Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016

Μιχαήλ: «Έχει ποιότητα η ΑΕΚ, αλλά πάμε για τη νίκη»


Μιχαήλ: «Έχει ποιότητα η ΑΕΚ, αλλά πάμε για τη νίκη»

Δίχως να παραγνωρίζει τη δυναμική του αντιπάλου, ο Αλέξης Μιχαήλ τονίζει πως ο ΠΑΣ Γιάννινα μπορεί να διεκδικήσει τη νίκη απέναντι στην ΑΕΚ.


Ο ΠΑΣ στη βαθμολογική θέση που βρίσκεται δεν έχει την πολυτέλεια να… διαλέγει παιχνίδια και για το λόγο αυτό ο Αλέξης Μιχαήλ τονίζει πως η ομάδα του θα παίξει για τη νίκη απέναντι στην ΑΕΚ το μεσημέρι της Κυριακής στους Ζωσιμάδες (15:00).

«Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα, με συνεχή παιχνίδια απέναντι σε μεγάλες ομάδες. Χρειαζόμαστε βαθμούς. Αντιμετωπίζουμε μια μεγάλη ομάδα, αλλά παίζουμε στην έδρα μας και στόχος μας είναι να κάνουμε το παιχνίδι μας και να κερδίσουμε. Ο ΠΑΣ έχει αποδείξει τα τελευταία χρόνια πως αν παρουσιαστεί όπως πρέπει δεν έχει να φοβηθεί κανέναν, ειδικά μέσα στα Γιάννενα. Η ΑΕΚ έχει πολύ καλούς παίκτες, έχει μεγάλο ρόστερ και ποιότητα. Εμείς κάνουμε τα σχέδιά μας και θα πρέπει να κάνουμε κατάθεση ψυχής. Έχουμε δουλέψει, έχουμε δει τι φταίει κι εύχομαι στη συνέχεια να παρουσιαστούμε καλύτερα, ξεκινώντας από το ματς της Κυριακής», τόνισε ο αμυντικός των Ηπειρωτών.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: