Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016

Μπουμάλ: «Βαριά η φανέλα του Παναθηναϊκού»


Μπουμάλ: «Βαριά η φανέλα του Παναθηναϊκού»

Πλήρη επίγνωση για το πού ήρθε έχει ο Ολιβιέ Μπουμάλ δηλώνοντας όμως έτοιμος να αντεπεξέλθει στο βάρος της φανέλας του Παναθηναϊκού. «Μπορούμε Κύπελλο και δεύτερη θέση φέτος», είπε.

Έτοιμος για την πρόκληση του Παναθηναϊκού δήλωσε ο Ολιβιέ Μπουμάλ στην εκπομπή «Γκολ χωρίς σύνορα» του ΣΚΑΪ. Ο Καμερουνέζος μεσοεπιθετικός αναφέρθηκε στην ποδοσφαιρική του διαδρομή, την προαγωγή στο «τριφύλλι», τις βλέψεις του με την ομάδα, το χαρακτήρα του και τον τρόπο παιχνιδιού του.

Αναλυτικά, ο Ολιβιέ Μπουμάλ μίλησε για:

-το πώς ένιωσε όταν προέκυψε το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού: «Ήμουν σπίτι μου, όταν μου τηλεφώνησε ο μάνατζέρ μου και μου είπε πως ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για μένα. Ενθουσιάστηκα γιατί όταν ήρθα στην Ελλάδα είχα όνειρο να παίξω στον Παναθηναϊκό. Ξεκίνησα από τη Σεντ Ετιέν, που έχει ίδια χρώματα. Μου άρεσε ο σύλλογος, ο κόσμος και η ατμόσφαιρα στην ομάδα. Γι’ αυτό είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα».

-το πώς τον ανακάλυψε η Σεντ Ετιέν: «Πήγα σε μια μικρή ομάδα στο Παρίσι, στα 13 ή 14 χρόνια μου. Κάναμε ένα τουρνουά και από εκεί με ήδη η Σεντ Ετιέν και με πήρε στις ακαδημίες της. Πιστεύω πολύ στο Θεό κι αν είμαι εδώ οφείλεται πρώτα από όλα σε εκείνον. Το ποδόσφαιρο είναι η ζωή μου».

-το χαρακτήρα του: «Δεν θέλω να χάνω χρόνο με πράγματα που δεν χρειάζομαι. Δεν είμαι κλειστός τύπος. Προσπαθώ να διακρίνω τι είναι καλό για μένα και τι όχι».

-τα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά: «Δεν χρειάζεται να πω πολλά για τον εαυτό μου. Ο Ταυλαρίδης μού κάνει πλάκα γιατί λέει πως όταν ήμουν στη Σεντ Ετιέν δεν σήκωνα το κεφάλι, έκανα συνέχεια ντρίμπλες και δεν έκανα πάσα. Είναι καλός άνθρωπος και μου δίνει συμβουλές. Ο κόσμος στην Ελλάδα ξέρει ποιος είναι ο Μπουμάλ. Είμαι γρήγορος, καλός στο ένας εναντίον ενός, μπορώ να σκοράρω με σουτ και κάνω πολλές ασίστ».

-τους στόχους του Παναθηναϊκού: «Όταν παίζεις μπάλα χωρίς στόχο δεν έχει νόημα. Έχουμε καλούς παίκτες, προπονητή και πρόεδρο. Μπορούμε να φτάσουμε στον τελικό και να το Κύπελλο. Για τη δεύτερη θέση δεν θεωρώ πως η ΑΕΚ είναι καλύτερη από μας και μπορούμε να τα καταφέρουμε. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα και η φανέλα του είναι βαριά. Το πιο σημαντικό για έναν παίκτη είναι να έχει δυνατό μυαλό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: