Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016

Αλεξανδρής: «Δεν με πείθει το ρόστερ του Παναθηναϊκού»


Αλεξανδρής: «Δεν με πείθει το ρόστερ του Παναθηναϊκού»

Στην άποψη ότι το ρόστερ του μπασκετικού Παναθηναϊκού έχει ελλείψεις και θα χρειαστεί αλλαγή στάθηκε ο προπονητής του Ηρακλή, Βαγγέλης Αλεξανδρής μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Για τα προβλήματα που έχει στο παιχνίδι του ο μπασκετικός Παναθηναϊκός μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο προπονητής του Ηρακλή, Βαγγέλης Αλεξανδρής.

Ο 64χρονος τεχνικός στάθηκε ιδιαίτερα στο ότι ο Παναθηναϊκός θα χρειαστεί αλλαγή ενώ απ’ την άλλη πλευρά, έκανε αναφορά και στον Ολυμπιακό για τον οποίο ανάφερε πως μπορεί να φτάσει μέχρι το Final 4.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Βαγγέλης Αλεξανδρής στους Γιώργο Χελάκη και Σωτήρη Κωσταβάρα, για:

-Το τι φταίει στον Παναθηναϊκό:
«Πιστεύω είναι θέμα ρόστερ, όχι κάτι άλλο, κι αυτό το λέω γιατί έχω παρατηρήσει όλα τα παιχνίδια του τόσο στην Ευρώπη όσο και στο Ελληνικό πρωτάθλημα και το ρόστερ του δεν με πείθει ότι είναι φτιαγμένο για μεγάλα πράγματα. Το καμπανάκι ήχησε μετά το παιχνίδι με την Μάλαγα. Είχε τον Διαμαντίδη σε μεγάλη βραδιά όμως η ηλικία του δεν το επιτρέπει να είναι σε κάθε παιχνίδι ο κορυφαίος. Όπως θυμάστε εκεί το ματς(σ.σ. με την Μάλαγα) κρίθηκε στο τελευταίο λεπτό. Χθες, ήταν πολύ κακός ο Παναθηναϊκός και όλα του οι αδυναμίες του φάνηκαν στο παιχνίδι αυτό. Ο Ραντούλιτσα δεν είναι κάτι ξεχωριστό, σε σχέση με τα άλλα πεντάρια της Ευρωλίγκας, όπως περιμέναμε. Ο Ερυθρός Αστέρας χτύπησε πολύ καλά και ήταν διαβασμένος. Οι έμπειρες ομάδες χτυπάνε τον Παναθηναϊκό πάνω στο Πικ εν Ρολ, έτσι κι ο Ερυθρός Αστέρας».

-Τους ψηλούς του «εξάστερου» και το πώς μπορεί να ανατραπεί η κατάσταση:
«Και οι δυο σέντερ καλούνται να παίξουν το παιχνίδι του Γκιστ με αποτέλεσμα να στερούν τον Παναθηναϊκό από το post game. Ωστόσο έχει εξαιρετικούς σουτέρ όμως δεν είναι κάθε βραδιά ετοιμοπόλεμοι. Στην αρχή της περιόδου και ειδικά μετά το ματς με την Μπαρτσελόνα πίστευα πως ο Παναθηναϊκός είχε δυνατότητες για να φτάσει μέχρι το Final 4, όμως τώρα με απογοήτευσε πολύ στα τελευταία δύο παιχνίδια. Χρειάζεται αλλαγή, Η Ευρώπη δεν είναι σαν εδώ που μπορείς να περνάς από παντού αλώβητος».

-Την περιφέρεια των «πράσινων»:

«Δεν είναι έτοιμος ούτε ο Γιάνκοβιτς, ούτε ο Παππάς, ούτε ο Μποχωρίδης που θα μπορούσε να δώσει λύσεις και ο Καλάθης, ο οποίος μπορεί να οργανώνει και να παίζει εκπληκτική άμυνα όμως δεν είναι και ο καλύτερος σουτέρ. Υπάρχει ένα πρόβλημα στη περιφέρεια πολλές φορές.

-Το πρόστιμο που επέβαλλε η ΚΑΕ στους παίκτες του «τριφυλλιού»:
«Το πρόστιμο δεν είναι λύση όμως ξέρει ο ίδιος που το επέβαλλε καλύτερα. Με αλλαγές που πιστεύω πως χρειάζονται τα πράγματα θα είναι καλύτερα».

-Το πώς βλέπει την προσπάθεια του Ολυμπιακού:
«Ο Ολυμπιακός μπορεί να μην ξεκίνησε σωστά και δυναμικά τη σεζόν όμως δείχνει να έχει πληρότητα, ενώ είναι και σταθερός και μοιάζει πολύ πιο εύκολο να προχωρήσει στο Final 4 αυτή την περίοδο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: