Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016

Πήρε Τριανταφυλλάκο, έδιωξε Πόποβιτς ο Πανσερραϊκός!!


Πήρε Τριανταφυλλάκο, έδιωξε Πόποβιτς ο Πανσερραϊκός

Τον πρώην παίκτη μεταξύ άλλων του Άρη και του Ολυμπιακού Βόλου, Βασίλη Τριανταφυλλάκο, απέκτησε ο Πανσερραϊκός, ενώ η συνεργασία με τον Δημήτρη Πόποβιτς έλαβε τέλος.

Την απόκτηση του Βασίλη Τριανταφυλλάκου που έχει παίξει κατά το παρελθόν μεταξύ άλλων σε Άρη και Ολυμπιακό Βόλου ανακοίνωσε ο Πανσερραϊκός, ενώ παράλληλα έκανε γνωστό ότι λύθηκε το συμβόλαιο του Δημήτρη Πόποβιτς.

Η ανακοίνωση για τον Τριανταφυλλάκο
«Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός 1964 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Βασίλη Τριανταφυλλάκο. Ο 24χρονος παίκτης βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ σήμερα το πρωί (Παρασκευή 15/1/16) όπου και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο.

Ο Τριανταφυλλάκος στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στους: Οδυσσέα Αναγέννησης, Άρη Θεσσαλονίκης, Πανθρακικό, Ολυμπιακό Βόλου, Λαμία».

inner

Η ανακοίνωση για τον Πόποβιτς


«Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός 1964 ανακοινώνει την από κοινού λύση συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Δημήτρη Πόποβιτς. Η Πανσερραϊκή οικογένεια τον ευχαριστεί από καρδίας για όσα έχει προσφέρει στον Σύλλογο και του εύχεται ό,τι καλύτερο για την συνέχεια της ποδοσφαιρικής του καριέρας».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: