Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016

Λούκας: «ΠΑΟΚάρα, μπορείς το Κύπελλο»


Λούκας: «ΠΑΟΚάρα, μπορείς το Κύπελλο»

Μέσα στην καρδιά του Λούκας παραμένει ο ΠΑΟΚ, όπως δήλωσε ο Ισπανός, ο οποίος κάνει πράγματα θαύματα στην Primera Division και χαρακτήρισε ευκαιρία για τη συνέχεια την κλήρωση του Κυπέλλου.


Ποτέ δεν πρόκειται να ξεχάσει τα όσα έζησε με τον ΠΑΟΚ ο Λούκας Πέρεθ, όπως δήλωσε και ενώ πλέον αγωνίζεται αρκετά μακριά και συγκεκριμένα στη Γαλικία, καθώς αγωνίζεται στην Ντεπορτίβο Λα Κορούνια. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός ανέφερε μέσω της «Metrosport» ότι συνεχίζει να ενημερώνεται για την πρώην ομάδα του, από την οποία αποχώρησε το περασμένο καλοκαίρι.

«Δεν ξεχνώ τον ΠΑΟΚ, βρίσκεται συνέχεια μέσα στην καρδιά μου. ΠΑΟΚάρα μπορείς να διεκδικήσεις το κύπελλο. Είναι μία μεγάλη ευκαιρία για να προχωρήσει η ομάδα μετά την κλήρωση και μπορεί να τα καταφέρει. Παρακολουθώ την πορεία της ομάδας και χαίρομαι για τον ΠΑΟΚ, καθώς ενημερώνομαι για το τι συμβαίνει στην Θεσσαλονίκη. Ποτέ δεν πρόκειται να ξεχάσω όσα έζησα στην Τούμπα, ποτέ δεν πρόκειται να ξεχάσω την αγάπη του κόσμου προς το πρόσωπο μου. Τους ευχαριστώ όλους», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια μίλησε για τον Χάρις Μεντούγιανιν. «Πάρτε τον με κλειστά μάτια, είναι ο κατάλληλος παίκτης για να βοηθήσει την ομάδα», είπε για τον συμπαίκτη του στην Λα Κορούνια.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: