Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016

Τζόνσον-Οντομ: «Δεν είχαμε ενέργεια στο πρώτο ημίχρονο»


Τζόνσον-Οντομ: «Δεν είχαμε ενέργεια στο πρώτο ημίχρονο»

Στην έλλειψη ενέργειας στο πρώτο ημίχρονο απέδωσε την ήττα του Ολυμπιακού από την Μπάμπεργκ ο Ντάριους Τζόνσον-Οντομ μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Ο Αμερικανός γκαρντ των «ερυθρόλευκων» τόνισε πως στο δεύτερο ημίχρονο η ενέργεια που έβγαλαν και η βελτίωση της άμυνας τους βοήθησε να πλησιάσουν στο σκορ, όμως δεν έφτανε για την τελική «ανατροπή» και στάθηκε στο πως πρέπει να προσέχουν όλες τις λεπτομέρειες σε κάθε αναμέτρηση.

Αναλυτικά: «Δεν είχαμε ενέργεια στο πρώτο ημίχρονο. Ξεκινήσαμε άσχημα και μας ‘πλήγωσαν’ στο τρανζίσιον. Είχαμε περισσότερη ενέργεια στο δεύτερο ημίχρονο, δυναμώσαμε στην άμυνα. Προσπαθήσαμε σκληρά να μειώσουμε τη διαφορά, τα δώσαμε όλα, αλλά δεν έφθανε για να πάρουμε τη νίκη. Η άμυνα και η ενέργεια βοήθησαν για το come back.

Δουλέψαμε ως ομάδα και δείξαμε χαρακτήρα, ‘κυνηγώντας’ τη νίκη έως το τέλος. Έπρεπε από την αρχή να δείξουμε την ενέργεια και την επιθετικότητα στην άμυνα που είχαμε στα τελευταία λεπτά.

Για αυτό είναι όλες αυτές οι ομάδες στο Top 16. Πρέπει να προσέχουμε τις λεπτομέρειες, τα μικρά πράγματα, γιατί μπορεί να παίξουν σημαντικό ρόλο. Πρέπει να μπαίνουμε δυνατά στα παιχνίδια. Έχουμε ταλαντούχα ομάδα κι, αν είμαστε μαζί στην άμυνα, τότε θα πάμε ψηλά. Όλες οι ομάδες μπορούν να παίξουν καλά, όπως η Μπάμπεργκ, και πρέπει να το προσέξουμε».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: