Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016

Τούντορ: «Αν μπορούσα θα έβαζα την ίδια ομάδα»


Τούντορ: «Αν μπορούσα θα έβαζα την ίδια ομάδα»

Την ίδια ενδεκάδα που έβαλε κόντρα στην Καλλονή, θα ήθελε να βάλει και με τη Βέροια ο Ιγκόρ Τούντορ, αλλά τον εμποδίζουν οι τραυματισμοί, όπως ανέφερε σχετικά.


Ενδεκάδα που κερδίζει δεν αλλάζει αναφέρει μια γνωστή ποδοσφαιρική ρήση και ο Ιγκόρ Τούντορ φαίνεται πως την υιοθετεί. Ωστόσο, όπως ανέφερε στην κάμερα της NOVA, εάν δεν υπήρχαν οι τραυματισμοί των Τζαβέλλα και Λέοβατς, θα έβαζε την ίδια ενδεκάδα με αυτή του ματς του Κυπέλλου με την Καλλονή στην Τούμπα.

«Θα δούμε αναλόγως και τους τραυματισμούς. Αν μπορούσα πάλι την ίδια ομάδα θα έβαζα, αλλά αυτό δεν γίνεται τώρα που δεν μπορούν να παίξουν ο Τζαβέλλας και ο Λέοβατς. Θέλω να έχουμε σταθερότητα και να παίξουμε με τον ίδιο τρόπο. Μου αρέσει που και ο κόσμος συμμετέχει και είναι ικανοποιημένος», ανέφερε αρχικά ο Κροάτης τεχνικός του ΠΑΟΚ.

Για τις σκέψεις του για τον αγώνα με τη Βέροια:
«Εκεί καταφέραμε και κερδίσαμε και ελπίζω να κάνουμε το ίδιο παιχνίδι όπως στα δύο περασμένα. Από εμάς εξαρτάται και αυτός ο αγώνας, αλλά δεν πρέπει να χαλαρώσουμε στιγμή έτσι ώστε να φθάσουμε στη νίκη».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: