Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016

Παπαδόπουλος: «Να μείνει ο Βέλλιος, να έρθουν 4»


Παπαδόπουλος: «Να μείνει ο Βέλλιος, να έρθουν 4»

Ο Νίκος Παπαδόπουλος ξεκαθάρισε πως το καλύτερο για τον Απόστολο Βέλλιο θα ήταν να μείνει στον Ηρακλή, ενώ πρόσθεσε πως έχει ζητήσει την απόκτηση τεσσάρων παικτών.

Ξεκάθαρη θέση για το μέλλον του Απόστολου Βέλλιου πήρε ο προπονητής του στον Ηρακλή, Νίκος Παπαδόπουλος.

«Η δική μου θέση είναι πως ο Τόλης (σ.σ. Βέλλιος) πρέπει να μείνει ως το τέλος της σεζόν. Θα είναι καλό και για την ομάδα, αλλά και για εκείνον. Όμως επειδή στο ποδόσφαιρο φεύγουν κι έρχονται παίκτες, αν παρθεί κάποια απόφαση θα παρθεί από τη διοίκηση για το συμφέρον της ομάδας. Αυτή τη στιγμή από ό,τι γνωρίζω δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο. Ο Τόλης είναι σοβαρός και αφοσιωμένος στην ομάδα και το δείχνει μέσα στο γήπεδο», τόνισε στην κάμερα της Nova.

Παράλληλα, για τα μεταγραφικά είπε: «Ο Λεοζίνιο και ο Κεϊτά είναι παίκτες που μας ενδιαφέρουν και τις επόμενες μέρες θα δούμε πόσους παίκτες θα πάρουμε κι αν θα είναι ένας από αυτούς. Θέλουμε να πάρουμε αν είναι δυνατόν τέσσερις παίκτες σε συγκεκριμένες θέσεις. Αν θα πάρουμε τρεις ή δύο θα εξαρτηθεί από πολλά πράγματα. Θα είμαι ευχαριστημένος αν τους έχουμε το συντομότερο δυνατό».

Για τον σημερινό αγώνα με τον Λεβαδειακό (19:30) είπε: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που έχει ενισχυθεί με 2-3 καλούς παίκτες. Είναι το δεύτερο σερί παιχνίδι εκτός έδρας και πρέπει να πάρουμε βαθμούς. Έχουμε προβλήματα τραυματισμών και τιμωρημένο τον Ιντζόγλου, αλλά θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Αφήνουμε πίσω την ήττα από τον Πανιώνιο, αντιδράσαμε καλά στο Κύπελλο αποκλείοντας μια καλή ομάδα και κοιτάμε τη συνέχεια. Πρέπει να πάρουμε βαθμούς για να ανέβουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Η ομάδα μετά από άσχημα αποτελέσματα δείχνει συσπειρώνεται».

Τέλος, για την επαφή που είχε με τον Μίχαελ Σκίμπε είπε: «Βλέπει τον Βέλλιο κι άλλους παίκτες του Ηρακλή, αλλά έχει παρακολουθήσει ακόμη και παιχνίδια των ομάδων U20. Έχει άποψη για όλες τις ομάδες, αλλά και τους παίκτες που έρχονται από πίσω. Έδειξε τεράστιο ενδιαφέρον, πιστεύω πως θα βοηθήσει την Εθνική και του εύχομαι μέσα από την ψυχή μου να πετύχει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: