Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016

Πλησιάζει ο Εβαντζελίστα, σενάρια για Γκερντ!!


Πλησιάζει ο Εβαντζελίστα, σενάρια για Γκερντ

Πιο κοντά στην απόκτηση του Λούκας Εβαντζελίστα από την Ουντινέζε βρίσκεται ο Παναθηναϊκός.Φήμες για πρόταση στον σέντερ φορ Γκερντ της Γιουνγκ Μπόις. Επιμονή για Αντέι, κερδίζει πόντους ο Βλαχοδήμος.

Μετά από αρκετές μέρες στασιμότητας κι ενώ η περίπτωση του Λούκας Εβαντζελίστα φαινόταν να «ναυαγεί», ο Παναθηναϊκός έκανε ένα σημαντικό βήμα για να εξασφαλίσει τις υπηρεσίες του Βραζιλιάνου μέσου από την Ουντινέζε. Οι «πράσινοι» θέλουν τον παίκτη για 18 μήνες και η ιταλική ομάδα τον παραχωρεί δανεικό ως το τέλος της σεζόν, αλλά μετά τις τελευταίες επαφές μοιάζει εφικτό να βρεθεί η χρυσή τομή, ίσως με παραχώρησή του ως το καλοκαίρι και με οψιόν αυτόματης ανανέωσης για έξι ή δώδεκα μήνες εφόσον συμπληρώσει συγκεκριμένο αριθμό συμμετοχών. Μάλιστα ο Αντρέα Στραματσόνι είχε τηλεφωνική επαφή με τον Εβαντζελίστα στον οποίο ανέλυσε τις σκέψεις του για το ρόλο που τον προορίζει.

Ο Παναθηναϊκός εξετάζει κι άλλες λύσεις για την περίπτωση που δεν καταστεί εφικτό να ολοκληρωθεί το deal, πράγμα που ισχύει και για το κέντρο άμυνας παρότι πρώτη επιλογή είναι ο Λούκα Αντέι της Σασουόλο. Στη μάχη για τον υψηλόσωμο στόπερ έχει μπει και η Έμπολι, στο «τριφύλλι» επιμένουν αλλά δεν θα περιμένουν για πολλές μέρες ακόμη και ίσως τελικά στραφούν σε άλλες περιπτώσεις.

Στο μεταξύ, φήμες κάνουν λόγο για πρόταση του Παναθηναϊκού στον Αλεξάντερ Γκερντ. Ο 29χρονος Σουηδός φορ μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από τη Γιουνγκ Μπόις και φέρεται να απασχολεί τους «πράσινους» για να τον κάνουν δικό τους από τώρα εν όψει Ιουλίου. Ο Γκερντ είναι 10 φορές διεθνής με την Εθνική Σουηδίας (2 γκολ) και φέτος μετρά 8 γκολ σε 14 επίσημα ματς της Γιουνγκ Μπόις σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Στο παρελθόν είχε παίξει σε Ουτρέχτη, Χέλσινγκμποργκ, Γκέφλε, Σίριους, ΑΙΚ Στοκχόλμης και Βίσμπι.

Τέλος, ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος δείχνει σε πολύ καλή κατάσταση στις προπονήσεις και το πιθανότερο είναι ο Αντρέα Στραματσόνι να εισηγηθεί την άμεση ενεργοποίησή του από την ομάδα. Ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να πληρώσει τη ρήτρα που δεσμεύει κατά την πλευρά του Ολυμπιακού τον ποδοσφαιριστή και το θέμα θα λυθεί στα δικαστήρια, εφόσον οι «ερυθρόλευκοι» προσφύγουν σε αυτά.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: