Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016

Στην τελική ευθεία μπήκε το Champions League του μπάσκετ!!!


Στην τελική ευθεία μπήκε το Champions League του μπάσκετ!

Τον Μάρτιο θα παρουσιαστεί το Champions League του μπάσκετ, όπως αποφασίστηκε στο μίτινγκ του Λονδίνου. Μόνο στις διοργανώσεις της FIBA θα συμμετέχουν Γάλλοι και Ιταλοί, όπως αποκάλυψε το sportfm.gr.

Όλα -σχεδόν- έτοιμα για το Champions League του μπάσκετ!

Στη συνάντηση που έγινε την Πέμπτη (14/1) στο Λονδίνο παρουσία εκπροσώπων της FIBA αλλά και ευρωπαϊκών ομοσπονδιών (Ελλάδας, Γαλλίας, Γερμανίας, Ιταλίας, Ρωσίας, Ισπανίας και Τουρκίας) αποφασίστηκε πως όχι μόνο πως το συγκεκριμένο πρότζεκτ προχωρά κανονικά, αλλά η επίσημη παρουσίασή του θα πραγματοποιηθεί στις 20-21 Μαρτίου.

Πλέον, το μόνο που απομένει είναι η δημιουργία της εταιρίας που θα «τρέξει» τη νεοσύστατη διοργάνωση, τόσο στο οργανωτικό κομμάτι, όσο και σ’ αυτό της διαφήμισης, με τις εκτιμήσεις να κάνουν λόγο πως αυτό θα έχει γίνει έως τα τέλη Ιανουαρίου.

Από ‘κει και πέρα, Γαλλία και Ιταλία (πλην της Αρμάνι Μιλάνο που έχει συμβόλαιο με την Ευρωλίγκα) ξεκαθάρισαν πως οι σύλλογοί τους θα συμμετέχουν αποκλειστικά στις διοργανώσεις της FIBA, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του www.sportfm.gr. Μάλιστα, σε κάτι αντίστοιχο αναμένεται να προβούν σύντομα και οι υπόλοιπες ομοσπονδίες.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: