Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016

Ψάχνει κάτι… εξαιρετικό!!


Ψάχνει κάτι… εξαιρετικό

Δεν βιάζονται στον ΠΑΟΚ για να κλείσουν κάποια μεταγραφή και θα φορτσάρουν μόνο σε περίπτωση που εντοπίσουν κάποια πολύ καλή περίπτωση. Αναμένει ο Τούντορ τον επιτελικό χαφ που έχει ζητήσει.

Οι ημέρες περνάνε, η κλεψύδρα αδειάζει για τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, αλλά στον ΠΑΟΚ δεν βιάζονται. Και με αυτήν τη λογική θα πορευτεί μέχρι τέλους, ύστερα και από αυτά που συζητήθηκαν ανάμεσα στην… επιτροπή και τον Ιβάν Σαββίδη μετά το ματς με την Καλλονή.

Ο Ιγκόρ Τούντορ έχει ζητήσει έναν επιτελικό μέσο και αυτό το θέμα βρίσκεται σε πρώτο πλάνο, καθώς η υπόθεση του κεντρικού αμυντικού έχει ατονήσει εσχάτως. Σε ό,τι αφορά τον χαφ (με δημιουργικές ικανότητες), στον «Δικέφαλο του Βορρά» ψάχνουν μια εξαιρετική περίπτωση, αλλιώς αν δεν βρουν δεν «καίγονται» για να αποκτήσουν παίκτη. Δεν θα πάρουν έτσι για να πάρουν κάποιον, αν και εκτιμάται ότι υπάρχει ανάγκη για προσθήκη στη συγκεκριμένη θέση.

Ο Ιβάν Σαββίδης έχει πει πριν καν ξεκινήσει η τρέχουσα μεταγραφική περίοδος, ότι αν εντοπισθεί κάτι εξαιρετικό, δεν έχει πρόβλημα να κάνει την οικονομική υπέρβαση. Πρέπει όμως και η αρμόδια επιτροπή (Αγγελίδης, Βεζυρτζής, Άρνεσεν, Τούντορ) να τον πείσει ότι πράγματι υπάρχει ένας τέτοιος παίκτης στη λίστα της. Παράλληλα, σε όλα αυτά κουμπώνουν και τα όσα είχε δηλώσει ο Νίκος Βεζυρτζής από την Ξάνθη, ότι δηλαδή αν δεν βρεθεί παίκτης καλύτερος από αυτούς που υπάρχουν, που να είναι και έτοιμος, δεν υπάρχει λόγος να αποκτηθεί.

Με την ίδια συνταγή
Με τα ίδια πλάνα σε σχέση με αυτά που έκανε για την αναμέτρηση με την Καλλονή, πορεύεται ο Ιγκόρ Τούντορ για την αναμέτρηση με τη Βέροια που θα διεξαχθεί την Κυριακή (17/01, 17:15) στην Τούμπα. Ο ΠΑΟΚ προέρχεται από δύο πολύ γεμάτες εμφανίσεις, κόντρα στην ομάδα της Μυτιλήνης (για το Κύπελλο) και στον ΠΑΣ Γιάννινα. Οπότε, δεν έχει λόγο να… ανακατέψει. Αναγκαστικά θα υπάρχει διαφοροποίηση στη θέση του αριστερού μπακ, μετά τον τραυματισμό του Λέοβατς. Ίσως πάρει ευκαιρία ο Νίκος Κοροβέσης, καθώς είναι τιμωρημένος ο Γιώργος Τζαβέλλας. Διαφορετικά ο Κροάτης τεχνικός θα πάει σε λύση Σκόνδρα και Κίτσιου, που τους έχουμε ξαναδεί εκεί.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: