Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016

Και τα «λιοντάρια» «κολλάνε»!


Και τα «λιοντάρια» «κολλάνε»

Τρίτη φετινή «γκέλα» για τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, η οποία παραχώρησε 2-2 στην Τοντέλα στο «Ζοσέ Αλβαλάδε», στο ματς που «άνοιξε την αυλαία» της 18ης αγωνιστικής της Superliga.

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας παραχώρησε 2-2 στη νεοφώτιστη Τοντέλα στο ματς που «άνοιξε την αυλαία» της 18ης αγωνιστικής της Superliga και έφερε την τρίτη της ισοπαλία στη φετινή περίοδο, έχοντας μεν χάσει μόνο μια φορά μέχρι τώρα, όμως το συγκεκριμένο αποτέλεσμα δεν της επέτρεψε να ξεφύγει, έστω και προσωρινά, στο +8 από τη δεύτερη θέση και τις Μπενφίκα-Πόρτο, οι ποίες έχουν ένα ματς λιγότερο και αν επικρατήσουν των Εστορίλ και Γκιμαράες αντίστοιχα, θα πλησιάσουν τους πρωτοπόρους στο -2.

Αντίθετα, οι ουραγοί πήραν ένα πολύτιμο βαθμό στην προσπάθεια τους να παραμείνουν στη μεγάλη κατηγορία.

Η αποβολή του Ρουί Πατρίσιο και το πέναλτι που κέρδισε η Τοντέλα έδωσε την ευκαιρία στον Τζόναθαν Τζούνιορ να ανοίξει το σκορ. Οι παίκτες του Ζόρζε Ζέσους πίεσαν στην επανάληψη, έχασαν κλασικές ευκαιρίες και κατάφεραν να «ανατρέψουν» την κατάσταση με τα γκολ των Σλιμανί και Ζέλσον Μάρτινς, όμως μια αδράνεια τους βοήθησε τον Σαμόρο να τους ισοφαρίσει.


Η σύνθεσε της ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ: Ρουί Πατρίσιο, Ζοάο Περέιρα, Νάλντο, Εβερτον, Τζέφερσον, Ζοάο Μάριο (92’ Κάρλος Μανέ), Ουίλιαμ Καρβάλιο (45’ +2’ Ζέλσον Μάρτινς), Αντριέν Σίλβα, Μπράιαν Ρουίζ, Σλιμανί, Μπρούνο Θέσαρ (29’ Μαρσέλο Μπεκ)


Αναλυτικά η 18η αγωνιστική:


Παρασκευή 15/1

Σπόρτινγκ - Τοντέλα 2-2
(53' Σλιμανί, 61' Ζέλσον Μαρτίνς / 31' πεν. Τζουνιόρ, 85' Σαμόρο)

Σάββατο 16/1

Ακαντέμικα - Πάσος Φερέιρα (18:15)

Μαρίτιμο - Ουνιάο Μαδέιρα (20:30)

Εστορίλ - Μπενφίκα (22:45)

Κυριακή 17/1

Ρίο Άβε - Μπελενένσες (18:00)

Αρούκα - Μορεϊρένσε

Νασιονάλ - Μπράγκα (20:15)

Γκιμαράες - Πόρτο (22:30)

Δευτέρα 18/1

Μποαβίστα - Σετούμπαλ (22:00)
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: