Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016

«Γεμάτος» ο ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΚ!!


«Γεμάτος» ο ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΚ!

Πάνοπλος θα υποδεχθεί την ΑΕΚ στην Πυλαία ο ΠΑΟΚ, με τον Σούλη Μαρκόπουλο να είχε όλους τους παίκτες στη διάθεσή του στην τελευταία προπόνηση της Παρασκευής (15/1).

Όλοι μέσα για την ΑΕΚ!

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το δύσκολο ματς με την «Ένωση» στην Πυλαία, με τον Σούλη Μαρκόπουλο να ήταν στην ευχάριστη θέση να δουλέψει με όλους τους παίκτες, στην τελευταία προπόνηση της Παρασκευής (15/1).

Από ‘κει και πέρα, ο «Δικέφαλος του Βορρά» εξέδωσε ανακοίνωση για τα εισιτήρια του ματς, με τις τιμές να κυμαίνονται από 10 έως 100 ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για τα εισιτήρια:

«Ο δεύτερος γύρος του πρωταθλήματος μπάσκετ ξεκινά με ένα μεγάλο παιχνίδι και τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται την ΑΕΚ, το Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016. Ο αγώνας αρχίζει στις 4:30μ.μ. και για την αποφυγή ταλαιπωρίας και συνωστισμού, παρακαλούνται οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ να προμηθευτούν έγκαιρα τα εισιτήριά τους και να προσέλθουν το συντομότερο δυνατό στο “Παλατάκι”.

Για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των φιλάθλων του ΠΑΟΚ, το Σάββατο 16/1 εισιτήρια θα διατίθενται στο PAOK Sports Arena από νωρίς το πρωί (10:00), ενώ τα εκδοτήρια του γηπέδου θα τεθούν σε λειτουργία από τις 12:00. Εισιτήρια επίσης διατίθενται από το δίκτυο καταστημάτων Γερμανός και online από το δίκτυο της tickethour 24 ώρες το 24ωρο.

Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η καταχώρηση της ταυτότητας και σύμφωνα με τον νέο αθλητικό νόμο και η καταχώρηση του ΑΜΚΑ.

Οι τιμές των εισιτηρίων για τον αγώνα ΠΑΟΚ – ΑΕΚ είναι…

ΤΙΜΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
10€ Όλα τα διαζώματα του γηπέδου
15€ 108, 109, 110, 111
25€ VIP 1,2,5
50€ VIP GOLD
100€ VIP LOUNGE
».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: