Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016

Κλοπ-Φαν Χάαλ σημειώσατε... Χ!!


Κλοπ-Φαν Χάαλ σημειώσατε... Χ

Γιούργκεν Κλοπ και Λουίς Φαν Χάαλ έχουν τεθεί αντιμέτωποι τέσσερις φορές στη Μπουντεσλίγκα και μετράνε από δύο νίκες έκαστος.

Το μεγάλο ντέρμπι της Λίβερπουλ με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την Κυριακή, ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ. Ωστόσο, τη δική τους μάχη αναμένεται να δώσουν και οι δύο προπονητές, Γιούργκεν Κλοπ και Λουίς Φαν Χάαλ, οι οποίοι έχουν τεθεί αντιμέτωποι τέσσερις φορές όταν προπονούσαν Ντόρτμουντ και Μπάγερν Μονάχου, αντίστοιχα. Όσο για τα αποτελέσματα των δύο προπονητών; Η μπίλια κάθεται στο... Χ, αφού αμφότεροι έχουν από δύο νίκες.

Τα αποτελέσματα των δύο προπονητών όταν τέθηκαν αντίπαλοι


12 Σεπτεμβρίου 2009: Ντόρτμουντ-Μπάγερν 1-5 Οι Βαυαροί θα κάνουν... πλάκα στη Μπορούσια και με το εμφατικό 5-1 θα φύγουν ως θριαμβευτές από το «Signal Iduna Park», έχοντας σκόρερ δις τον Μίλερ και από μία φορά τους Μάριο Γκόμες, Σβαϊνστάιγκερ, Ριμπερί, ενώ για την Ντόρτμουντ είχε σκοράρει ο Χούμελς.

2 Φεβρουαρίου 2010: Μπάγερν-Ντόρτμουντ 3-1 Στη δεύτερη αναμέτρηση μεταξύ Φαν Χάαλ και Κλοπ, ο Ολλανδός τεχνικός θα φύγει νικητής και πάλι. Ο Μοχάμεντ Ζιντάν άνοιξε το σκορ για τη Ντόρτμουντ αλλά η Μπάγερν με ανατροπή θα πάρει το τρίποντο. Τα γκολ των νικητών πέτυχαν οι Φαν Μπόμελ, Ρόμπεν, Μ. Γκόμες.

3 Οκτωβρίου 2010: Ντόρτμουντ-Μπάγερν 2-0 Πρώτο τρίποντο για τον Γιούργκεν Κλοπ κόντρα στον Φαν Χάαλ, το οποίο ήταν και... προφητικό αφού η Ντόρτμουντ αποκαθήλωσε εκείνη τη σεζόν (2010/11) την Μπάγερν από τον... θρόνο της και κάθισε αυτή. Μπάριος και Σαχίν οι σκόρερ των δύο τερμάτων.

26 Φεβρουαρίου 2011: Μπάγερν-Ντόρτμουντ 1-3 Στο δεύτερο γύρο, η Ντόρτμουν πήρε μεγάλο διπλό στην έδρα της Μπάγερν και ο Κλοπ ισοφάρισε τον Φαν Χάαλ. Μπάριος, Σαχίν και Χούμελς πέτυχαν τα τέρματα της νίκης, ενώ για την ομάδα του Μονάχου είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Λουίς Γκουστάβο. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: