τον Κολοσσό την προηγούμενη εβδομάδα, γιατί όντως έπαιξε πολύ καλά τελικά και μας κέρδισε. Ίσως να μπορούσαμε να ρίξουμε ένα μικρό φταίξιμο στους διαιτητές, αλλά στην πραγματικότητα δεν μπορούμε να το κάνουμε αυτό. Δεν έπρεπε ποτέ να δώσουμε στον αντίπαλό μας την αυτοπεποίθηση πως μπορεί να μείνει κοντά στο σκορ και στην συνέχεια στους διαιτητές το δικαίωμα αλλάξουν λίγο το παιχνίδι με τα άστοχα σφυρίγματά τους.

Ακολούθησε η βαριά ήττα από την Αρμάνι. Ήταν μεγάλο μάθημα για εμάς. Είδαμε πως είναι να παίζεις σε επίπεδο της Ευρωλίγκας και πρέπει να παίζουμε καλύτερα. Να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι και να παίζουμε ως ομάδα σε άμυνα και επίθεση. Είμαστε αρκετά καλοί, απλά δεν το δείξαμε στο παρκέ εκείνη την βραδιά.

Ήταν υπέροχο που ταξίδεψαν τόσοι οπαδοί μας στην Ιταλία για να βρεθούν στο πλευρό μας. Έκαναν πολύ φασαρία, περισσότερη και από τους φίλους της Αρμάνι και δεν σταμάτησαν να τραγουδούν κατά την διάρκεια του αγώνα. Ακόμη και μετά το τέλος της αναμέτρησης ήταν υποστηρικτικοί, παρότι θα μπορούσαν λόγω της κακής εμφάνισης να είναι αρνητικοί απέναντί μας. Ήταν θετικοί και αυτό μας δίνει κουράγιο. Λατρεύουμε να βλέπουμε τους οπαδούς μας και στα εντός, αλλά και στα εκτός έδρας παιχνίδια. Μας δίνουν εξτρά κίνητρο να παίζουμε καλύτερα και για αυτό θέλω να τους ζητήσω να μην απογοητευτούν λόγω αυτών των ηττών.

Πριν από αυτά τα παιχνίδια είχαμε κάνει σερί νικών. Οπότε να μην ξεχνούν ότι ξέρουμε πως να κερδίζουμε και πως έχουμε ένα καλό ρεκόρ φέτος. Θέλουμε να συνεχίσουν να μας υποστηρίζουν και εμείς θα συνεχίσουμε να παίζουμε όσο πιο σκληρά μπορούμε για εκείνους.

Έχουμε μπροστά μας ένα ακόμη παιχνίδι επιπέδου Ευρωλίγκας κόντρα στον Παναθηναϊκό. Είμαστε αρκετά οικείοι ο ένας στον άλλον… Έχουμε ήδη παίξει δύο φορές. Στο ΟΑΚΑ μας κέρδισε με διαφορά στο Κύπελλο, οπότε θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να παίξουμε πιο σκληρά. Είμαστε έτοιμοι… Σε πρώτη φάση προσδοκούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Δεν λέω πως θα πάμε εκεί και θα κερδίσουμε, αλλά θα το παλέψουμε. Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από μια σκληρή εντός έδρας ήττα και είμαι σίγουρος πως θα βγουν στο παρκέ και θα παίξουν σκληρά.

Εμείς όμως θα πρέπει να παρουσιαστούμε πολύ καλύτεροι από ότι στο Κύπελλο, να είμαστε ανταγωνιστικοί και να δημιουργήσουμε την ευκαιρία να κερδίσουμε. Είμαστε καλή ομάδα. Δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε πως είμαστε και εμείς καλοί. Τερματίσαμε πρώτοι στον όμιλό μας στο Eurocup για κάποιο λόγο και για τον ίδιο λόγο να έχουμε πάει καλά και στο ελληνικό πρωτάθλημα. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να το θυμόμαστε. Έχουμε αυτοπεποίθηση
».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Κουμπάν ο Παπανικολάου!!


Ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Κουμπάν ο Παπανικολάου

Ο Ολυμπιακός και η Λοκομοτίβ Κουμπάν δίνουν μάχη για την απόκτηση του Κώστα Παπανικολάου, με τον Παναθηναϊκό να περνά σε δεύτερο πλάνο. Άμεσες οι εξελίξεις στην υπόθεση.

Ο Κώστας Παπανικολάου ετοιμάζει βαλίτσες για Ευρώπη, αλλά είναι ασαφές ποια χώρα θα τον φιλοξενήσει. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός και η Λοκομοτίβ Κουμπάν του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι οι δύο ομάδες με τις περισσότερες πιθανότητες να αποκτήσουν τον 25χρονο φόργουορντ, ενώ ο Παναθηναϊκός έχει περάσει σε δεύτερο ή και τρίτο πλάνο.

Οι «ερυθρόλευκοι» μπορεί να μην έχουν άμεση αγωνιστική ανάγκη τον «Παπ» και να υπάρχουν κάποιοι που να εκφράζουν αντιρρήσεις σχετικά με τον κίνδυνο να… ανακατευτεί η ομάδα από μια προσθήκη στο κρισιμότερο κομμάτι της σεζόν. Όμως πρόκειται για έναν Έλληνα παίκτη, στην καλύτερη ηλικία του, με πολλά χρόνια προσφοράς και συναισθηματικό δέσιμο με την ομάδα και τον κόσμο, στοιχεία που γέρνουν την πλάστιγγα σαφώς προς την απόκτησή του.

Η Λοκομοτίβ Κουμπάν έχει περισσότερη αγωνιστική ανάγκη τον «Παπ», λόγω και του μικρότερου βάθους που διαθέτει, ο Γιώργος Μπαρτζώκας τον γνωρίζει άριστα και τον εκτιμά, ενώ η ρωσική ομάδα δεν φείδεται χρημάτων και δείχνει ικανή να διεκδικήσει φέτος ακόμη και πρόκριση στο Final Four.

Η υπόθεση απαιτεί λεπτούς χειρισμούς, καθώς η Μπαρτσελόνα διατηρεί το δικαίωμα να κάνει δικό της τον παίκτη εφόσον καταθέσει ισόποση πρόταση με εκείνη που θα βρει σύμφωνο τον ίδιο τον παίκτη. Είναι αμφίβολο, πάντως, αν θα το κάνει, τόσο για αγωνιστικούς (μοιάζει «γεμάτη» στη συγκεκριμένη θέση), όσο και για οικονομικούς λόγους.

Η κατάληξη στο σίριαλ δεν θα αργήσει. Πληροφορίες αναφέρουν πως το αργότερο στις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα υπάρχει κατάληξη στην υπόθεση και θα γνωρίζουμε την επόμενη ομάδα του Κώστα Παπανικολάου.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Άγνοια στον Παναθηναϊκό για Γκερντ!!


Άγνοια στον Παναθηναϊκό για Γκερντ

Τέλος μπαίνει από πλευράς Παναθηναϊκού στις φήμες πως ο Σουηδός φορ Αλεξάντερ Γκερντ είναι στα υπόψη τους εν όψει καλοκαιριού.

Γράφτηκε πως ο Παναθηναϊκός όχι απλώς ενδιαφέρθηκε, αλλά έκανε και πρόταση στον Αλεξάντερ Γκερντ, που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, προκειμένου να τον κλείσει από τώρα για τον Ιούλιο.

Ωστόσο από πλευράς «πράσινων» διαψεύστηκε η φημολογία για τον 29χρονο Σουηδός φορ, ο οποίος δεν είναι καν στη λίστα της ομάδας εν όψει καλοκαιριού.

Ο Γκερντ είναι 10 φορές διεθνής με την Εθνική Σουηδίας (2 γκολ) και φέτος μετρά 8 γκολ σε 14 επίσημα ματς της Γιουνγκ Μπόις σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Στο παρελθόν είχε παίξει σε Ουτρέχτη, Χέλσινγκμποργκ, Γκέφλε, Σίριους, ΑΙΚ Στοκχόλμης και Βίσμπι.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Η κακή βραδιά και το «ΠΡΕΠΕΙ» για Παπανικολάου!!


Η κακή βραδιά και το «ΠΡΕΠΕΙ» για Παπανικολάου

Ο Ολυμπιακός «γκρέμισε» ο,τι καλό έχτισε μέχρι τώρα στο Top16 κόντρα στην καταπληκτική Μπάμπεργκ και ο Νίκος Ζέρβας γράφει για την ήττα και την αμεσότητα που θα πρέπει να έχει το θέμα Παπανικολάου.

Ακόμα και αν κάποιος δεν παρακολούθησε τη χθεσινή αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Μπάμπεργκ, του αρκούν για να καταλάβει τα δύο αρνητικά ρεκόρ που κατέγραψαν οι «ερυθρόλευκοι». Οι δέκα ασίστ είναι η μικρότερη εντός έδρας συγκομιδή τη τελευταία οκταετία στο ΣΕΦ και τα μόλις τρία επιθετικά ριμπάουντ, η φτωχότερη από το 2010 και έπειτα στην Ευρωλίγκα!

Γράφει ο Νίκος Ζέρβας

Φυσικά και έγιναν πολλά ακόμη για να παρουσιάσει ο πρωταθλητής Ελλάδας αυτή την κακή εικόνα, αλλά φρονώ πως αγωνιστικά, εκτός από την εξαιρετική ανάγνωση του αγώνα από τον Αντρέα Τρινκιέρι, η κονιορτοποίηση της δημιουργίας και ο έλεγχος των ριμπάουντ από πλευράς γερμανών, έπαιξαν τον καθοριστικότερο ρόλο. Ο Ολυμπιακός ήταν αδικαιολόγητα ανέτοιμος πνευματικά για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, παρασύρθηκε από την εξυπνάδα της καλοδουλεμένης παρέας του Νίκου Ζήση και την… πάτησε. Αυτά τα βράδια επιβεβαιώνουν τους προπονητές πως δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι σε αυτό το επίπεδο και ας φαίνεται στους περισσότερος δήλωση-κλισέ. Πρέπει να καταλάβουμε πως μπάσκετ παίζουν και οι αντίπαλοι και στο συγκεκριμένο παιχνίδι η Μπάμπεργκ έκανε ο,τι ακριβώς έπρεπε για να πετύχει μία ιστορική νίκη.

Και ο Ολυμπιακός την βοήθησε με την αδιανόητη έλλειψη αντίδρασής του μέχρι το 25΄για να το πετύχει. Όταν σε εκείνο το σημείο το… κοντέρ έγραψε -24, το καταπληκτικό σε όλα του χθες κοινό (αυτούς τους 8000 χιλιάδες χρειάζεται η ομάδα), αλλά και ο πειραγμένος εγωισμός, λειτούργησε σαν ξυπνητήρι και παραλίγο να παρακολουθήσουμε μία ακόμα επική ανατροπή από τους «ερυθρόλευκους». Μπορεί η διαφορά να πήγε στους δύο πόντους, να χρειαζόταν ένα ακόμα μακρινό σουτ και μία-δύο βολές για να επιτευχθεί, όμως κακά τα ψέματα η εικόνα θα αδικούσε εξωπραγματικά τη Μπάμπεργκ. Το ότι ο Ολυμπιακός, επιτέλους, έχει φτιάξει έναν «κορμό» φιλάθλων που τον υποστηρίζουν πραγματικά και στα δύσκολα, αλλά και η αυταπάρνηση που έδειξαν κάποιοι παίκτες του με αποτέλεσμα, σχεδόν, να ισοφαρίσουν, είναι τα μοναδικά κέρδη, της γεμάτης προβληματισμό και σύννεφων βραδιάς.

Όχι, φυσικά και δεν ήρθε η καταστροφή από μία ήττα σε ένα πρωτάθλημα δεκατεσσάρων αγωνιστικών. Αν κάποια ομάδα μπορεί να ρεφάρει αυτό το κακό αποτέλεσμα είναι αναμφίβολα ο Ολυμπιακός. Έχει μπροστά του το «ΠΡΕΠΕΙ» του Κάουνας και εφόσον σπάσει τους… πάγους στη λιθουανική πόλη, έχει μία πρώτη μεγάλη ευκαιρία να «σβήσει» αυτή την ήττα στη Μαδρίτη, κόντρα στη Ρεάλ που πάει… ασθμαίνοντας. Με μία κακή βραδιά, την χειρότερη φετινή, δε μπορείς να ισοπεδώσεις όσα πολύ καλά έχουν κάνει ο Σφαιρόπουλος και οι παίκτες του μέχρι χθες. Αρκεί οι «ερυθρόλευκοι» να πάρουν όσο πιο άμεσα… γομολάστιχα και να σβήσουν, την ανορθογραφία της 15ης Ιανουαρίου. Ο σεβασμός που έχει κερδίσει ο Ολυμπιακός τα τελευταία χρόνια, σε… αναγκάζουν να πιστέψεις ότι το μεγάλο «διπλό» θα έρθει. Όταν αρχίζουν τα… δύσκολα βγαίνουν μπροστά οι μεγάλοι άνδρες και οι πειραιώτες συγκαταλέγονται αναμφίβολα σε αυτούς…

Να τελειώσει άμεσα, θετικά ή αρνητικά

Η περιρρέουσα ατμόσφαιρα πριν από το παιχνίδι (δεν αποκλείεται να έπαιξε τον ρόλο της στην έλλειψη συγκέντρωσης όλων), αναφερόταν αποκλειστικά και μόνο στο ενδεχόμενο της επιστροφής του Κώστα Παπανικολάου. Η δεδομένη αγάπη και το «δέσιμο» που έχει ο κόσμος, αλλά και η ομάδα με τον διεθνή φόργουορντ, αλλά και το «μπάσιμο» του Παναθηναϊκού, φούντωσαν για τα καλά την κουβέντα και είναι λογικό. Είναι βέβαιο πως ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον 26χρονο παίκτη, αλλά χειρίζεται πολύ λεπτά την κατάσταση και ορθώς. Ο,τι και να γίνει, τον τελευταίο λόγο τον έχει η Μπαρτσελόνα, που ακόμα και να μη χρειάζεται παίκτη στη θέση του, μπορεί να θελήσει να μην επιτρέψει να δυναμώσει κανένας βασικός αντίπαλός της.

Τη γνώμη μου για το αν πρέπει ο Ολυμπιακός να αποκτήσει τον Παπανικολάου την έχω εκφράσει από τον Οκτώβριο, που τελικά κατέληξε στο Ντένβερ. Εννοείται πως μπορεί να βοηθήσει, εννοείται πως οι «ερυθρόλευκοι» θα πρέπει να στηρίξουν πάνω του το μέλλον τους. Σημασία όμως, έχει το τι θέλει ο προπονητής, ο οποίος είναι σε πραγματικά δύσκολη θέση για να διατηρήσει τις ισορροπίες σε περίπτωση επιστροφής του. Όσοι είμαστε απ’ έξω μπορούμε να υποστηρίζουμε ο,τι θέλουμε, ενώ κατανοητή είναι και η… κάψα του κόσμου. Αίσθησή μου είναι πως αν ο Ολυμπιακός του δείξει ότι τον θέλει πραγματικά, έχει το προβάδισμα (η άλλη διεκδικήτρια είναι η Λοκομοτίβ Κουμπάν), όμως μεγαλύτερη σημασία και από αυτό για την… οικονομία της σεζόν, έχει για την ομάδα να γίνει ο,τι είναι να γίνει –θετικό ή αρνητικό- άμεσα. Τις επόμενες ώρες κιόλας. Διότι είναι άδικο για την προσπάθεια όλων να διαταράσσετε το κλίμα, την ώρα που ακολουθούν πέντε εβδομάδες «φωτιά» σε Ευρώπη και Ελλάδα. Αν κλονιστεί η ηρεμία, δε θέλει και πολύ να ακολουθήσουν και άλλες… Μπάμπεργκ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Χωρίς Τσάβες και άλλους δύο ο ΠΑΣ με ΑΕΚ!


Χωρίς Τσάβες και άλλους δύο ο ΠΑΣ με ΑΕΚ

Ο Κρίστιαν Τσάβες, που περιμένει την τύχη της προσφυγής του, καθώς και οι Στρούνα και Καρανίκας έμειναν εκτός αποστολής του ΠΑΣ για τον αυριανό αγώνα με την ΑΕΚ στα Γιάννενα (15:00).

Τρεις απουσίες θα έχει ο ΠΑΣ Γιάννινα στον αυριανό αγώνα με την ΑΕΚ στους Ζωσιμάδες (15:00).

Όπως αναμενόταν, ο Κρίστιαν Τσάβες έμεινε εκτός αποστολής, καθώς ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός περιμένει την τύχη της προσφυγής που έχει καταθέσει σε βάρος των Ηπειρωτών. Ο Γιάννης Πετράκης δεν υπολογίζει επίσης στον τιμωρημένο Καρανίκα και τον ανέτοιμο Στρούνα, ενώ αντίθετα είναι στην αποστολή ο Μιχαήλ παρά το αιμάτωμα στον τετρακέφαλο από τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης του Σαββάτου, που έγινε υπό καταρρακτώδη βροχή, ανακοινώθηκε η αποστολή που αποτελείται από τους εξής παίκτες: Βελλίδης, Τζημόπουλος, Κοζορώνης, Σκόνδρας, Λίλα, Μιχαήλ, Τσουκαλάς, Μπέριος, Περιστερίδης, Ίλιτς, Ακόστα, Γιάκος, Μανιάς, Φερφελής, Νικολιάς, Ναδάλες, Ηλιάδης, Γαρουφαλιάς.
*Πηγή: sport-fm.gr*

«Μήνυμα» Γουίλιαν στην Τσέλσι!!


«Μήνυμα» Γουίλιαν στην Τσέλσι

Την πρόθεσή του να επεκτείνει τη συνεργασία του με την Τσέλσι εξέφρασε σαφώς ο Γουίλιαν.

Σε μια πολύ κακή σεζόν για την Τσέλσι ο Γουίλιαν είναι ένας από τους ελάχιστους παίκτες με σταθερά καλή απόδοση. Ο ίδιος με δηλώσεις του στη Sun ξεκαθάρισε πως παρά την άσχημη πορεία της ομάδας δεν έχει τάσεις φυγής και-απεναντίας-είναι απόλυτα θετικός στο να επεκταθεί το συμβόλαιό του, που λήγει το 2018.

«Ο σύλλογος ξέρει πως αισθάνομαι. Είμαι πολύ χαρούμενος εδώ. Ήταν πάντα ένα όνειρο να έρθω εδώ όταν έπαιζα στην Ουκρανία. Θέλω να μείνω. Την ίδια ώρα το μυαλό μου είναι ήρεμο και απλά θέλω να δω πως θα πάνε τα πράγματα. Είμαι χαρούμενος», σημείωσε ο 27χρονος μεσοεπιθετικός που έχει 8 γκολ σε 27 ματς φέτος. «Δεν θέλω να ασχολούμαι με αυτά τα πράγματα τόσο πολύ. Το αφήνω στον ατζέντη μου, αλλά ο σύλλογος ξέρει πως ακριβώς νιώθω», συμπλήρωσε.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Μιχαήλ: «Έχει ποιότητα η ΑΕΚ, αλλά πάμε για τη νίκη»


Μιχαήλ: «Έχει ποιότητα η ΑΕΚ, αλλά πάμε για τη νίκη»

Δίχως να παραγνωρίζει τη δυναμική του αντιπάλου, ο Αλέξης Μιχαήλ τονίζει πως ο ΠΑΣ Γιάννινα μπορεί να διεκδικήσει τη νίκη απέναντι στην ΑΕΚ.


Ο ΠΑΣ στη βαθμολογική θέση που βρίσκεται δεν έχει την πολυτέλεια να… διαλέγει παιχνίδια και για το λόγο αυτό ο Αλέξης Μιχαήλ τονίζει πως η ομάδα του θα παίξει για τη νίκη απέναντι στην ΑΕΚ το μεσημέρι της Κυριακής στους Ζωσιμάδες (15:00).

«Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα, με συνεχή παιχνίδια απέναντι σε μεγάλες ομάδες. Χρειαζόμαστε βαθμούς. Αντιμετωπίζουμε μια μεγάλη ομάδα, αλλά παίζουμε στην έδρα μας και στόχος μας είναι να κάνουμε το παιχνίδι μας και να κερδίσουμε. Ο ΠΑΣ έχει αποδείξει τα τελευταία χρόνια πως αν παρουσιαστεί όπως πρέπει δεν έχει να φοβηθεί κανέναν, ειδικά μέσα στα Γιάννενα. Η ΑΕΚ έχει πολύ καλούς παίκτες, έχει μεγάλο ρόστερ και ποιότητα. Εμείς κάνουμε τα σχέδιά μας και θα πρέπει να κάνουμε κατάθεση ψυχής. Έχουμε δουλέψει, έχουμε δει τι φταίει κι εύχομαι στη συνέχεια να παρουσιαστούμε καλύτερα, ξεκινώντας από το ματς της Κυριακής», τόνισε ο αμυντικός των Ηπειρωτών.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Με τα ίδια «όπλα» στην Τρίπολη!


Με τα ίδια «όπλα» στην Τρίπολη

Χωρίς απρόοπτο ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Καλλονής για την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης και ο Νίκος Καραγεωργίου πήρε μαζί του, τους παίκτες που είχε και κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Από τους ποδοσφαιριστές που συμπεριελήφθησαν στο ματς Κυπέλλου της Πέμπτης κόντρα στον ΠΑΟΚ, το οποίο δεν είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα, αποτελείται –όπως αναμενόταν- η αποστολή της Καλλονής για την εκτός έδρας αναμέτρηση (17/01, 17:15) με τον Αστέρα Τρίπολης για την 18η αγωνιστική της Super League.

Οι «σαρδέλες» είχαν ταξιδέψει με 23 παίκτες στη Θεσσαλονίκη (και χωρίς τον τιμωρημένο Κρολ) και δεν επέστρεψαν στη Μυτιλήνη, αλλά παρέμειναν στην πόλη και σήμερα το πρόγραμμα περιλαμβάνει μετάβαση στην Αθήνα αεροπορικώς και στη συνέχεια οδικώς στην Αρκαδία.

Η αποστολή: Χογκ, Δαύκος, Τσαμπούρης, Σπυρόπουλος, Ούκα, Βαλιός, Αναστασιάδης, Ουνγιαλίδης, Μίκιτς, Καλτσάς, Γιουκαρής, Χατζηδημητρίου, Λαμπράκης, Νομπρέγκα, Γεωργίου, Μπαργκάν, Μανούσος, Ξύδας, Κάρλσον, Ελλακόπουλος, Γουερέ, Μάρκοβιτς, Γκόλιας
*Πηγή: sport-fm.gr*

Κλοπ: «Είχαμε μιλήσει με Σερ Άλεξ για να αναλάβω τη Μαν. Γιουνάιτεντ»


Κλοπ: «Είχαμε μιλήσει με Σερ Άλεξ για να αναλάβω τη Μαν. Γιουνάιτεντ»

Την αποκάλυψη πως όταν ακόμη ήταν στη Ντόρτμουντ είχε κάνει κουβέντα με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον για να αναλάβει τη Μαν. Γιουνάιτεντ έκανε ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ.

Πρόταση της Μαν. Γιουνάιτεντ είχε απορρίψει την άνοιξη του 2013 ο Γιούργκεν Κλοπ, όπως αποκάλυψε ο ίδιος. Τότε ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον τού είχε προσφέρει τη δυνατότητα να γίνει διάδοχός του, ωστόσο ο Γερμανός προπονητής που πλέον εργάζεται στη Λίβερπουλ είχε απαντήσει αρνητικά γιατί δεν ήθελε να αφήσει τη Ντόρτμουντ.

«Μιλήσαμε. Δεν μιλήσαμε πολύ, αλλά για μένα, ήταν πολύ. Ήταν μία μεγάλη τιμή για εμένα η όλη συζήτηση για να είμαι ειλικρινής. Αλλά δεν μπορούσα να φύγω από τη Ντόρτμουντ. Είσαι στον Απρίλιο και βρίσκεσαι στα μέσα του προγραμματισμού της επόμενης σεζόν», ανέφερε και πρόσθεσε: «Δεν άκουσα κάτι για πραγματική πρόταση από τη Γιουνάιτεντ, αλλά εάν υπήρχε, δεν θα την είχα αποδεχθεί. Πρώτα έπρεπε να τελειώσω τη δουλεία με την Ντόρτμουντ και μετά να σκεφτώ άλλα πράγματα».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Η FIFA κόβει το... ψάρεμα στη Ρεάλ!! (σκίτσο)


Η FIFA κόβει το... ψάρεμα στη Ρεάλ (σκίτσο)

Τα όνειρα της Ρεάλ για ενίσχυση με παίκτες όπως οι Λεβαντόφσκι, Πογκμπά και Αζάρ μπαίνουν σε αναμονή. Ας όψεται η απαγόρευση μεταγραφών από τη FIFA. Δείτε το έξυπνο σκίτσο.

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Χαρίσης: «Έχει αλλάξει η νοοτροπία του ΠΑΟΚ»


Χαρίσης: «Έχει αλλάξει η νοοτροπία του ΠΑΟΚ»

Την πεποίθηση πως ο ΠΑΟΚ θα εμφανιστεί πολύ καλύτερος στο δεύτερο μισό της σεζόν εξέφρασε ο Χάρης Χαρίσης, που διακρίνει αλλαγή νοοτροπίας στην ομάδα του.

Σίγουρος πως ο ΠΑΟΚ θα συνεχίσει τις ενθαρρυντικές εμφανίσεις των τελευταίων ημερών και θα κάνει έναν πολύ καλύτερο δεύτερο γύρο στο πρωτάθλημα εμφανίστηκε ο Χάρης Χαρίσης μιλώντας στην κάμερα της Nova.

«Θέλω να πιστεύω πως στον δεύτερο γύρο θα είμαστε αυτοί που μπορούμε και θα συνεχίσουμε το νικηφόρο σερί. Θεωρώ πως έχει αλλάξει η νοοτροπία της ομάδας, έχουν συνειδητοποιήσει όλοι που παίζουμε και τα δίνουμε όλα», τόνισε.

Για τη δική του παρουσία στην ομάδα είπε: «Είναι όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή να καθιερωθεί στον ΠΑΟΚ, έστω και να βρίσκεται σε αυτή την ομάδα. Εύχομαι να συνεχιστεί. Από μικρός ονειρευόμουν να αγωνιστώ σε μια μεγάλη ομάδα. Το έκανα πραγματικότητα, το απολαμβάνω και θέλω να συνεχίσω τη δουλειά», ενώ για την καλή συνεργασία με τον Τσίμιροτ ανέφερε: «Έχουμε καλή συνεργασία, με βοηθά και πιστεύω πως τον βοηθώ κι εγώ».

Τέλος, για τον αγώνα της Κυριακής με τη Βέροια στην Τούμπα (17:15): «Η Βέροια είναι πολύ καλή ομάδα, έχει κάποιους ποιοτικούς παίκτες, αλλά αν είμαστε αυτοί που πρέπει θα τα καταφέρουμε».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Μακ: «Στο μυαλό μου μόνο ο ΠΑΟΚ, αλλά ποτέ δεν ξέρεις»


Μακ: «Στο μυαλό μου μόνο ο ΠΑΟΚ, αλλά ποτέ δεν ξέρεις»

Διπλωματική απάντηση έδωσε ο Ρόμπερτ Μακ, όταν του ζητήθηκε να μιλήσει για την πρόταση που δέχθηκε ο ΠΑΟΚ για να τον παραχωρήσει. «Παίξαμε καλά στα δύο τελευταία ματς, να συνεχίσουμε έτσι», τόνισε.

«Δεν με ενδιαφέρει τι ακούγεται και τι γράφεται». Αυτήν ήταν αρχικά η αντίδραση του Ρόμπερτ Μακ σε ερώτηση που του έγινε (στο περιθώριο της παραλαβής του βραβείου για το καλύτερο γκολ της ομάδας του τον Δεκέμβριο) για τα όσα αναφέρθηκαν τις προηγούμενες ημέρες περί πρότασης από ομάδα του εξωτερικού (και συγκεκριμένα από τη Γαλατασαράι).

Ωστόσο, στη συνέχεια δήλωσε πως στο μυαλό του είναι η ομάδα της Θεσσαλονίκης, αλλά και πως ποτέ δεν ξέρει κανείς τι μπορεί να συμβεί, καθώς υπάρχουν ημέρες μέχρι να ολοκληρωθεί η τρέχουσα μεταγραφική περίοδος.

Αναλυτικά μίλησε για:

- το βραβείο και το γκολ που πέτυχε εις βάρος της Ντόρτμουντ στη Γερμανία: «Νιώθω ότι πέρασε πολύς καιρός από εκείνο το παιχνίδι, αλλά η στιγμή αυτή έμεινε χαραγμένη στο μυαλό μου. Ήταν μία από τις καλύτερες στιγμές στην καριέρα μου να πετύχω ένα γκολ σαν και αυτό. Δεν σου συμβαίνει κάθε χρόνο να παίζεις με την Ντόρτμουντ στην Γερμανία και να την κερδίζεις. Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι για μένα αλλά και την ομάδα, δεν θα πω ότι ήταν η μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία του συλλόγου, καθώς η νίκη δεν μας έδωσε την πρόκριση. Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη και για το γκολ που πέτυχα. Πλέον δεν παίζουμε στην Ευρώπη, έχουμε μόνο το κύπελλο και το πρωτάθλημα και πρέπει να αφοσιωθούμε εκεί».

-τη συνεργασία του με τον Μυστακίδη, τόσο στο ματς με την Ντόρτμουντ όσο και κόντρα στην Καλλονή: «Δεν έχει σημασία το ποιος αγωνίζεται και σε ποιες θέσεις. Σημασία έχει να κερδίζει η ομάδα και να μπαίνουν τα γκολ. Δεν έχει σημασία ποιος δίνει την ασίστ. Η αλήθεια είναι πως φέτος έχω πετύχει αρκετά γκολ, τα οποία δεν θα τα πετύχαινα χωρίς τη βοήθεια των συμπαικτών μου».

- την αλλαγή του συστήματος σε 4-4-2: «Δεν είναι ένα καινούργιο σύστημα, το έχουμε παίξει ξανά. Είναι ένα καλό σύστημα, όλοι οι παίκτες αισθανόμαστε καλά. Δεν το έχουμε παίξει ακόμα κόντρα σε μεγάλες ομάδες οπότε περισσότερα θα φανούν το επόμενο διάστημα. Είναι επιλογή του προπονητή, εμείς πρέπει να ακολουθούμε τις οδηγίες του και αυτό θα κάνουμε. Η αλήθεια είναι πως στα δύο τελευταία παιχνίδια παίξαμε καλά, πρέπει να συνεχίσουμε έτσι».

- την πρόταση ομάδας του εξωτερικού για την απόκτησή του την οποία ο ΠΑΟΚ απέρριψε: «Το έχω πει ξανά, δεν με ενδιαφέρει τι ακούγεται και τι γράφεται. Εγώ έχω το μυαλό μου μόνο στον ΠΑΟΚ. Έχω πει και στη Σλοβακία πως είναι ωραίο να ενδιαφέρονται άλλες ομάδες για σένα, όμως η ομάδα μου είναι ο ΠΑΟΚ και είμαι συγκεντρωμένος στον ΠΑΟΚ. Έχουμε βέβαια ακόμα ημέρες για να τελειώσει η μεταγραφική περίοδος, ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις σίγουρα τι θα συμβεί, αλλά το μυαλό μου είναι μόνο εδώ».

Ζέκα: «Νίκο, το αξίζεις»


Ζέκα: «Νίκο, το αξίζεις»

Ο Ζέκα ενθουσιάστηκε από το ντεμπούτο του Νίκου Καρέλη στη Γκενκ κι έστειλε ένα μήνυμα στον μέχρι πρότινος συνοδοιπόρο του στον Παναθηναϊκό.


Ο Ζέκα έχει σε ιδιαίτερη εκτίμηση τον Νίκο Καρέλη και χάρηκε πολύ για το εντυπωσιακό ντεμπούτο του με τη Γκενκ.

«Συγχαρητήρια φίλε μου. Αξίζεις όλα τα καλά που σου συμβαίνουν. Είμαι πολύ χαρούμενος για το ντεμπούτο και το γκολ σου. Είσαι σπουδαίος άνθρωπος και ποδοσφαιριστής. Σου εύχομαι όλη την τύχη με το μέρος σου και την οικογένειά σου. Μια μεγάλη αγκαλιά από μένα», έγραψε ο αρχηγός του Παναθηναϊκού στο Instagram για τον μέχρι πρότινος συμπαίκτη του.

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Η φανέλα του Πανθρακικού στο «Καμπ Νου» (video/pic)


Η φανέλα του Πανθρακικού στο «Καμπ Νου» (video/pic)

Το κανάλι της Μπαρτσελόνα φιλοξένησε ένα αφιέρωμα στο ταξίδι του Αλέις Βιδάλ από τα...αζήτητα στην κορυφαία ομάδα της Ευρώπης. Ο δεξιός μπακ των «μπλαουγκράνα» πόζαρε με τη φανέλα του... Πανθρακικού.

Ο Αλέις Βιδάλ αποτελεί ένα παράδειγμα για τα όνειρα που δεν απαγορεύονται για κανέναν...

Ως νεαρός ποδοσφαιριστής δεν θεωρήθηκε ποτέ αξιόλογο ταλέντο κι έφτασε το 2009 να παίζει στον Πανθρακικό.

Από εκεί κι έπειτα, ωστόσο, κάνει μόνο βήματα μπροστά και μετά την περσινή φοβερή του παρουσία με τη Σεβίλλη ήρθε η εκτόξευση στην Μπαρτσελόνα.

Το κανάλι των «μπλαουγκράνα» φιλοξένησε ένα αφιέρωμα στον 26χρονο δεξιό μπακ και τη διαδρομή του και ο ίδιος πόζαρε στο «Καμπ Νου» δίπλα στις φανέλες των ομάδων που υπηρέτησε. Ανάμεσά τους κι αυτή της ομάδας της Κομοτηνής.

 
 

*Πηγή: sport-fm.gr*

Πράντι: «Καθοριστικός ο Αντετοκούνμπο»


Πράντι: «Καθοριστικός ο Αντετοκούνμπο»

Κομβική συνεισφορά στη μεγάλη νίκη των Μπακς επί των Χοκς είχε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, όπως δήλωσε ο (υπηρεσιακός) προπονητής της ομάδας, Τζο Πράντι.
Το εγκώμιο του Γιάννη Αντετοκούνμπο έπλεξε ο προπονητής των Μπακς (όσο διάστημα είναι εκτός δράσης ο Τζέισον Κιντ λόγω χειρουργικής επέμβασης), Τζο Πράντι, μετά τη νίκη επί των Χοκς.

«Ο Γιάννης πέτυχε ένα καθοριστικό τρίποντο και έκανε μια σημαντική τάπα. Πολλοί παίκτες όμως έκαναν αυτό που έπρεπε σε κρίσιμα σημεία για να φτάσουμε στη νίκη. Η βοήθεια του Γιάννη ήταν πολύτιμη για μας, είχε να αντιμετωπίσει έναν εξαιρετικό παίκτη, τον Μίλσαπ, έναν φόργουορντ με διαφορετικά χαρακτηριστικά από εκείνον, και έπαιξε πολύ επιθετικά πάνω του», τόνισε.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Χίντινκ: «Δεν ξέρω γιατί η Τσέλσι πούλησε τον Λουκάκου»


Χίντινκ: «Δεν ξέρω γιατί η Τσέλσι πούλησε τον Λουκάκου»

Την προσοχή των παικτών του στον Λουκάκου επέστησε ο Γκους Χίντινκ ο οποίος μάλιστα εξέφρασε την απορία του για ποιον λόγο πωλήθηκε από την Τσέλσι.

Προσοχή στον Ρομέλου Λουκάκου επέστησε ο Γκους Χίντινκ ενόψει του αγώνα της Τσέλσι με την Έβερτον. Ο προπονητής των «μπλε» έπλεξε το εγκώμιο του βέλγου επιθετικού υποστηρίζοντας ότι είναι αρκετά επικίνδυνος για τις αντίπαλες άμυνες.

Μάλιστα, ο Χίντινκ αναρωτήθηκε τον λόγο που η νυν ομάδα του αποφάσισε να τον πουλήσει το 2014.

«Ο Λουκάκου είναι ένας αρκετά επικίνδυνος παίκτης», ανέφερε και συνέχισε:

«Είναι δύσκολο να κρίνω πως αγωνιζόταν όταν ήταν εδώ στην Τσέλσι αλλά δεν ξέρω τον λόγο που τελικά τον πούλησε», κατέληξε.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Selfie... αναχώρησης από την ΑΕΚ!!


Selfie... αναχώρησης από την ΑΕΚ

Χρήστος Αραβίδης, Πέτρος Μάνταλος και Βαγγέλης Πλατέλλας πόζαραν για μια selfie λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής της ΑΕΚ για τα Γιάννενα εν όψει του αγώνα της Κυριακής με τον ΠΑΣ (15:00).






 
Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Xristos Aravidis Official (@aravas_21) στις




*Πηγή: sport-fm.gr*

Μπουμάλ: «Βαριά η φανέλα του Παναθηναϊκού»


Μπουμάλ: «Βαριά η φανέλα του Παναθηναϊκού»

Πλήρη επίγνωση για το πού ήρθε έχει ο Ολιβιέ Μπουμάλ δηλώνοντας όμως έτοιμος να αντεπεξέλθει στο βάρος της φανέλας του Παναθηναϊκού. «Μπορούμε Κύπελλο και δεύτερη θέση φέτος», είπε.

Έτοιμος για την πρόκληση του Παναθηναϊκού δήλωσε ο Ολιβιέ Μπουμάλ στην εκπομπή «Γκολ χωρίς σύνορα» του ΣΚΑΪ. Ο Καμερουνέζος μεσοεπιθετικός αναφέρθηκε στην ποδοσφαιρική του διαδρομή, την προαγωγή στο «τριφύλλι», τις βλέψεις του με την ομάδα, το χαρακτήρα του και τον τρόπο παιχνιδιού του.

Αναλυτικά, ο Ολιβιέ Μπουμάλ μίλησε για:

-το πώς ένιωσε όταν προέκυψε το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού: «Ήμουν σπίτι μου, όταν μου τηλεφώνησε ο μάνατζέρ μου και μου είπε πως ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για μένα. Ενθουσιάστηκα γιατί όταν ήρθα στην Ελλάδα είχα όνειρο να παίξω στον Παναθηναϊκό. Ξεκίνησα από τη Σεντ Ετιέν, που έχει ίδια χρώματα. Μου άρεσε ο σύλλογος, ο κόσμος και η ατμόσφαιρα στην ομάδα. Γι’ αυτό είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα».

-το πώς τον ανακάλυψε η Σεντ Ετιέν: «Πήγα σε μια μικρή ομάδα στο Παρίσι, στα 13 ή 14 χρόνια μου. Κάναμε ένα τουρνουά και από εκεί με ήδη η Σεντ Ετιέν και με πήρε στις ακαδημίες της. Πιστεύω πολύ στο Θεό κι αν είμαι εδώ οφείλεται πρώτα από όλα σε εκείνον. Το ποδόσφαιρο είναι η ζωή μου».

-το χαρακτήρα του: «Δεν θέλω να χάνω χρόνο με πράγματα που δεν χρειάζομαι. Δεν είμαι κλειστός τύπος. Προσπαθώ να διακρίνω τι είναι καλό για μένα και τι όχι».

-τα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά: «Δεν χρειάζεται να πω πολλά για τον εαυτό μου. Ο Ταυλαρίδης μού κάνει πλάκα γιατί λέει πως όταν ήμουν στη Σεντ Ετιέν δεν σήκωνα το κεφάλι, έκανα συνέχεια ντρίμπλες και δεν έκανα πάσα. Είναι καλός άνθρωπος και μου δίνει συμβουλές. Ο κόσμος στην Ελλάδα ξέρει ποιος είναι ο Μπουμάλ. Είμαι γρήγορος, καλός στο ένας εναντίον ενός, μπορώ να σκοράρω με σουτ και κάνω πολλές ασίστ».

-τους στόχους του Παναθηναϊκού: «Όταν παίζεις μπάλα χωρίς στόχο δεν έχει νόημα. Έχουμε καλούς παίκτες, προπονητή και πρόεδρο. Μπορούμε να φτάσουμε στον τελικό και να το Κύπελλο. Για τη δεύτερη θέση δεν θεωρώ πως η ΑΕΚ είναι καλύτερη από μας και μπορούμε να τα καταφέρουμε. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα και η φανέλα του είναι βαριά. Το πιο σημαντικό για έναν παίκτη είναι να έχει δυνατό μυαλό».

Λούκας: «ΠΑΟΚάρα, μπορείς το Κύπελλο»


Λούκας: «ΠΑΟΚάρα, μπορείς το Κύπελλο»

Μέσα στην καρδιά του Λούκας παραμένει ο ΠΑΟΚ, όπως δήλωσε ο Ισπανός, ο οποίος κάνει πράγματα θαύματα στην Primera Division και χαρακτήρισε ευκαιρία για τη συνέχεια την κλήρωση του Κυπέλλου.


Ποτέ δεν πρόκειται να ξεχάσει τα όσα έζησε με τον ΠΑΟΚ ο Λούκας Πέρεθ, όπως δήλωσε και ενώ πλέον αγωνίζεται αρκετά μακριά και συγκεκριμένα στη Γαλικία, καθώς αγωνίζεται στην Ντεπορτίβο Λα Κορούνια. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός ανέφερε μέσω της «Metrosport» ότι συνεχίζει να ενημερώνεται για την πρώην ομάδα του, από την οποία αποχώρησε το περασμένο καλοκαίρι.

«Δεν ξεχνώ τον ΠΑΟΚ, βρίσκεται συνέχεια μέσα στην καρδιά μου. ΠΑΟΚάρα μπορείς να διεκδικήσεις το κύπελλο. Είναι μία μεγάλη ευκαιρία για να προχωρήσει η ομάδα μετά την κλήρωση και μπορεί να τα καταφέρει. Παρακολουθώ την πορεία της ομάδας και χαίρομαι για τον ΠΑΟΚ, καθώς ενημερώνομαι για το τι συμβαίνει στην Θεσσαλονίκη. Ποτέ δεν πρόκειται να ξεχάσω όσα έζησα στην Τούμπα, ποτέ δεν πρόκειται να ξεχάσω την αγάπη του κόσμου προς το πρόσωπο μου. Τους ευχαριστώ όλους», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια μίλησε για τον Χάρις Μεντούγιανιν. «Πάρτε τον με κλειστά μάτια, είναι ο κατάλληλος παίκτης για να βοηθήσει την ομάδα», είπε για τον συμπαίκτη του στην Λα Κορούνια.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Απέφυγε τα χειρότερα ο Χάντερ!!


Απέφυγε τα χειρότερα ο Χάντερ

Γλίτωσε το κάταγμα ο Οθέλο Χάντερ. Εξάρθρωση στο μικρό δάχτυλο του αριστερού χεριού έδειξαν οι εξετάσεις στον σέντερ του Ολυμπιακού. Θα επανεκτιμηθεί η κατάστασή του. Παίζει-λογικά-με Ζαλγκίρις.


Ευτυχώς ο Οθέλο Χάντερ απέφυγε ένα κάταγμα που θα μπορούσε να τον κρατήσει αρκετό καιρό εκτός παρκέ. Ο Αμερικανός σέντερ του Ολυμπιακού υπέφερε στη διάρκεια του χθεσινού αγώνα κόντρα στην Μπάμπεργκ, καθώς του βγήκε το μικρό δάχτυλο του αριστερού του χεριού.

Οι ακτινογραφίες που έβγαλε δεν έδειξαν κάποιο κάταγμα και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί. Φορώντας έναν ειδικό νάρθηκα αναμένεται να μπορέσει να αγωνιστεί στα προσεχή παιχνίδια του Ολυμπιακού. Αν όχι απέναντι στον Κολοσσό στη Ρόδο τη Δευτέρα, σίγουρα την Παρασκευή κόντρα στη Ζαλγκίρις στο Κάουνας.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Η «καυτή» φωτογράφιση του Κριστιάνο με την Αλεσάντρα Αμπρόσιο!! (pics)


Η «καυτή» φωτογράφιση του Κριστιάνο με την Αλεσάντρα Αμπρόσιο (pics)

Ένας από τους top παίκτες στον κόσμο συνάντησε ένα από τα top model και το αποτέλεσμα της κοινής φωτογράφισης του Κριστιάνο Ρονάλντο με την Αλεσάντρα Αμπρόσιο καλύπτει όλα τα... γούστα.

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner



*Πηγή: sport-fm.gr*

Κι όμως έχει ντέρμπι το Κύπελλο!!


Κι όμως έχει ντέρμπι το Κύπελλο!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος κάνει μία παρατήρηση στο sport-fm.gr αναφορικά με την κλήρωση του Κυπέλλου.

***Βρε μπας και κάναμε όλοι λάθος χθες, που λέγαμε ότι δεν έβγαλε ντέρμπι η κλήρωση του Κυπέλλου;

***Το ΠΑΟΚ-Πανιώνιος γιατί να μην είναι ντέρμπι; Παίζουν ο 4ος της βαθμολογίας ΠΑΟΚ με τον 5ο Πανιώνιο. Τρεις βαθμούς διαφορά τους χωρίζουν. Από το μεταξύ τους παιχνίδι στην Τούμπα, εκεί όπου ο ΠΑΟΚ κέρδισε 2-1 τον Πανιώνιο με ένα γκολ προς το τέλος του αγώνα (79’), από οριακή θέση οφσάϊντ.

***Σάμπως πέρσι τα αποτελέσματα των δύο ομάδων έδειξαν καμία μεγάλη διαφορά ανάμεσά τους; Πανιώνιος-ΠΑΟΚ 0-0 και ΠΑΟΚ-Πανιώνιος 3-2, με ένα γκολ από πέναλτι στο 72’.

***Κι αν θέλουμε να βρούμε και το αμέσως προηγούμενο παιχνίδι τους στη Ν. Σμύρνη; Πανιώνιος-ΠΑΟΚ 2-0.

***Άρα, τι βλέπουμε από τα τέσσερα τελευταία μεταξύ τους ματς; Δύο νίκες του ΠΑΟΚ στην Τούμπα «στο γκολ», με ένα πέναλτι κι ένα γκολ «ψιλοοφσάϊντ» και μία νίκη 2-0 του Πανιώνιου κι ένα 0-0 στη Ν. Σμύρνη. Ισορροπία δηλαδή.

***Άρα, γιατί να μην είναι ντέρμπι το ΠΑΟΚ-Πανιώνιος; Και δη σε μία διοργάνωση όπως του Κυπέλλου, όπου θεωρητικά οι μικρότερες ομάδες μπορεί να καλύψουν πιο εύκολα την απόσταση από τις μεγαλύτερες.

***Τα άλλα παιχνίδια των προημιτελικών δεν είναι το ίδιο.

***Ο Ολυμπιακός με τον Αστέρα έχουν 24 πόντους διαφορά (χωρίς να λαμβάνω υπόψιν το ντέρμπι της Λεωφόρου).

***Ο Παναθηναϊκός με τον Ατρόμητο έχουν 17 πόντους διαφορά (χωρίς να λαμβάνω υπόψιν το -3 από το ντέρμπι).

***Κι η ΑΕΚ με τον Ηρακλή έχουν 12 πόντους διαφορά. Εντάξει, έπαιζαν πέρσι κι οι δύο στη Β΄Εθνική, αλλά είναι σημαντικές ομάδες και στο μεταξύ τους παιχνίδι η ΑΕΚ του έριξε και πέντε γκολ.

***Όχι ότι δεν μπορεί να γίνει καμία έκπληξη και σε κάποιο η, κάποια από αυτά τα τρία ζευγάρια. Όμως, δεν είναι όπως το ΠΑΟΚ-Πανιώνιος. Εκεί άμα λάχει μπορείς να το πεις και ντέρμπι!
*Πηγή: sport-fm.gr*

Θα την κάνει και στην Νάπολι;


Θα την κάνει και στην Νάπολι;

Μια εβδομάδα μετά την «ζημιά» στην Ίντερ, η Σασουόλο έχει κολλητά κι άλλο δύσκολο εκτός έδρας ματς, κόντρα στην πρωτοπόρο Νάπολι. Δύσκολη αποστολή για Γιουβέντους. Ματσάρα... Μίλαν-Φιορεντίνα.

Ακόμη μια ενδιαφέρουσα αγωνιστική στην Serie A είναι η 20η και ενώ το ενδιαφέρον στις πρώτες θέσεις παραμένει κάτι παραπάνω από ζεστό.

Πρώτη στη μάχη ρίχνεται η Ίντερ, που προέρχεται από το κάζο στο σπίτι της, από το οποίο «απέδρασε» η Σασουόλο στις καθυστερήσεις. Η ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι έχει να αντιμετωπίσει την Αταλάντα που είναι στην 11η θέση της βαθμολογίας και προέρχεται από τέσσερις σερί ήττες. Οπότε, προσφέρεται για να πάρουν προς και πάλι οι «νερατζούρι». Εκτός και πάλι ο τιμωρημένος Φελίπε Μέλο.

Δύσκολη αναμέτρηση έχει μπροστά της η Γιουβέντους, που έχει εννέα συνεχόμενες επιτυχίες στο πρωτάθλημα και καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ουντινέζε των Καρνέζη και Κονέ (δεν υπολογίζεται από τον προπονητή του) στο «Φρίουλι».

Πρώτο ματς στην μετά- Γκαρσιά εποχή για τη Ρόμα, με τον Λουτσιάνο Σπαλέτι να κάνει ντεμπούτο κόντρα στη Βερόνα του Βαγγέλη Μόρα. Μεγάλο ενδιαφέρον έχει από ελληνικής πλευράς το αν θα έχει στα βασικά του πλάνα τους Μανωλά, Τοροσίδη ο Ιταλός τεχνικός. Όπως φαίνεται πάντως, θα είναι και πάλι βασικός ο πρώτος.

Η πιο μεγάλη αναμέτρηση, βάσει ονομάτων, ωστόσο είναι αυτή ανάμεσα στη Μίλαν και τη Φιορεντίνα. Οι μεν έχουν αναθαρρήσει μετά το 1-1 με τη Ρόμα στο «Ολύμπικο» και τους δε, θέλουν να επανέλθουν μετά την εντός έδρας ήττα με 3-1 από τη Λάτσιο.

Το πρόγραμμα της 20ης αγωνιστικής

Σάββατο (16/01)
Αταλάντα-Ίντερ (16:00)
Τορίνο-Φροζινόνε (19:00)
Νάπολι-Σασουόλο (21:45)

Κυριακή (17/01)
Τζένοα-Παλέρμο (13:30)
Μπολόνια-Λάτσιο (16:00)
Κάρπι-Σαμπντόρια (16:00)
Κιέβο-Έμπολι (16:00)
Ρόμα-Βερόνα (16:00)
Ουντινέζε-Γιουβέντους (16:00)
Μίλαν-Φιορεντίνα (21:45)

Επόμενη αγωνιστική (21η)

Σάββατο (23/01)
Φροζινόνε-Αταλάντα (19:00)
Έμπολι-Μίλαν (21:45)

Κυριακή (24/01)
Φιορεντίνα-Τορίνο (13:30)
Σασουόλο-Μπολόνια (16:00)
Ίντερ-Κάρπι (16:00)
Λάτσιο-Κιέβο (16:00)
Βερόνα-Τζένοα (16:00)
Σαμπντόρια-Νάπολι (16:00)
Παλέρμο-Ουντινέζε (16:00)
Γιουβέντους-Ρόμα (21:45)
*Πηγή: sport-fm.gr*

Μάντζιος: «Νίκη με rotation»


Μάντζιος: «Νίκη με rotation»

Αλλαγές, λόγω της συσσωρευμένης κόπωσης παικτών, προανήγγειλε ο Άκης Μάντζιος για τον αποψινό εντός έδρας αγώνα του Λεβαδειακού με τον Ηρακλή (19:30), όπου μονόδρομος είναι η νίκη.

Αναλυτικά, ο προπονητής του Λεβαδειακού δήλωσε στην κάμερα της Nova:

«Είναι εντελώς διαφορετικά τα πράγματα τώρα. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα που ξέρει να παίρνει αποτελέσματα εκτός έδρας. Θέλει προσοχή κι αυτοσυγκέντρωση για να έχουμε τις λύσεις που πρέπει για να πάρουμε τη νίκη. Κάποια παιδιά επιστρέφουν, σε θέσεις που θέλουμε να κάνουμε rotation για να μην έχουμε παίκτες φορτωμένους με συνεχή 90λεπτα. Ευελπιστούμε να παρουσιαστούμε καλά για να πάρουμε τους βαθμούς της νίκης».

Παπαδόπουλος: «Να μείνει ο Βέλλιος, να έρθουν 4»


Παπαδόπουλος: «Να μείνει ο Βέλλιος, να έρθουν 4»

Ο Νίκος Παπαδόπουλος ξεκαθάρισε πως το καλύτερο για τον Απόστολο Βέλλιο θα ήταν να μείνει στον Ηρακλή, ενώ πρόσθεσε πως έχει ζητήσει την απόκτηση τεσσάρων παικτών.

Ξεκάθαρη θέση για το μέλλον του Απόστολου Βέλλιου πήρε ο προπονητής του στον Ηρακλή, Νίκος Παπαδόπουλος.

«Η δική μου θέση είναι πως ο Τόλης (σ.σ. Βέλλιος) πρέπει να μείνει ως το τέλος της σεζόν. Θα είναι καλό και για την ομάδα, αλλά και για εκείνον. Όμως επειδή στο ποδόσφαιρο φεύγουν κι έρχονται παίκτες, αν παρθεί κάποια απόφαση θα παρθεί από τη διοίκηση για το συμφέρον της ομάδας. Αυτή τη στιγμή από ό,τι γνωρίζω δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο. Ο Τόλης είναι σοβαρός και αφοσιωμένος στην ομάδα και το δείχνει μέσα στο γήπεδο», τόνισε στην κάμερα της Nova.

Παράλληλα, για τα μεταγραφικά είπε: «Ο Λεοζίνιο και ο Κεϊτά είναι παίκτες που μας ενδιαφέρουν και τις επόμενες μέρες θα δούμε πόσους παίκτες θα πάρουμε κι αν θα είναι ένας από αυτούς. Θέλουμε να πάρουμε αν είναι δυνατόν τέσσερις παίκτες σε συγκεκριμένες θέσεις. Αν θα πάρουμε τρεις ή δύο θα εξαρτηθεί από πολλά πράγματα. Θα είμαι ευχαριστημένος αν τους έχουμε το συντομότερο δυνατό».

Για τον σημερινό αγώνα με τον Λεβαδειακό (19:30) είπε: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που έχει ενισχυθεί με 2-3 καλούς παίκτες. Είναι το δεύτερο σερί παιχνίδι εκτός έδρας και πρέπει να πάρουμε βαθμούς. Έχουμε προβλήματα τραυματισμών και τιμωρημένο τον Ιντζόγλου, αλλά θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Αφήνουμε πίσω την ήττα από τον Πανιώνιο, αντιδράσαμε καλά στο Κύπελλο αποκλείοντας μια καλή ομάδα και κοιτάμε τη συνέχεια. Πρέπει να πάρουμε βαθμούς για να ανέβουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Η ομάδα μετά από άσχημα αποτελέσματα δείχνει συσπειρώνεται».

Τέλος, για την επαφή που είχε με τον Μίχαελ Σκίμπε είπε: «Βλέπει τον Βέλλιο κι άλλους παίκτες του Ηρακλή, αλλά έχει παρακολουθήσει ακόμη και παιχνίδια των ομάδων U20. Έχει άποψη για όλες τις ομάδες, αλλά και τους παίκτες που έρχονται από πίσω. Έδειξε τεράστιο ενδιαφέρον, πιστεύω πως θα βοηθήσει την Εθνική και του εύχομαι μέσα από την ψυχή μου να πετύχει».

«Πρέπει να συνεχίσουμε αυτήν την καινούργια προσπάθεια»


«Πρέπει να συνεχίσουμε αυτήν την καινούργια προσπάθεια»

Την ανάγκη του Παναθηναϊκού να διευρύνει το σερί θετικών αποτελεσμάτων στο πρωτάθλημα τόνισε ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, Κώστας Κότσαρης. «Πρέπει να κάνουμε το καλύτερο στο Κύπελλο».


Την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος με τον Παναθηναϊκό έχει στο μυαλό του ο Κώστας Κότσαρης, σύμφωνα με τα λεγόμενα του στην κάμερα της Nova και σχολίασε ότι είναι υψηλό το επίπεδο στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Ο νεαρός πορτιέρο επεσήμανε ότι κόντρα στον Πανιώνιο (17/1, 19:30) πρέπει να συνεχιστεί το σερί θετικών αποτελεσμάτων στο πρωτάθλημα μετά την ήττα με 1-0 από τον ΠΑΣ Γιάννινα μεσοβδόμαδα για το Κύπελλο.

Αναλυτικά μίλησε για:

-την ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα: «Θέλαμε να κερδίσουμε, δεν ήταν το σκεπτικό μας μόνο να πάρουμε την πρόκριση. Θέλαμε να συνεχίσουμε το σερί με τα θετικά αποτελέσματα. Αλλά συνέβη αυτό και πρέπει να προχωρήσουμε, να κρατήσουμε το ότι προκριθήκαμε».

-την κλήρωση με τον Ατρόμητο στους «8» της διοργάνωσης: «Και οι οκτώ ομάδες είναι από τις πρώτες θέσεις της Super League. Είναι αρκετά υψηλό το επίπεδο. Εμείς πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας και να προκριθούμε στην επόμενη φάση».

-το αν είναι ο μεγάλος στόχος το Κύπελλο: «Φυσικά και είναι. Πρέπει να το κυνηγήσουμε και να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, γιατί ουσιαστικά είναι αυτό που μας έχει απομείνει».

-το ματς με τον Πανιώνιο: «Δύσκολο παιχνίδι, είναι η έκπληξη της φετινής σεζόν ο Πανιώνιος. Και η απουσία του κόσμου το κάνει ακόμη πιο δύσκολο. Πρέπει να συνεχίσουμε αυτήν την καινούργια προσπάθεια ώστε να συνεχίσουμε τα θετικά αποτελέσματα».

-το αν ξεχωρίζει κάποιος παίκτης από τον Πανιώνιο, τώρα που δεν έχει τον Μπουμάλ: «Κάνουν μια καλή προσπάθεια ομαδικά, με πολλούς Έλληνες νεαρούς παίκτες και τους αξίζουν συγχαρητήρια γι’ αυτό, διότι είναι. Δεν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος,. Ξεχωρίζει η ομάδα στον Πανιώνιο».

-το αν επηρεάζει τον Παναθηναϊκό η απουσία (λόγω τιμωρίας) του κόσμου: «Νομίζω ότι μας επηρεάζει και το έχουμε δείξει αυτό και μακριά από την έδρα μας. Είναι μια πραγματικότητα αυτή, αλλά πρέπει να ανταπεξέλθουμε και χωρίς τη βοήθεια του κόσμου».

-την κατάσταση που βρίσκεται μετά τον τραυματισμό του: «Ξεκίνησε άσχημα η χρονιά για εμένα, είχα τραυματισμό που με κράτησε αρκετό καιρό έξω. Έχω επανέλθει και βρίσω τα πατήματα μου και πιστεύω ότι είμαι σε καλή κατάσταση και γίνομαι καλύτερος αυτήν τη στιγμή».

Φουλ για Μπατίστα ο Άρης!!


Φουλ για Μπατίστα ο Άρης

Αποφασισμένος να αποκτήσει τον Εστέμπαν Μπατίστα ο Άρης. Θετικός ο παίκτης, ποια τα δεδομένα της υπόθεσης. Στο στόχαστρο και ο Μάικ Μπράμος.

Η απόφαση για ενίσχυση του Άρη είναι ειλημμένη και δεν σταματά στο «όχι» από τον Κώστα Παπανικολάου. Οι «κίτρινοι» κινούνται για την απόκτηση ψηλού και στο στόχαστρό τους είναι ο Εστέμπαν Μπατίστα. Ήδη έχει γίνει διερευνητική κρούση στον Ουρουγουανό σέντερ, ο οποίος εμφανίζεται θετικός.

Το πρόβλημα είναι πως επειδή ολοκληρώνει το Φεβρουάριο τις υποχρεώσεις του στην Κίνα, δεν μπορεί να έρθει νωρίτερα στη Θεσσαλονίκη, ωστόσο στον Άρη δείχνουν διατεθειμένοι να τον περιμένουν. Ο 32χρονος άσος έχει με την ομάδα του 27,1 πόντους, 13 ριμπάουντ, 3,1 ασίστ, 2,1 κλεψίματα και 1 τάπα κατά μέσο όρο.

Στον Άρη καλοβλέπουν και την περίπτωση απόκτησης του Μάικ Μπράμος, αλλά μάλλον για το καλοκαίρι. Ο πρώην διεθνής φόργουορντ έχει αφήσει οριστικά πίσω του έναν τραυματισμό στο γόνατο που τον κράτησε πέρσι εκτός παρκέ και φέτος κάνει καλή σεζόν στην Ιταλία με τη Βενέτσια έχοντας 9,4 πόντους, 3,6 ριμπάουντ και 1,3 ασίστ ανά αγώνα.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Αρνητικό ρεκόρ σε ασίστ ο Ολυμπιακός!!


Αρνητικό ρεκόρ σε ασίστ ο Ολυμπιακός

Πολλά χρόνια είχε ο Ολυμπιακός να έχει τόσο «φτωχή» δημιουργία σε αγώνα Ευρωλίγκας στο ΣΕΦ. Το sport-fm.gr έχει τα στοιχεία.

Η έλλειψη δημιουργίας ήταν ίσως το μεγαλύτερο από τα χθεσινά προβλήματα του Ολυμπιακού, που απέφεραν την οδυνηρή ήττα από την Μπάμπεργκ.

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν μόλις δέκα ασίστ στη διάρκεια της αναμέτρησης. Πρόκειται για τη μικρότερη επίδοσή τους σε εντός έδρας παιχνίδι για την Ευρωλίγκα εδώ και κάτι λιγότερο από εννιά χρόνια. Η τελευταία φορά που είχαν λιγότερες ασίστ ήταν οι μόλις πέντε στη συντριβή με 85-64 από την ΤΣΣΚΑ την 1η Μαρτίου του 2007, επίσης στην τρίτη αγωνιστική της φάσης των «16».

Έκτοτε άλλες τέσσερις φορές, δύο το 2007 και ισάριθμες το 2008, οι Πειραιώτες είχαν από δέκα ασίστ σε αγώνα της Ευρωλίγκας στο ΣΕΦ.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Θα πέσουν κορμιά!!


Θα πέσουν κορμιά

Μεγάλο ματς στην 22η αγωνιστική της Premier League, με τη Λίβερπουλ να φιλοξενεί τη Μαν. Γιουνάιτεντ. Δύσκολη αποστολή με Στόουκ η πρωτοπόρος Άρσεναλ.


Κρίσιμη η 22η αγωνιστική στην Premier League, με το παραδοσιακό ντέρμπι μεταξύ Λίβερπουλ και Μαν. Γιουνάιτεντ να ξεχωρίζει.

Οι «κόκκινοι» που έχουν υποχωρήσει στην ένατη θέση θα είναι σε ένα ακόμη ματς αποδεκατισμένοι, καθώς ο Γιούργκεν Κλοπ δεν υπολογίζει στους Κουτίνιο, Λόβρεν, Σκρτελ, Ίνγκς, Γκόμεζ, Ορίγκι και Στάριτζ. Η Μαν. Γιουνάιτεντ είναι έκτη, με μόλις τρεις βαθμούς περισσότερους και μόνο μια νίκη στα τελευταία οκτώ παιχνίδια της. Ο υπό διαρκή πίεση Λουίς Φαν Χάαλ δεν θα έχει στη διάθεσή του Σβαϊνστάιγκερ, Βαλένσια, Σο, Ρόχο και Τζόουνς. Η πρόσφατη παράδοση είναι υπέρ της Λίβερπουλ, καθώς μετρά τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία στα επτά τελευταία ματς στο «Άνφιλντ».

Η πρωτοπόρος Άρσεναλ έχει μια ακόμη εκτός έδρας δοκιμασία απέναντι στη Στόουκ. Οι «κανονιέρηδες» ενισχύθηκαν με τον Αιγύπτιο μέσο Ελνενί, ενώ είναι πιθανό να επιστρέψει μετά από 50 μέρες ο Αλέξις Σάντσες.

Η Λέστερ μετά το θρίαμβο στο Λονδίνο απέναντι στην Τότεναμ δοκιμάζεται στο «Βίλα Παρκ» από την Άστον Βίλα, ενώ η Μαν. Σίτι, που βρίσκεται στο -3 από την κορυφή, υποδέχεται την Κρίσταλ Πάλας χωρίς Κομπανί, Μπονί, Φερναντίνιο, Μανγκαλά, Νασρί και Ρόμπερτς. Τέλος, η Τσέλσι χωρίς Αζάρ και Φαλκάο κοντράρεται με την Έβερτον.

Το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής

Σάββατο 16/1
Τότεναμ-Σάντερλαντ (14:45)
Μπέρνμουθ-Νόριτς (17:00)
Τσέλσι-Έβερτον (17:00)
Μαν. Σίτι-Κρίσταλ Πάλας (17:00)
Νιούκαστλ-Γουέστ Χαμ (17:00)
Σαουθάμπτον-Γουέστ Μπρομ (17:00)
Άστον Βίλα-Λέστερ (19:30)

Κυριακή 17/1
Λίβερπουλ-Μαν. Γιουνάιτεντ (16:05)
Στόουκ-Άρσεναλ (18:15)

Δευτέρα 18/1
Σουόνσι-Γουότφορντ (22.00)

Η επόμενη (23η) αγωνιστική

Σάββατο 23/1
Νόριτς-Λίβερπουλ (14:45)
Κρίσταλ Πάλας-Τότεναμ (17:00)
Λέστερ-Στόουκ (17:00)
Μαν. Γιουνάιτεντ-Σαουθάμπτον (17:00)
Σάντερλαντ-Μπέρνμουθ (17:00)
Γουότφορντ-Νιούκαστλ (17:00)
Γουέστ Μπρομ-Άστον Βίλα
Γουέστ Χαμ-Μαν. Σίτι (19:30)

Κυριακή 24/1
Έβερτον-Σουόνσι (15:30)
Άρσεναλ-Τσέλσι (18:00)
*Πηγή: sport-fm.gr*

Αντετοκούνμπο: «Ποτέ δεν ένιωσα καλύτερα»


Αντετοκούνμπο: «Ποτέ δεν ένιωσα καλύτερα»

Έπαιξε 50 λεπτά, έβγαλε τρομερή ενέργεια στο παρκέ, αλλά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε ένα πλατύ χαμόγελο μετά τη νίκη των Μπακς επί των Χοκς.

Έβγαλε απίστευτη ενέργεια για 50 λεπτά, αλλά μετά το ματς έδειχνε… ξεκούραστος ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

«Είμαι μια χαρά, νιώθω υπέροχα, ποτέ δεν ένιωσα καλύτερα», δήλωσε με πλατύ χαμόγελο ο 21χρονος φόργουορντ μετά το 108-101 επί των Χοκς όπου είχε 28 πόντους, 16 ριμπάουντ και 3 τάπες. «Παίξαμε πολύ δυνατά. Ο αντίπαλος είναι πολύ σκληρός, αλλά κι εμείς εκτελέσαμε το πλάνο μας και παίξαμε καλή άμυνα», πρόσθεσε.

Όσο για το τρίποντο που πέτυχε και «καθάρισε» το παιχνίδι; «Αυτή είναι η δουλειά μου (γέλια). Ο προπονητής και οι συμπαίκτες μου θέλουν να σουτάρω όταν είμαι ελεύθερος και έχω αυτοπεποίθηση. Το έκανα χωρίς να το σκεφτώ πολύ. Προσπαθώ από την άμυνα να παίρνω ενέργεια από την επίθεση και να πηγαίνω προς το καλάθι χωρίς δισταγμό», δήλωσε.





*Πηγή: sport-fm.gr*

Μαγικός Γκασόλ!!


Μαγικός Γκασόλ

Ο Πάου Γκασόλ πασάρει σαν πλέι μέικερ... Ο Ισπανός ψηλός των Μπουλς σέρβιρε με μαγικό τρόπο έτοιμο καλάθι στον Ντέρικ Ρόουζ, στην ήττα από τους Μάβερικς.







Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης NBA (@nba) στις



*Πηγή: sport-fm.gr*

Θεέ και Kyrie!!!


Θεέ και Kyrie!

Ο Κάιρι Ίρβινγκ έκανε... χαζή όλη την άμυνα των Ρόκετς και πέτυχε ένα εντυπωσιακό καλάθι στη νίκη των Καβαλίερς στο Χιούστον (77-91).








Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης NBA (@nba) στις



*Πηγή: sport-fm.gr*

Ένα alley-oop για τη νίκη!!


Ένα alley-oop για τη νίκη

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να πάρεις ένα ματς στο καλάθι. Ο Άντονι Ντέιβις επέλεξε τον καλύτερο χαρίζοντας στους Πέλικανς τη νίκη επί των Χόρνετς με alley-oop στα 2'' πριν το φινάλε.










*Πηγή: sport-fm.gr*