Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016

Ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Κουμπάν ο Παπανικολάου!!


Ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Κουμπάν ο Παπανικολάου

Ο Ολυμπιακός και η Λοκομοτίβ Κουμπάν δίνουν μάχη για την απόκτηση του Κώστα Παπανικολάου, με τον Παναθηναϊκό να περνά σε δεύτερο πλάνο. Άμεσες οι εξελίξεις στην υπόθεση.

Ο Κώστας Παπανικολάου ετοιμάζει βαλίτσες για Ευρώπη, αλλά είναι ασαφές ποια χώρα θα τον φιλοξενήσει. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός και η Λοκομοτίβ Κουμπάν του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι οι δύο ομάδες με τις περισσότερες πιθανότητες να αποκτήσουν τον 25χρονο φόργουορντ, ενώ ο Παναθηναϊκός έχει περάσει σε δεύτερο ή και τρίτο πλάνο.

Οι «ερυθρόλευκοι» μπορεί να μην έχουν άμεση αγωνιστική ανάγκη τον «Παπ» και να υπάρχουν κάποιοι που να εκφράζουν αντιρρήσεις σχετικά με τον κίνδυνο να… ανακατευτεί η ομάδα από μια προσθήκη στο κρισιμότερο κομμάτι της σεζόν. Όμως πρόκειται για έναν Έλληνα παίκτη, στην καλύτερη ηλικία του, με πολλά χρόνια προσφοράς και συναισθηματικό δέσιμο με την ομάδα και τον κόσμο, στοιχεία που γέρνουν την πλάστιγγα σαφώς προς την απόκτησή του.

Η Λοκομοτίβ Κουμπάν έχει περισσότερη αγωνιστική ανάγκη τον «Παπ», λόγω και του μικρότερου βάθους που διαθέτει, ο Γιώργος Μπαρτζώκας τον γνωρίζει άριστα και τον εκτιμά, ενώ η ρωσική ομάδα δεν φείδεται χρημάτων και δείχνει ικανή να διεκδικήσει φέτος ακόμη και πρόκριση στο Final Four.

Η υπόθεση απαιτεί λεπτούς χειρισμούς, καθώς η Μπαρτσελόνα διατηρεί το δικαίωμα να κάνει δικό της τον παίκτη εφόσον καταθέσει ισόποση πρόταση με εκείνη που θα βρει σύμφωνο τον ίδιο τον παίκτη. Είναι αμφίβολο, πάντως, αν θα το κάνει, τόσο για αγωνιστικούς (μοιάζει «γεμάτη» στη συγκεκριμένη θέση), όσο και για οικονομικούς λόγους.

Η κατάληξη στο σίριαλ δεν θα αργήσει. Πληροφορίες αναφέρουν πως το αργότερο στις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα υπάρχει κατάληξη στην υπόθεση και θα γνωρίζουμε την επόμενη ομάδα του Κώστα Παπανικολάου.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: