Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016

Καλλινικίδης: «Η ήττα δεν υπάρχει καν στα σχέδιά μας»


Καλλινικίδης: «Η ήττα δεν υπάρχει καν στα σχέδιά μας»

Μονόδρομος είναι για τον Αρκαδικό η νίκη επί της Κηφισιάς, προκειμένου να παραμείνει σε τροχιά παραμονής, σύμφωνα με τον Αβραάμ Καλλινικίδη.


Τα περιθώρια έχουν στενέψει αρκετά για τον Αρκαδικό και γι’ αυτό νίκη κόντρα στην Κηφισιά είναι μονόδρομος για εκείνον, όπως δήλωσε ο Αβραάμ Καλλινικίδης.

Αναλυτικά το blog του Αβραάμ Καλλινικίδη στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Φίλες και φίλοι πιστός για μια ακόμα εβδομάδα στο ραντεβού μου σας στέλνω του χαιρετισμούς μου.

Η περασμένη εβδομάδα ήταν για μας κάπως διαφορετική μετά την ήττα από την Καβάλα. Παλέψαμε, δουλέψαμε πολύ και κόντρα στην ΑΕΚ βγάλαμε πράγματα στο παρκέ που αν είχαμε βγάλει και σε άλλα παιχνίδια όλα ίσως να ήταν αλλιώς. Το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που θα θέλαμε, ωστόσο τα συναισθήματα ήταν ανάμεικτα.

Αν μη τι άλλο, δείχνουμε πως στο γήπεδό μας προσπαθούμε πάντα, φτάνουμε τα παιχνίδια εκεί που θέλουμε κάτι που κάναμε και κόντρα στην μεγάλη ΑΕΚ. Θέλω να κρατήσω από αυτό το παιχνίδι και την μαγευτική ατμόσφαιρα των τελευταίων λεπτών, όπου παίζονταν τα πάντα και ο κόσμος ήταν καταπληκτικός.

Από εκεί και πέρα, αύριο δίνουμε ένα εξαιρετικά σημαντικό παιχνίδι για την παραμονή μας με την Κηφισιά. Εννοείται πως η ήττα δεν υπάρχει καν στα σχέδιά μας. Δουλέψαμε πολύ, προστέθηκε ένα ακόμα παιδί στην ομάδα, που δείχνει καλά στοιχεία και πάμε πανέτοιμοι για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Ξέρουμε πως η νίκη είναι μονόδρομος, ξέρουμε πως τα περιθώρια έχουν στενέψει απειλητικά και είμαστε πανέτοιμοι να διεκδικήσουμε το ροζ φύλλο αγώνα.

Για να το κάνουμε αυτό όμως, χρειαζόμαστε και τον κόσμο μας, χρειαζόμαστε όλους εσάς που κάθε αγωνιστική δημιουργείτε μια εξαιρετική και πάντα στα αγωνιστικά πλαίσια ατμόσφαιρα να μας ενισχύσετε, να βοηθήσετε και να «παίξετε» από την πλευρά σας και εσείς για να έρθει η νίκη.

Είμαι σίγουρος, πως την επόμενη εβδομάδα που θα μιλήσουμε, θα υπάρχει ένα ακόμα ροζ φύλλο για εμάς. Το τέταρτο τη φετινή χρονιά
»!
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: