Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016

Ζντοβτς: «Δείχνει πιο έτοιμος ο ΠΑΟΚ»


Ζντοβτς: «Δείχνει πιο έτοιμος ο ΠΑΟΚ»

Για το μεγάλο ντέρμπι δικεφάλων μίλησε ο Γιούρι Ζντοβτς. Ο προπονητής της ΑΕΚ έθεσε ως μοναδικό στόχο το διπλό στο Παλατάκι, ενώ εξύμνησε τον ΠΑΟΚ. «Παίζει πολύ καλά τελευταία» είπε.

Ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το ντέρμπι του Σαββάτου με τον ΠΑΟΚ η ΑΕΚ. Η αποστολή της Ένωσης αναχωρεί απόψε για συμπρωτεύουσα, με τον νεοαποκτηθέντα Ντιόντε Κρίστμας να βρίσκεται κανονικά στη διάθεση του Γιούρι Ζντοβτς και να αναμένεται να κάνει ντεμπούτο.

«Το ματς απέναντι στον ΠΑΟΚ είναι εξίσου σημαντικό, όπως όλα. Ο ΠΑΟΚ με τις τελευταίες του εμφανίσεις δείχνει ότι είναι μία από τις καλύτερες ομάδες. Έχει έναν εξαιρετικό προπονητή, δυνατά... όπλα μέσα στο παρκέ. Είναι έμπειρη και ταυτόχρονα έξυπνη ομάδα ο ΠΑΟΚ. Όπως προείπα, τελευταία παίζει πολύ καλά και δείχνει πιο έτοιμος από εμάς, ωστόσο, από την ημέρα που ανέλαβα την ομάδα έθεσα ως στόχο τη νίκη σε κάθε αγώνα. Κι αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και το Σάββατο» είπε ο Σλοβένος τεχνικός, δίνοντας το στίγμα του για την σπουδαία αναμέτρηση μεταξύ Δικεφάλων στην Πυλαία.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: