Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016

Μόνο γι' αυτόν!!!


Μόνο γι' αυτόν!

Ο Χριστόφορος Ευαγγελάτος σχολιάζει στον sportfm.gr την ιδιαίτερη σημασία που έχουν οι δηλώσεις του Μάρκο Σίλβα για την περίπτωση του Σάσα Ζντιέλαρ.

Ένα στοιχείο, το οποίο δεν πρέπει να περνά απαρατήρητο και το οποίο παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει να κάνει με την τοποθέτηση του Μάρκο Σίλβα για τον Σάσα Ζντίελαρ, στην καθιερωμένη συνέντευξη του Πορτογάλου στη Nova.

Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου

Τα όσα είπε ο κόουτς των «ερυθρόλευκων» για τον νεαρό Σέρβο δεν τα έχει πει για κανέναν άλλο παίκτη του Ολυμπιακού, το διάστημα που βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία των πρωταθλητών. Ναι μεν έχει μιλήσει με κολακευτικά λόγια για τον Φορτούνη, για τον Ιντέγε ή για τον Μιλιβόγεβιτς και τον Μαζουάκου, ωστόσο την ατάκα «είναι το παρόν και το μέλλον της ομάδας» δεν την έχει χρησιμοποιήσει για κανέναν.

Να είστε σίγουροι ότι ο Σίλβα δεν τα λέει αυτά απλά για να τα πει στην τηλεοπτική κάμερα. Εκφράζεται κατ' αυτόν τον τρόπο γιατί πολύ απλά πιστεύει πολύ στο ταλέντο του 21χρονου μεσοαμυντικού. Ο Πορτογάλος είναι άλλωστε αυτός που επέμεινε το περασμένο καλοκαίρι για την παραμονή του παίκτη στο ρόστερ, μια απόφαση μάλιστα που ξάφνιασε ακόμα και τη διοίκηση των «ερυθρόλευκων».

Κανείς δεν περίμενε πως ο Σίλβα θα κρατούσε τον Ζντίελαρ και ίσως γι' αυτό είχαν γίνει και προχωρημένες συζητήσεις με την Παρτιζάν για τον δανεισμό του παίκτη για μια σεζόν. Ο Σίλβα έστειλε με τη συγκεκριμένη τοποθέτηση κι ένα ξεκάθαρο μήνυμα στον ποδοσφαιριστή. Ότι την επόμενη χρονιά θα έχει πιο πολλές ευκαιρίες και η παρουσία του στην εντεκάδα του Ολυμπιακού δεν θα περιοριστεί σε παιχνίδια Κυπέλλου.

Αυτό όμως που θέλει ο Πορτογάλος κόουτς από τον νεαρό μεσαμυντικό είναι να συνεχίσει να δουλεύει. Μέχρι στιγμής πάντως ο Ζντίελαρ έχει φροντίσει να δικαιώσει απόλυτα τον προπονητή του, τόσο με τη δουλειά του στου Ρέντη όσο και με την απόδοση του στα ματς που έχει χρησιμοποιηθεί.

Για το φινάλε κάτι άσχετο με το θέμα μας, αλλά πολύ σημαντικό να το γνωρίζουν όλοι. Ο προπονητής είναι πολύ ισχυρός. Πιο ισχυρός δε θα μπορούσε να είναι.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: