Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016

Κοντά σε Σαρλερουά ο Νίνης!!


Κοντά σε Σαρλερουά ο Νίνης!

Μετά τον Νίκο Καρέλη και ο Σωτήρης Νίνης ετοιμάζεται να ξενιτευτεί, αφού βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τη Σαρλερουά του Στέργου Μαρίνου!

Έτοιμη να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο είναι η ελληνική παροικία στο Βέλγιο!

Λίγες μέρες αφότου ο Νίκος Καρέλης πήρε μεταγραφή στην Γκενκ, τώρα είναι η σειρά του Σωτήρη Νίνη να... ξενιτευτεί με τον ίδιο προορισμό.

Ο Έλληνας άσος που δεν υπολογίζεται στον Παναθηναϊκό του Στραματσόνι βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τη Σαρλερουά και είναι πολύ πιθανό τις προσεχείς ώρες να υπάρξει οριστικό deal ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ενδεικτικό της κατάστασης των επαφών, το γεγονός πως ο 25χρονος άσος ταξίδεψε την Παρασκευή για Βέλγιο, προκειμένου να 'χει κατ' ιδίαν κουβέντα με τους ανθρώπους του συλλόγου και να φτάσουν σε συμφωνία.

Ο Νίνης δεσμεύεται ακόμα με συμβόλαιο στο τριφύλλι, ωστόσο εφόσον βρει ομάδα -εν προκειμένω τη Σαρλερουά- να συνεχίσει την καριέρα του, τότε θα κινηθούν άμεσα οι διαδικασίες να λυθεί αυτό!

Υπενθυμίζεται πως στη Σαρλερουά αγωνίζεται ο Στέργος Μαρίνος κι ενώ ο βελγικός σύλλογος φαίνεται πως καλύπτει τα «θέλω» του ποδοσφαιριστή, καθώς αγωνίζεται σε ένα πρωτάθλημα στα «κυβικά» του δικού μας, ενώ παλεύει φέτος (στην έβδομη θέση αυτή τη στιγμή) για την έξοδό της στην Ευρώπη.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: