Τρίτη 2 Ιουνίου 2015

Ευχές από την ΠΑΕ!!

Στον Δημήτρη Κωνσταντινίδη ευχήθηκε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, που γιορτάζει σήμερα τα γενέθλια του.
Όπως αναφέρει η ΠΑΕ:
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και όλη η ασπρόμαυρη οικογένεια εύχονται χρόνια πολλά με υγεία, ευτυχία και πολλές επιτυχίες στον ποδοσφαιριστή της ομάδας, Δημήτρη Κωνσταντινίδη, που κλείνει σήμερα τα 21.
 Το βιογραφικό του νεαρού παίκτη
Ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που είχαν συμμετοχή με την πρώτη ομάδα, όντας ακόμη παίκτης της Κ17! Για την ακρίβεια, χωρίς τυμπανοκρουσίες έπαιξε τον πρώτο του ανεπίσημο αγώνα στην Τούμπα μόλις έκλεισε τα 16 του χρόνια, εναντίον της Παρτιζάν το 2010. Γεννημένος στον Κορινό της Πιερίας, πρόλαβε να ζήσει και λίγα χρόνια στηΓερμανία πριν επαναπατριστεί και ξεκινήσει από πολύ μικρός το ποδόσφαιρο, υπό τις ευλογίες του πατέρα του και προπονητή ποδοσφαίρου στον Θερμαϊκό Κορινού. Στα 14 του αγωνίστηκε με τη φανέλα του Θερμαϊκού εναντίον της Φλώρινας ως δεξί χαφ, σε ένα παιχνίδι που παρακολουθούσαν οι επιτελείς των Τμημάτων Υποδομής του ΠΑΟΚ που τον απέκτησαν άμεσα.
Έκτοτε καθιερώθηκε ως δεξί μπακ, ανέβηκε πολύ νωρίς για προπονήσεις με την πρώτη ομάδα, από το καλοκαίρι του 2011 έγινε επαγγελματίας και τον Δεκέμβρη του 2012 υπέγραψε και νέο συμβόλαιο μέχρι το 2017.
Τη σεζόν 2012-13 έφτασε τις 18 συμμετοχές δείχνοντας πως αποτελεί μία από τις μεγάλες ελπίδες για τον ΠΑΟΚ και το ελληνικό ποδόσφαιρο, ενώ στα 18 του ήταν βασικό μέλος της Εθνικής Ελπίδων που αγωνίστηκε στο Μουντιάλ της Τουρκίας.  Η απουσία του από το βασικό στάδιο της προετοιμασίας το καλοκαίρι του 2013 λόγω των υποχρεώσεών του με την Εθνική, αλλά και κάποια προβλήματα τραυματισμών δεν του επέτρεψαν να συνεχίσει την εντυπωσιακή πορεία του στον ΠΑΟΚ.
Τον Ιανουάριο του 2014 παραχωρήθηκε δανεικός στον Αιγινιακό με τον οποίο αγωνίστηκε 20 φορές (1 γκολ) πριν επιστρέψει στην Τούμπα. Την φετινή σεζόν ο Κωνσταντινίδης , παρά τους πολλούς τραυματισμούς που είχε, αγωνίστηκε σε 14 παιχνίδια, συμπληρώνοντας 1010 λεπτα συμμετοχής και μετρώντας μία ασίστ.

Μισή ώρα μετά την άφιξη του Εσιέν...!!

Ο Μιχάλης Τσόχος γράφει για τον Γκανέζο σούπερ σταρ, την υποδοχή του κόσμου και των media, αλλά και αυτό που συνέβη τριάντα λεπτά μετά την προσγείωση του σε ελληνικό έδαφος...
Ο Μίκαελ Εσιέν λοιπόν όπως όλα δείχνουν είναι παίκτης του Παναθηναϊκού, εφόσον και οι ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε είναι καθαρές. Ενα πολύ σπουδαίο όνομα, ένας τεράστιος παίκτης που αποφάσισε να έρθει στα μέρη μας για να κλείσει (λογικά) την καριέρα του και να υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό.
ADVERTISEMENT

Οπως έχω ξαναγράψει (άιντε θύμα, άιντε ψώνιο) πριν μερικές ημέρες, προσωπικά δεν είμαι υπέρ αυτών των μεταγραφών. Οχι γιατί δεν είμαι υπέρ των μεγάλων ονομάτων, αλλά εκτιμώ ότι το μεγάλο όνομα για να μην έχει ρίσκο θα πρέπει να ικανοποιεί και ορισμένα ακόμη κριτήρια. Και κατά την άποψη μου ο Εσιέν ικανοποιεί όλα τα κριτήρια που θα μπορούσε να βάλει ένα ελληνικό club προκειμένου να κάνει αυτή τη μεταγραφή, εκτός από ένα σημαντικό, το αγωνιστικό...

Η εύκολη απάντηση πολλών είναι σε αυτές τις περιπτώσεις “ε, καλά άμα ήταν στα καλά του δεν θα ερχόταν στην Ελλάδα...”. Προφανώς, αλλά από το “στα καλά του” στο “στα καλά του” υπάρχει απόσταση. Τι εννοώ;

Μεγαλύτερο όνομα από τον Ζιλμπέρτο, αλλά...

Επειδή τις τελευταίες ημέρες διαπιστώνω ότι γίνεται μία σύγκριση ανάμεσα στον Ζιλμπέρτο Σίλβα και τον Εσιέν, η άποψη μου είναι ότι οι δύο αυτές περιπτώσεις δεν έχουν σχέση. Ο Εσιέν πιθανότατα είναι μεγαλύτερο όνομα από τον Ζιλμπέρτο Σίλβα κι' ας ήταν ο Βραζιλιάνος αρχηγός της Σελεσάο. Ο Εσιέν έχει φορέσει τη φανέλα των Λυών, Τσέλσι, Ρεάλ, Μίλαν! Επικός συνδυασμός. Η αναγνωρισιμότητά του δεν πάει πιο πάνω, ούτε η δημοφιλία του. Ο Ζιλμπέρτο αντίθετα αν δεν είχε γίνει αρχηγός της Εθνικής Βραζιλίας θα είχε να επιδείξει μόνο το κεφάλαιο Αρσεναλ. Σπουδαίο, σημαντικό, αλλά μόνο αυτό.

Η διαφορά λοιπόν δεν έχει να κάνει με το πόσο μεγάλο όνομα ήταν ο Ζιλμπέρτο, αλλά πότε ήρθε και σε τι κατάσταση ο Ζιλμπέρτο σε αντιστοιχία με τον Εσιέν. Ο Γκανέζος τα 3 τελευταία χρόνια (και κυρίως τα 2 της Μίλαν) ας μην γελιόμαστε, δεν παίζει. Τα δύο τελευταία χρόνια στους ροσονέρι έχει παίξει σε όλες τις διοργανώσεις (πρωτάθλημα, Κύπελλο και Τσάμπιονς Λιγκ την πρώτη χρονιά που έπαιζε η Μίλαν) μόλις 22 ματς. Από αυτά τα 22 ματς σε όλες τις διοργανώσεις ελάχιστα ως βασικός. Συνολικά στη Μίλαν δύο χρόνια έπαιξε κάτι περισσότερα από 1000 λεπτά ποδόσφαιρο. Ας πούμε συνολικά 12 ενενηντάλεπτα. Ελάχιστος χρόνος για να εκτιμάς ότι είναι σε καλή κατάσταση και ότι αξίζει να επενδύσεις επάνω του συνολικά πάνω από 3 εκατ. ευρώ μαζί με την εφορία για τα επόμενα δύο χρόνια.

Βεβαίως είναι τέτοια η κλάση και η ποιότητά του, που μπορεί στο ελληνικό πρωτάθλημα να κάνει περίπατο, αλλά αυτό δεν μπορείς να το πεις με βάση την τωρινή εικόνα του και κατάσταση. Απλά μπορείς να ελπίζεις ότι θα συμβεί...

... αλλά, άλλο πράγμα ο Ζιλμπέρτο!

Με τον Ζιλμπέρτο Σίλβα αντίθετα, δεν χρειάζονταν να ελπίζεις σε τίποτα. Ηταν αδύνατο να μην είσαι σίγουρος ότι θα την κάνει την διαφορά. Οχι φυσικά γιατί ήρθε όντας ένα χρόνο μικρότερος από τον Εσιέν, αλλά γιατί ήρθε όντας βασικός (όπως ακριβώς το διαβάσατε) ΒΑΣΙΚΟΣ σε μία ομάδα που έκανε πρωταθλητισμό στην Αγγλία! Τις δύο τελευταίες σεζόν πριν έρθει στην Ελλάδα και στον Παναθηναϊκό ο Ζιλμπέρτο είχε συνολικά 76(!!!) συμμετοχές με τη φανέλα της Αρσεναλ. Βασικός σε πρωτάθλημα, Κύπελλο, Λιγκ Καπ, ακόμη και στο Τσάμπιονς Λιγκ. Σε 76 παιχνίδια σε δύο σεζόν στο υψηλότερο επίπεδο που μπορεί να παίξει ένας ποδοσφαιριστής και με 12 γκολ συνολικά στις δύο αυτές σεζόν!

Ο Ζιλμπέρτο 76 ματς και 12 γκολ στην Αρσεναλ τις δύο χρονιές πριν έρθει στην Ελλάδα, ο Εσιέν 22 ματς και 0 γκολ τις δικές του δύο τελευταίες χρονιές στη Μίλαν.

Αυτή είναι η πραγματικότητα των αριθμών. Αλλά δεν είναι μόνο αυτή. Θα μπορούσε ο Εσιέν να έχει παίξει λίγα ματς, αλλά να υπήρχε λόγος. Για παράδειγμα ο Τζον Ομπι Μίκελ της Τσέλσι φέτος έπαιξε ελάχιστα ματς. Λογικό, διότι πως να εκτοπίσει από την ενδεκάδα τους Μάτιτς και Φάμπρεγκας; Ο Εσιέν όμως δεν έπαιζε στην Τσέλσι αλλά στην χειρότερη Μίλαν των τελευταίων 20 ετών η οποία και τις δύο χρονιές της παρουσίας του Εσιέν δεν κατάφερε καν να πάρει ευρωπαϊκό εισιτήριο για το Europa League. Και δεν είναι μόνο αυτό. Είναι κυρίως ότι με εξαίρεση τον Ντε Γιονγκ οι κεντρικοί χαφ που έπαιζαν στη Μίλαν ήταν ο Πόλι και ο Μουντάρι. Παίκτες της σειράς μπροστά στην αξία του Εσιέν. Και όμως τους έβλεπε από τον πάγκο...

Στο δια ταύτα...

Το τι θα κάνει ο Εσιέν και ο κάθε Εσιέν που έρχεται στην Ελλάδα να το προβλέψει δεν μπορεί κανείς. Ούτε καν οι 9 επεμβάσεις στα γόνατά του οι δύο εκ των οποίων ρήξεις χιαστών είναι κατ' ανάγκη στοιχεία για να πεις ότι δεν θα παίξει και κακώς τον πήρε ο Παναθηναϊκός. Ούτε φυσικά τα 33 χρόνια του. Δες τι έκανε φέτος στην Αγγλία ο 35 ετών Καμπιάσο και θα καταλάβεις. Η λάμψη του Εσιέν είναι πολύ μεγάλη και ο Παναθηναϊκός την είχε ανάγκη. Η προσωπικότητά του και η ποιότητα του είναι δεδομένα και δεν μπορεί να τα αγνοήσει κανείς, ειδικά σε μία ομάδα που αυτό που της λείπει περισσότερο είναι η προσωπικότητα. Είναι όμως και μεγάλο το ρίσκο που παίρνει ο Παναθηναϊκός με βάση την αγωνιστική κατάσταση του Εσιέν. Κατά την άποψη μου πολύ μεγάλο ρίσκο... Το αν έκανε καλά και το πήρε αυτό το ρίσκο θα το ξέρουμε μετά από αρκετούς μήνες. Τα σημερινά δεδομένα μπορεί να μας δείχνουν κάποια πράγματα, αλλά σημασία έχουν αυτά που θα μας δείξει ο ίδιος ο Εσιέν στο χορτάρι...


Μισή ώρα αργότερα...
Και επειδή ακόμη ψάχνετε να βρείτε το νόημα του τίτλου του κειμένου που διαβάζετε, ήρθε η ώρα να εξηγήσω.

Μισή ώρα αργότερα από τον Εσιέν, πάτησε το πόδι του στην Ελλάδα ο Πορτογάλος Σιμόες. Στην υποδοχή του δεν πάτησε ψυχή. Ενας δύο άνθρωποι της ΑΕΚ, τρεις τέσσερις δημοσιογράφοι κι' ένας φωτογράφος ήταν η... επιτροπή υποδοχής. Ούτε κόσμος, ούτε καπνογόνα, ούτε αφιερώματα στον Τύπο, ηλεκτρονικό και έντυπο για την αξία και την ποιότητα του, ούτε τίποτα... Ενα απλό “ήρθε ο Σιμόες”. Τον Σιμόες τον ξέρω ελάχιστα, αλλά αν πιστέψω όσα μου είπε ένας Πορτογάλος δημοσιογράφος γι' αυτόν και όσα διάβασα στον πορτογαλικό Τύπο για την Πόρτο, την Μπενφίκα και την Σεβίλλη που τον ήθελαν αλλά άργησαν, με έπεισαν ότι η ΑΕΚ πέτυχε διάνα.

Και τότε ήταν που θυμήθηκα δύο καλοκαίρια πριν την ιστορία των δύο Αργεντίνων που πήρε ο Ολυμπιακός. Ο Σαβιόλα της Μπαρτσελόνα και της Ρεάλ τον οποίο υποδέχτηκαν πλήθη στο αεροδρόμιο και τον Τσόρι που λίγες ημέρες νωρίτερα λίγο έλειψε να μην πάει ούτε ο οδηγός του Ολυμπιακού για να τον παραλάβει και θα χρειαζόταν να πάρει ταξί για να πάει στο ξενοδοχείο...

*Πηγή: gazzetta.gr*

Παραμένει στο «τιμόνι» της Λίβερπουλ ο Ρότζερς!!

Ο Μπρένταν Ρότζερς συναντήθηκε με την διοίκηση της Λίβερπουλ, με τις δύο πλευρές να αποφασίζουν πως θα πορευτούν μαζί και την επόμενη σεζόν.
Μετά από μία απογοητευτική σεζόν, οι φήμες που ήθελαν τους ιδιοκτήτες των «κόκκινων» να παίρνουν την απόφαση να απολύσουν τον Βορειοϊρλανδό διαψεύστηκαν οριστικά το απόγευμα της Τρίτης, αφού αποφασίστηκε να μην υπάρξουν δραστικές αλλαγές αλλά να γίνει μια από κοινού προσπάθεια για κάτι καλύτερο την επόμενη περίοδο.
Αυτοί που συνομίλησαν με τον Ρότζερς ήταν ο πρόεδρος της Λίβερπουλ, Τομ Βέρνερ και ο Μάικ Γκόρντον.
*Πηγή: England365.gr*

«Μιλάει» με Ιγκουαΐν η Άρσεναλ!!

Σε συζητήσεις με τον Γκονζάλο Ιγκουαΐν βρίσκεται η Άρσεναλ σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα.
Με βάσει τα ρεπορτάζ των Ιταλών, ο Αργεντινός επιθετικός είναι έτοιμος να αποχωρήσει από τη Νάπολι και οι «κανονιέρηδες» δεν έχουν χάσει χρόνο, έχοντας ήδη ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με την πλευρά του παίκτη.
Η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ είχε προσπαθήσει να κάνει δικό της τον 27χρονο άσο και το καλοκαίρι του 2013, όμως τότε ο Ιγκουαΐν είχε επιλέξει τους «παρτενοπέι».
Πλέον τα δεδομένα έχουν αλλάξει, αλλά για να γίνει η μεταγραφή (έστω και με δύο χρόνια… καθυστέρηση) θα πρέπει η Άρσεναλ να προσφέρει ένα ποσό που θα ξεπεράσει τα 40 εκατομμύρια λίρες, καθώς σε αυτό το ύψος ανέρχονται οι απαιτήσεις των ανθρώπων της Νάπολι.
*Πηγή: England365.gr*

Τα «σκάει» για Οκαζάκι η Λέστερ!!

Έτοιμη να κινηθεί για την απόκτηση του Σίνζι Οκαζάκι της Μάιντς είναι η Λέστερ!
Οι «αλεπούδες» αναζητούν μία αξιόπιστη προσθήκη για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης τους και σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα στην Αγγλία, ο… εκλεκτός έχει ήδη βρεθεί.
Ο λόγος για τον Σίνζι Οκαζάκι της Μάιντς, για τον οποίο η ομάδα το Νάιτζελ Πίρσον είναι έτοιμη να δαπανήσει 8 εκατομμύρια λίρες για να τον κάνει κάτοικο Αγγλίας!
Ο 29χρονος επιθετικός, ο οποίος έχει ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο με τους Γερμανούς, πέτυχε φέτος 12 γκολ σε 32 παιχνίδια που αγωνίστηκε στη Μπουντεσλίγκα.
*Πηγή: England365.gr*

«Δεν ασχολείται με Κόστα η Ατλέτικο»

Καμία πρόθεση να κινηθεί για την απόκτηση του Ντιέγκο Κόστα δεν έχει η Ατλέτικο Μαδρίτης.
Τις τελευταίες ώρες έχουν «φουντώσει» οι φήμες στο Νησί που θέλουν το βαρύ πυροβολικό της Τσέλσι να ετοιμάζεται να αποχωρήσει από τους πρωταθλητές Αγγλίας και να επιστρέφει στους «ροχιμπλάνκος».
Σύμφωνα με τον συνεργάτη του «Skysports» και ειδικό επί ισπανικών θεμάτων, Γκιγιέμ Μπαλάγκ, κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί καθώς η ισπανική ομάδα δεν μοιάζει διατεθειμένη να ασχοληθεί με την συγκεκριμένη υπόθεση...
*Πηγή: England365.gr*

Γεμίζουν… υγεία οι Λέικερς!!

Ο ένας μετά τον άλλον οι τραυματίες παίκτες των Λος Άντζελες Λέικερς αναρρώνουν και δηλώνουν έτοιμοι εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Ο Τζούλιους Ραντλ, ο οποίος τραυματίστηκε στο δεξί πόδι κι ολοκλήρωσε πρόωρα την πρώτη σεζόν του στο ΝΒΑ, δήλωσε καλά, προαναγγέλλοντας επί της ουσίας τη συμμετοχή του στο Σάμερ Λιγκ. «Πιστεύω πως είμαι στο 100%», τόνισε χαρακτηριστικά ο 20άχρονος πάουερ φόργουορντ, ο οποίος έχει ήδη ξεκινήσει ατομικές προπονήσεις χωρίς να αισθάνεται την παραμικρή ενόχληση.
Πέρα από τον υποσχόμενο φόργουορντ, υγιείς αναμένεται να ξεκινήσουν την επόμενη αγωνιστική περίοδο και οι προερχόμενοι από τραυματισμό στον ώμο και το γόνατο, Κόμπι Μπράιαντ και Νικ Γιανγκ, αντίστοιχα. Το γεγονός δεν μπορεί παρά να προκαλεί ικανοποίηση στον Μπάιρον Σκοτ, ο οποίος πάντως με νέες δηλώσεις του εκθειάσει εκ νέου τον Τζόρνταν Κλάρκσον, τον οποίο προορίζει για τη θέση του βασικού πλέι μέικερ στο νέο πρωτάθλημα.
*Πηγή: superbasket.gr*

Το Top 5 του Μπιέλιτσα!! (vid)

Ο Νεμάνια Μπιέλιτσα αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης στη φετινή Ευρωλίγκα και η διοργανώτρια αρχή ξεχώρισε πέντε, από τους πολλούς, λόγους που τον οδήγησαν στον τίτλο.
Το άτυπο βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη της κανονικής περιόδου της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της γηραιάς ηπείρου κατέκτησε ο Σέρβος φόργουορντ της Φενέρμπαχτε. Ο Νεμάνια Μπιέλιτσα πρόσφερε στους φιλάθλους ουκ ολίγες εντυπωσιακές στιγμές κατά τη διάρκεια της σεζόν, η Ευρωλίγκα όμως ξεχώρισε τις πέντε καλύτερες και τις παρουσίασε σε βίντεο ειδικά αφιερωμένο σε εκείνον. Στην κορυφή του Top 5 βρίσκεται το νικητήριο καλάθι του απέναντι στην Μπαρτσελόνα, στο «Παλάου Μπλαουγκράνα», στο πλαίσιο της κανονικής περιόδου.





*Πηγή: superbasket.gr*

Η πορτοκαλάδα του Τρινκιέρι!! (video)

O Αντρέα Τρινκιέρι οδήγησε την Μπάμπεργκ στον τελικό του γερμανικού πρωταθλήματος, κάνοντας το 3-0 στη σειρά με την Ουλμ και θέλησε να το… γιορτάσει στη συνέντευξη Τύπου.
Αφού λοιπόν έλεγξε τα μπουκάλια που ήταν στο τραπέζι, το μάτι του έπεσε σε μια πορτοκαλάδα. Το τι ακολούθησε, μπορείτε να το δείτε στο video που ακολουθεί.







*Πηγή: superbasket.gr*

«Ετοιμάζεται για Ρεάλ ο Ντε Χέα»!

Πολύ κοντά στη Ρεάλ βρίσκεται ο Νταβίντ Ντε Χέα, καθώς, σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο, ο Ισπανός αποχαιρέτησε το τεχνικό τιμ και τους συμπαίκτες του στη Γιουνάιτεντ. 35 εκατ. ευρώ δίνουν οι Μαδριλένοι.

«Ετοιμάζεται για Ρεάλ ο Ντε Χέα»

Σύμφωνα με τα αγγλικά Μέσα, ο Ισπανός ήρθε σε επικοινωνία με το τεχνικό τιμ της Γιουνάιτεντ, αλλά και τους συμπαίκτες του στους «κόκκινους διάβολους», ώστε να τους αποχαιρετήσει, καθώς έχει πάρει την απόφαση να συνεχίσει την καριέρα του στη Ρεάλ.

Η μετακίνησή του 24χρονου θα ανακοινωθεί μετά τις 14/6, όταν και θα έχει ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα της Ισπανίας.

Το κόστος τις μεταγραφής αναμένεται να είναι κοντά στα 35 εκατ. ευρώ, ποσό που η Ρεάλ θεωρεί ότι θα ικανοποιήσει πλήρως τις απαιτήσεις της Γιουνάιτεντ, μιας και το συμβόλαιο του νεαρού τερματοφύλακα με τους Αγγλους ολοκληρώνεται την επόμενη σεζόν. *Πηγή: sport-fm.gr*

Παραιτήθηκε ο Μπλάτερ!!

Απόφαση... σταθμός στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο! Λίγες μέρες μετά την επανεκλογή του στην προεδρία της FIFA, o Σεπ Μπλάτερ υπέβαλε την παραίτησή του! Σε λίγους μήνες ο... διάδοχος.

Παραιτήθηκε ο Μπλάτερ!
Κι όμως... βόμβα!

Λίγες μέρες μετά την επανεκλογή του για πέμπτη φορά στην προεδρία της FIFA, ο Σεπ Μπλάτερ υπέβαλε την παραίτησή του απ' το αξίωμα (μετά από 17 χρόνια), σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε!

«Αγαπώ την FIFA περισσότερο από οτιδήποτε και θέλω μόνο το καλό της. Αποφάσισα να δηλώσω συμμετοχή στις περασμένες εκλογές για το καλό του ποδοσφαίρου. Η εντολή (σ.σ η επανεκλογή του δηλαδή), όμως που μου δόθηκε φαίνεται πως δεν υποστηρίζεται από όλους. Γι’ αυτό λοιπόν καλώ το συντομότερο δυνατό έκτακτο συνέδριο για να αποφασίσουμε τον αντικαταστάτη μου. Δεν θα μείνω. Δεν θα είμαι υποψήφιος αυτή τη φορά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο άνθρωπος που υπηρετεί την παγκόσμια ομοσπονδία για σχεδόν 35 χρόνια (ως γραμματέας αρχικά).

Προφανώς αυτή η απόφαση του 79χρονου έχει να κάνει με το σκάνδαλο που ξέσπασε το τελευταίο διάστημα γύρω απ' την παγκόσμια ομοσπονδία (που έφερε συλλήψεις ανθρώπων της). Οι αντιδράσεις ήταν πάρα πολλές και έντονες σε βάρος του Μπλάτερ, κάτι που τον οδήγησε στην παραίτηση, μην μπορώντας άλλο να αντέξει τις... πιέσεις.

Όπως λέγεται, το νέο κογκρέσο θα διεξαχθεί μεταξύ Δεκεμβρίου 2015 και Μαρτίου 2016 (θα κλειδώσει οριστικά απ' την Εκτελεστική Επιτροπή), όπου και θα αποφασιστεί ο διάδοχος στην προεδρία της FIFA, κάτι που εξίσου θα 'ναι σημαντικό για την... επόμενη μέρα τόσο στην ομοσπονδία όσο και γενικά στο ποδόσφαιρο. Ως τότε θα συνεχίσει στα καθήκοντά του ο Ελβετός, που πλέον μπήκε και επίσημα... ημερομηνία λήξης.



Υπενθυμίζεται πως ο Μπλάτερ ξεκίνησε τις «υπηρεσίες» του στη FIFA το 1981 όπου ως το 1998 ήταν γενικός γραμματέας. Έκτοτε ανέλαβε την προεδρία (αντικαθιστώντας τον Ζοάο Χαβελάντζε) και νίκησε πέντε φορές τις εκλογές, διατηρώντας μέχρι και σήμερα το εν λόγω πόστο. *Πηγή: sport-fm.gr*

Προτιμάει Ισπανία ο Φαν Ντε Φάαρτ!!

Επιστροφή στην Ισπανία φαίνεται πως έχει ως προτεραιότητα ο μεταγραφικός στόχος της ΑΕΚ, Ράφαελ Φαν Ντερ Φάαρτ, με τον ατζέντη του να τον προτείνει σε Μάλαγα και Μπέτις.

Προτιμάει Ισπανία ο Φαν Ντε Φάαρτ

Ο Ολλανδός μένει ελεύθερος το προσεχές καλοκαίρι, καθώς δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του με το Αμβούργο, με αρκετούς συλλόγους να δηλώνουν ενδιαφέρον για την περίπτωσή του, μεταξύ άλλων και η ΑΕΚ.

Ωστόσο, ο ίδιος φαίνεται πως θέλει να επιστρέψει στην Ισπανία και συγκεκριμένα κοντά στην περιοχή της Τσικλάνα, που είναι και η γενέτειρα της μητέρας του.

Μάλιστα, πριν από αρκετούς μήνες είχε εκφράσει την επιθυμία του να αγωνιστεί μια μέρα στην τοπική Κάντιθ, με το σύλλογο, όμως, να αγωνίζεται στη Segunda B' (τρίτη κατηγορία), αυτό συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες.

Για το λόγο αυτό, ο ατζέντης του φαίνεται πως έχει προσεγγίσει τις Μάλαγα και Ρεάλ Μπέτις, που αποτελούν τις δύο κοντινότερες ομάδες στην περιοχή.

Οι δύο σύλλογοι αναζητούν παίκτη με τα χαρακτηριστικά του 32χρονου, ειδικά οι Σεβιγιάνοι, με τον Πέπε Μελ να δείχνει «ζεστός» σε μία τέτοια προσθήκη.

Αμφότερες οι δύο ομάδες, πάντως, αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα, όμως η επιθυμία του ίδιου του Φαν Ντερ Φάαρτ να επιστρέψει στην Ισπανία, ίσως είναι από μόνη της αρκετή, ώστε να "ρίξει" της απαιτήσεις του. *Πηγή: sport-fm.gr*

«Λαβωμένος» στη Λεωφόρο!!


Τέσσερα νέα προβλήματα προστέθηκαν στα τρία που ήδη είχε ο Βεργέτης ενόψει του κρίσιμου ματς του Αστέρα κόντρα στον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Μόνο ο Ρόλε επέστρεψε.

«Λαβωμένος» στη Λεωφόρο
Δεν έχουν τέλος τα προβλήματα για τον Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος θα παραταχθεί με έξι βασικά προβλήματα στη Λεωφόρο, στο ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Μετά τη νίκη επί του Ατρόμητου άνοιξε η… όρεξη των Αρκάδων για τη δεύτερη θέση των πλέι οφ, όμως θα πρέπει να ξεπεράσουν τα προβλήματα και τον Παναθηναϊκό.

Εκτός αποστολής παρέμειναν οι Μπαντιμπανγκά, Μάσα και Πάρα, οι οποίοι απουσίασαν και απ’ το τελευταίο ματς με τον Ατρόμητο στην Τρίπολη, ενώ προστέθηκαν τέσσερα νέα προβλήματα.

Οι Λούι και Κουρμπέλης έγιναν αλλαγή στο τελευταίο παιχνίδι, αντιμετωπίζοντας πρόβλημα στους κοιλιακούς και δεν ακολούθησαν στην Λεωφόρο, ενώ εκτός έμεινε και ο Γκοϊάν, ο οποίος ξεκίνησε θεραπεία αμέσως μετά το ματς για ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, αλλά και ο Μπαράλες.

Με πρόβλημα στους κοιλιακούς βγήκε απ’ το γήπεδο και ο Ρόλε, όμως έσφιξε τα δόντια και είναι στη διάθεση του προπονητή του.

Η αποστολή αποτελείται από τους: Μπαντή, Θεοδωρόπουλο, Ζησόπουλο, Σανκαρέ, Αλόκο, Καστριτσέα, Γογωνά, Παντελιάδη, Τσοκάνη, Παπαχρήστο, Τορμένα, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Ρόλε, Νίκο Φερνάντεζ, Γιαννιώτα, Σκούρτη και Μούκαμ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Παραλίγο τραγωδία στο Ρολάν Γκαρός!!

Μέρος της γιγαντοοθόνης του "Φιλίπ Σατριέρ" ξεκόλλησε κατά τη διάρκεια του αγώνα ανάμεσα στον Κέι Νισικόρι και τον Τζο-Βιλφρίντ Τσόνγκα για το Ρολάν Γκαρός και έπεσε στους έντρομους οπαδούς.

Παραλίγο τραγωδία στο Ρολάν Γκαρός!









Φυσικό επόμενο ήταν ο αγώνας να διακοπεί για περίπου μισή ώρα, ώστε να διασφαλιστεί ότι παρέχονται οι κανόνες ασφαλείας. Μέχρι εκείνο το σημείο, ο Τσόνγκα φαινόταν να είχε πάρει το «πάνω χέρι» για τη νίκη, καθώς είχε κατακτήσει το πρώτο σετ με 6-1 και προηγούταν με 5-2 στο δεύτερο, το οποίο και πήρε τελικά με 6-4.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Κατέθεσε το αίτημα η ΕΠΣ Θεσσαλίας!!

Το είπε και το έκανε... Σήμερα η ΕΠΣ Θεσσαλίας προχώρησε στην κατάθεση του αιτήματος στο Ειρηνοδικείο για να κηρυχθεί έκπτωτο το ΔΣ της ΕΠΟ.

Κατέθεσε το αίτημα η ΕΠΣ Θεσσαλίας

Σύμφωνα με πληροφορίες, αύριο θα γίνει γνωστή η ημερομηνία που θα εξετασθεί το αίτημα αυτό. Πρέπει να θεωρείται -όμως- δεδομένο ότι θα συμβεί μέσα στις επόμενες ημέρες.

Θυμίζουμε ότι η ΕΠΣ Θεσσαλίας στο αίτημα αυτό παρουσιάζει 16 λόγους που θα πρέπει να κηρυχθεί έκπτωτο το τρέχον ΔΣ της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Στην περίπτωση που γίνει αποδεκτό το αίτημα αυτό, η ΕΠΣ Θεσσαλίας έχει ήδη προτείνει άτομα να αναλάβουν τη διοίκηση της ΕΠΟ... *Πηγή: sport-fm.gr*

Σπανούλη, Πρίντεζη, αλλά και «Λάζο» θέλει ο Χάινς!!

Τρεις πρώην συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό διάλεξε ο Κάιλ Χάινς στη δική του «Dream Team», σε ερώτηση ρωσικής ιστοσελίδας.

Σπανούλη, Πρίντεζη, αλλά και «Λάζο» θέλει ο Χάινς!
Αρκετό… Ολυμπιακό περιέχει η «Dream Team» του Κάιλ Χάινς, σύμφωνα με όσα δήλωσε στη ρωσική ιστοσελίδα «shkola2-0.ru».

Ο σέντερ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας έχει επιλέξει τους Βασίλη Σπανούλη, Γιώργο Πρίντεζη, ενώ τη μόνη δυσκολία που αντιμετώπισε ήταν στη θέση «5» επιλέγοντας τον Λάζαρο Παπαδόπουλο μαζί τον Σάσα Κάουν!

Την υπόλοιπη βασική πεντάδα συμπληρώνουν οι Μίλος Τεόντοσιτς και Σόνι Ουίμς της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ενώ από τον… πάγκο θα έρχεται –ως έκτος παίκτης- ο Ρίκι Χίκμαν της Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ.

Αναλυτικά οι… αιτιολογήσεις του Χάινς:

Σπανούλης: «Ο συγκεκριμένος δεν… κέρδισε απλά το παρατσούκλι “Kill Bill”. Είναι σίγουρα ένας από τους καλύτερους σκόρερ του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Κάποιοι πιστεύουν πως είναι ο καλύτερος στην ιστορία».

Πρίντεζης: «Ήμουν τυχερός που έπαιξα μαζί του στην ίδια ομάδα και μπορώ να πω πως είναι ένας από τους πιο αξιόπιστους που έχω δει στην καριέρα μου και έχει πάντα κίνητρο και αυτοπεποίθηση. Μπορεί το στιλ του να φαίνεται θεαματικό, αλλά αυτό έχει έρθει από πολλή δουλειά».

Κάουν-Παπαδόπουλος: «Δεν μπορώ να επιλέξω έναν από τους δύο, καθώς έρχονται… ισόπαλοι. Ο Παπαδόπουλος έχει τρομερή αίσθηση της μπάλας και τρομερά χέρια, παίρνοντας καλές θέσεις. Το “χουκ” του είναι το κάτι άλλο. Πραγματικά, έμαθα πολλά από εκείνον, βλέποντάς τον στις προπονήσεις και στους αγώνες» *Πηγή: sport-fm.gr*

Η Ιρίνα Σάικ μοιράζει «εγκεφαλικά» στον ανδρικό πληθυσμό!

Δείτε τη νέα φωτογράφηση της 29χρονης για το Telegraph Magazine.

Η Ιρίνα Σάικ μοιράζει «εγκεφαλικά» στον ανδρικό πληθυσμό

Να, είδατε πάλι το κάναμε.

Τέλος πάντων, η 29χρονη φωτογραφήθηκε για το περιοδικό Telegraph σε καλοκαιρινό mood και εμείς την ευχαριστούμε γι αυτό.

inner

inner

inner

inner

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Άρης και είναι… καλά!!

Δεν ήθελε και πολύ! Ένας τραγικός Ολυμπιακός ηττήθηκε 84-74 από τον ψυχωμένο Άρη που είχε σε μεγάλη μέρα τον Βεζένκοφ και έτσι οι δύο ομάδες θα τα ξαναπούν στο «Nick Galis Hall» την Πέμπτη (4/6)!

Άρης και είναι… καλά!
Πριν το ματς θα ήταν «μπαμ», όμως κατά τη διάρκεια ήταν απόλυτα δίκαιο!

Ένας αποφασισμένος -παρά τις απουσίες- Άρης νίκησε 84-74 έναν τραγικό -σε άμυνα και επίθεση- Ολυμπιακό και έτσι η σειρά θα πάει σε τέταρτο παιχνίδι την Πέμπτη (4/6) στο «Nick Galis Hall»!

Για τη ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη ήταν σε τρομερή μέρα ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ, τελειώνοντας το ματς με 28 πόντους, ενώ στους 12 σταμάτησε ο Τόμας. Από τους «ερυθρόλευκους» ξεχώρισαν οι Μάντζαρης και Πρίντεζης με 14 και 13 πόντους αντίστοιχα.

Το ματς


Μόνο ο… Άρης ήταν στο παρκέ στο ξεκίνημα της αναμέτρησης, καθώς στα πρώτα τρία λεπτά προηγήθηκε με 7-0! Όμως, από εκείνο το σημείο και έπειτα, ο Ολυμπιακός άρχισε να παίζει άμυνα και με τους Μάντζαρη-Ντάνστον έφερε το ματς στα ίσα (9-9), στα μισά της περιόδου. Παρ’ όλα αυτά, οι παίκτες του Δημήτρη Πρίφτη δεν… πτοήθηκαν και με «όπλο» τα επιθετικά ριμπάουντ κατάφεραν να ξεφύγουν εκ νέου (16-11). Από την άλλη, οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν διαγωνισμό… αστοχίας και με τους γηπεδούχους να ήταν εύστοχοι από τις βολές, έκλεισαν προηγούμενοι 21-18 το πρώτο δεκάλεπτο.

Με ένα γρήγορο 4-0 ξεκίνησε ο Ολυμπιακός στη δεύτερη περίοδο, παίρνοντας για πρώτη φορά το προβάδισμα (21-22), όμως χάρη στα τρίποντα, ο Άρης πέρασε ξανά μπροστά (27-24). Οι Πειραιώτες έκαναν το ένα λάθος πίσω από το άλλο στην επίθεση και έτσι οι γηπεδούχοι έφτασαν στο +6 (32-26) στα μισά. Η… οκνηρία των παικτών του Γιάννη Σφαιρόπουλου συνεχίστηκε μέχρι να της βάλει ένα… τέλος ο Πρίντεζης, ο οποίος με δικούς του πόντους έκανε το 34-34, τρία λεπτά πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Ωστόσο, για άλλη μία φορά οι Θεσσαλονικείς είχαν την «απάντηση» στην αντεπίθεση του Ολυμπιακού, όπου με ένα σερί 5-0 πήγαν στο 39-34 και έχοντας τον έλεγχο μέχρι το τέλος, πήγαν στα αποδυτήρια με το +7 (44-37).

Ο Ολυμπιακός… αρνούνταν να πατήσει στο παρκέ και στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, με τον Άρη να πηγαίνει στο +13 (50-37) με τα τρίποντα των Τόμας και Βεζένκοφ, ενώ στη συνέχεια να φτάνει ακόμα και στο +14 (54-40). Οι «ερυθρόλευκοι» εξακολουθούσαν να μην αντιδρούν, λόγω και της τρομερής αστοχίας τους και έτσι οι παίκτες του Δημήτρη Πρίφτη διατηρούσαν στα ίδια επίπεδα τη διαφορά (61-45). Ωστόσο, στο τελευταίο δίλεπτο ήρθε η… αντεπίθεση από τους Πειραιώτες, οι οποίοι με καλές άμυνες και σωστές επιλογές στην επίθεση, ροκάνισαν τη διαφορά (65-57), μέχρι τη λήξη του τρίτου δεκαλέπτου.

Στα πρώτα τρία λεπτά της τέταρτης περιόδου, ο Ολυμπιακός έχανε συνεχώς ευκαιρίες να μειώσει κι άλλο τη διαφορά, με τον Άρη συντηρεί το προβάδισμά του (67-57). Οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου προσπαθούσαν βιαστικά να «ροκανίσουν» τη διαφορά, με αποτέλεσμα να ήταν άστοχοι και τους γηπεδούχους να ήταν στο +11 (74-63), πέντε λεπτά πριν το τέλος. Η επιμονή των Πειραιωτών έξω από τα 6,75μ. συνεχιζόταν, όπως και η αστοχία τους (6/34), με αποτέλεσμα οι «κίτρινοι» να μην ανησυχήσουν μέχρι το τέλος και να πάρουν τη νίκη με το τελικό 84-74!

Τα δεκάλεπτα: 21-18, 44-37, 65-57, 84-74

Άρης (Πρίφτης): Πάσαλιτς 9 (1), Τσιάρας 2, Δήμας, Ριντ 5, Τόμας 12 (1), Πουλιανίτης 3 (1), Χαρίσης 17, Βεζένκοφ 28 (3), Μούρτος 8.

Ολυμπιακός (Σφαιρόπουλος): Χάντερ 11, Ντάνστον 8, Ντάρντεν, Παπαπέτρου, Σλούκας 9 (1), Λαφαγέτ 8 (1), Λοτζέσκι 7 (1), Πρίντεζης 13, Αγραβάνης 4, Μάντζαρης 14 (3), Κατσίβελης. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν αγχώνεται ο Μουρίνιο!!

Καθησυχαστικός για το μέλλον του Ντιέγκο Κόστα στην Τσέλσι παρουσιάστηκε ο Ζοζέ Μουρίνιο, σχολιάζοντας τις φήμες επιστροφής του παίκτη στην Ισπανία.

Δεν αγχώνεται ο Μουρίνιο
Διά στόματος Ζοσέ Μουρίνιο διαψεύστηκαν οι φήμες περί αποχώρησης του Ντιέγκο Κόστα, ο οποίος εμφανιζόταν δυσαρεστημένος στο Λονδίνο και σκεφτόταν να επιστρέψει στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

«Είναι ο πιο χαρούμενος άνθρωπος μέσα στα αποδυτήρια. Αν αυτό σημαίνει πως δεν είναι χαρούμενος, εγώ είμαι χαρούμενος μ' αυτό», ήταν τα λόγια του Πορτογάλου τεχνικού, που σχολίασε με τον δικό του τρόπο τα σενάρια για το μέλλον του 26χρονου επιθετικού. *Πηγή: sport-fm.gr*

«Ναυάγιο» με Φάμπρι!

Δεν προχωρά τελικά η πρόσληψη του Φάμπρι -γνωστού απ’ το ανεπιτυχές πέρασμά του στον πάγκο του Παναθηναϊκού- στην τεχνική ηγεσία του Ερμή Αραδίππου.

«Ναυάγιο» με Φάμπρι
Σε ναυάγιο οδηγήθηκαν οι διαπραγματεύσεις του Ερμή Αραδίππου με τον Φάμπρι για την πρόσληψή του στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Οι διοικούντες τον κυπριακό σύλλογο εδώ και μέρες είχαν προχωρήσει σε συζητήσεις με τον Ισπανό κόουτς -που στο παρελθόν είχε περάσει ανεπιτυχώς απ’ τον Παναθηναϊκό- ωστόσο σήμερα ανακοίνωσαν πως λόγω διαφοράς φιλοσοφίας (ως προς το τιμ που θα ‘χει στο πλάι του κυρίως), η υπόθεση δεν θα προχωρήσει.

Η ανακοίνωση του Ερμή

«Μετά από διαβουλεύσεις που είχε με τον πρόεδρο της ομάδας μας ο κύριος Fabri διαφάνηκε διαφορά φιλοσοφίας και επικοινωνίας καθώς και στην χρονική διάρκεια του συμβολαίου που ζήτησε ο Ίβηρας προπονητής. Ως εκ τούτου η συνεργασία με τον κύριο Fabri δεν προχώρησε και τον ευχαριστούμε πολύ για την ανταλλαγή απόψεων στην συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο. Του ευχόμαστε ότι καλύτερο στο άμεσο μέλλον».*Πηγή: sport-fm.gr*

Στην οκτάδα η Βουγιούκα στη Μόσχα!!

Την έβδομη θέση στο Γκραν Πρι Σπάθης στη Μόσχα κατέκτησε η Βάσω Βουγιούκα, η οποία «λύγισε» απέναντι στην -μετέπειτα νικήτρια της διοργάνωσης- Κάρλαν από την Ουκρανία.

Στην οκτάδα η Βουγιούκα στη Μόσχα
Μια θέση στην οκτάδα του Γκραν Πρι σπάθης που έγινε στη Μόσχα κατέκτησε η Βάσω Βουγιούκα.

Η πρωταθλήτρια του Ολυμπιακού είχε αρκετά δυναμική παρουσία στην διοργάνωση, όμως λύγισε απέναντι στην νικήτρια του τουρνουά, Όλγα Κάρλαν, στους οκτώ με 15-4.

Για να φτάσει μέχρι εκεί επιβλήθηκε της Αντρέγεβα απ’ την Λευκορωσία (15-9) στους «64», της Γκρεντς απ’ τον Παναμά (15-10) στους «32» και της Σότσα απ’ την Πολωνία στους (15-12) «16».

Στους ίδιους αγώνες, οι αθλητές Δημήτρης Καφαταρίδης και Γιώργος Τσουρούτας κατέλαβαν την 126η και 136η θέση αντίστοιχα, σε 177 συμμετέχοντες. *Πηγή: sport-fm.gr*

«Πλήρωσαν» την κούραση!!

Πρόωρα εκτός έμειναν η Βίκυ Αρβανίτη και η Μαρία Τσιαρτσιάνη απ' το τουρνουά που έγινε στην Κροατία, μετά την ήττα 2-1 από τις Γκαλάι-Κλουγκ. Νίκη 2-1 στον πρώτο γύρο κόντρα στις Μπράακμαν-Σίνεμα.

«Πλήρωσαν» την κούραση

Το πρωί οι Ελληνίδες πρωταθλήτριες νίκησαν στο tie break το πρωί τις Ολλανδέζες Ρίμκε Μπράακμαν και Γιολίεν Σίνεμα με 2-1 σετ. Στο πρώτο σετ έγινε μεγάλη μάχη, όμως το δίδυμο Αρβανίτη-Τσιαρτσιάνη επικράτησε δύσκολα με 21-19.

Οι αντίπαλές τους δεν κατάθεσαν τα… όπλα και ισοφάρισαν κατακτώντας το δεύτερο σετ με 21-17. Στο τρίτο και καθοριστικό σετ το ελληνικό δίδυμο δε δυσκολεύτηκε να φτάσει στο 15-8 και στη νίκη με 2-1 σετ.

Ένα εύκολο απόγευμα προϊδέαζε το ξεκίνημα του δεύτερου αγώνα. Η Βίκυ Αρβανίτη και η Μαρία Τσιαρτσιάνη ήταν σαρωτικές απέναντι στην Άνα Γκαλάι και την Τζορτζίνα Κλουγκ στο πρώτο σετ και το πήραν με 21-5.

Η συνέχεια όμως ήταν πολύ διαφορετική. Οι Αργεντινές αθλήτριες έκαναν την αντεπίθεσή τους και έφεραν το ματς στα ίσα μετά το 21-14 του δεύτερου σετ. Οι Ελληνίδες πρωταθλήτριες πήραν το προβάδισμα με 10-7 στο tie break, ενώ βρέθηκαν μία ανάσα από τη νίκη, καθώς είχαν δύο match point. Οι Γκαλάι-Κλουγκ όμως ήταν πιο ψύχραιμες στο τέλος και ολοκλήρωσαν την ανατροπή κατακτώντας και το τρίτο σετ με 17-15, αφήνοντας το ελληνικό δίδυμο εκτός του κυρίως ταμπλό του τουρνουά. *Πηγή: sport-fm.gr*

Ο Σάκοτα μιλάει για την ΑΕΚ!

Συνάντηση με τους εκπροσώπους του Τύπου θα έχει την Τετάρτη (3/6) ο Ντράγκαν Σάκοτα στα γραφεία της ΚΑΕ ΑΕΚ.

Ο Σάκοτα μιλάει για την ΑΕΚ
Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις έχουν τελειώσει για φέτος στην ΑΕΚ και πλέον έχει ξεκινήσει ο σχεδιασμός για την επόμενη σεζόν.

Έτσι, ο προπονητής της «Ένωσης» Ντράγκαν Σάκοτα καλεί τους εκπροσώπους του Τύπου σε μία ελεύθερη συζήτηση στα γραφεία της ΚΑΕ στο Νέο Ηράκλειο, την Τετάρτη (3/6) το απόγευμα (17:00).

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«O Ντράγκαν Σάκοτα καλεί τους εκπροσώπους του Τύπου σε ελεύθερη συζήτηση, την Τετάρτη (03/06, ώρα 17.00) στα γραφεία της ΚΑΕ ΑΕΚ επί της λεωφόρου Ηρακλείου 466 και Κύπρου, στο Νέο Ηράκλειο».

Όλοι στο «σκαμνί»

Σε απολογία κλήθηκαν και οι τέσσερις ομάδες που συμμετέχουν στα play-offs της Superleague.

Όλοι στο «σκαμνί»

Παράλληλα, σε απολογία κλήθηκαν ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ατρόμητος, Γ. Σπανός και ο υπεύθυνος ασφαλείας της ομάδας, Γ. Πέτρου.

Αναλυτικά οι κλήσεις:

3η Αγωνιστική

Α) ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ., Γ. Σπανός (πρόεδρος): Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά του προέδρου κ. Γ. Σπανού στον αγώνα ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ.-ΠΑΕ Αστ. Τρίπολης.
*Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ., 5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Β) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΠΑΟΚ-ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ., 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

4η Αγωνιστική

Α) ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ., 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ

Β) ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ., Γ. Πέτρου (υπεύθυνος ασφαλείας): Για τη συμπεριφορά του κ. Γ. Πέτρου στον αγώνα ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ.
*Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ., 11 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Γ) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Παναθηναϊκός-ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
*Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ., 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

«Τελειώνει» του Εσιέν!!

Ολοκληρώνει τις ιατρικές εξετάσεις μέσα στο απόγευμα ο Μικαέλ Εσιέν και το βράδυ (λίγο μετά τις 22:00) αναμένεται να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό.

«Τελειώνει» του Εσιέν

Ο Γκανέζος μέσος μέσα στο απόγευμα θα ολοκληρώσει τις ιατρικές του εξετάσεις κι αφότου πάρει το «πράσινο φως», θα ‘χει την ευκαιρία να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο (2ετής συνεργασία με απολαβές περίπου στα 1,5 εκατ. ευρώ).

Το… πλάνο λέει πως λίγο μετά τις 22:00, ο 32χρονος άσος -που χθες πήρε μια… τζούρα Παναθηναϊκού κατά την άφιξή του- θα βρεθεί στα γραφεία της ΠΑΕ για να βάλει την «τζίφρα» του και να τελειώσει και τυπικά η μεταγραφή του.

Κι αυτό διότι αύριο αναμένεται να αναχωρήσει απ’ την Ελλάδα και να επιστρέψει ξανά στο… εγγύς μέλλον για να εγκατασταθεί μόνιμα στην χώρα μας και να ενσωματωθεί στις υποχρεώσεις της νέας του ομάδας. *Πηγή: sport-fm.gr*

Θα… ξανασκεφτεί την απόσυρση ο Κιριλένκο!

Το καλοκαίρι αναμένεται να αποφασίσει ο Αντρέι Κιριλένκο για το αν θα σταματήσει το μπάσκετ στο τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Θα… ξανασκεφτεί την απόσυρση ο Κιριλένκο
Κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν υπήρχε η φήμη πως ο Αντρέι Κιριλένκο θα μπει «αντίο» στα παρκέ μετά το τέλος των υποχρεώσεών του με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Μάλιστα, η φήμη αυτή ενισχύθηκε από τη μέρα που δεν κλήθηκε στην προεπιλογή της εθνικής ομάδας της Ρωσίας, για το προσεχές Ευρωμπάσκετ.

Όμως, ένας δημοσιογράφος του ESPN επικοινώνησε με τον «ΑΚ 47», ο οποίος του τόνισε πως ακόμα δεν έχει πάρει οριστική απόφαση για το αν θα σταματήσει το μπάσκετ, λέγοντας πως αυτό θα γίνει μέσα στο καλοκαίρι.

«Είναι μία πιθανότητα, αλλά δεν είναι ακόμα σίγουρο. Θα το σκεφτώ περισσότερο στο καλοκαίρι», ήταν η απάντηση του Κιριλένκο.




*Πηγή: sport-fm.gr*

Federbet: «Χειραγωγημένοι» τέσσερις αγώνες της Σούπερ Λίγκας!!

Τέσσερις αγώνες του εφετινού πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας είναι χειραγωγημένοι βάσει της παρουσίασης της Federbet που έγινε σήμερα στο Ευρωκοινοβούλιο.

Federbet: «Χειραγωγημένοι» τέσσερις αγώνες της Σούπερ Λίγκας
Στη διαπίστωση ότι τέσσερις αγώνες του εφετινού πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας είναι χειραγωγημένοι έχει φτάσει η FederBet.

Αυτό ανέφεραν σήμερα οι υπεύθυνοί της στην παρουσίαση που έκαναν στο Ευρωκοινοβούλιο η οποία αφορούσε -γενικότερα- την κατάσταση στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Βάσει της κρίσης της FederBet χειραγωγημένοι είναι οι παρακάτω αγώνες...

ΠΑΟΚ - Βέροια 4-1 (ημίχρονο 2-0) 26 Οκτωβρίου 2014
Ολυμπιακός - Πανθρακικός 5-1 (ημίχρονο 2-0) 9 Νοεμβρίου 2014
Παναθηναϊκός - Πανθρακικός 4-0 (ημίχρονο 1-0) 14 Δεκεμβρίου 2014
Βέροια - ΟΦΗ 4-1 (ημίχρονο 3-1) 17 Ιανουαρίου 2015

Όπως υποστήριξε η FederΒet οι αγώνες αυτοί είχαν δεχθεί πολλά πονταρίσματα στο "Χάντικαπ 1" και στο "over".

Οφείλουμε να αναφέρουμε ότι η FederBet είναι μια μη κερδοσκοπική ομοσπονδία, η οποία ασχολείται με τον παράνομο στοιχηματισμό και τα στημένα παιχνίδια στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα... Ωστόσο δεν έχει καμία σχέση με την Sportradar, η οποία διεξάγει τις ίδιες έρευνες αλλά για λογαριασμό της UEFA.

Οι κρίσεις της FederBet και της Sportradar ταυτίζονται σε δύο αναμετρήσεις σε αυτή του Ολυμπιακού με τον Πανθρακικό και σε εκείνη του ΠΑΟΚ με τη Βέροια.

Στην ειδική αναφορά της στο ελληνικό πρωτάθλημα η FederBet υποστήριξε ότι μεγάλο ρόλο στην αύξηση τέτοιων φαινομένων έχει παίξει η οικονομική κρίση στην Ελλάδα.

«Οι περικοπές των μισθών και η οικονομική ύφεση στην Ελλάδα έχει ως αποτέλεσμα να έχει αυξηθεί ο αριθμός των αγώνων αυτών», αναφέρει η FederBet η οποία -επίσης- υποστηρίζει πως ρόλο έχει παίξει το γεγονός ότι οι παίκτες στο ελληνικό πρωτάθλημα είναι απλήρωτοι. *Πηγή: sport-fm.gr*

Η Interpol για την «εγκληματική οργάνωση»!

Ιδιαίτερη αναφορά στην Ελλάδα και στην υπόθεση περί «εγκληματικής οργάνωσης» στο χώρο του ποδοσφαίρου κάνει στην εβδομαδιαία έκθεσή της η Interpol.

Η Interpol για την «εγκληματική οργάνωση»

Σε αυτήν γίνεται λόγος για 41 ανθρώπους του αθλήματος που φέρονται να εμπλέκονται, ενώ ξεχωριστή θέση κατέχει η αναφορά στον πρόεδρο του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη, τον πρώην (πλέον) αντιπρόεδρο της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας Χριστόφορου Ζωγράφου, ο οποίος παραιτήθηκε για λόγους ευθιξίας αλλά και σε ποδοσφαιριστές και παράγοντες της Βέροιας σε ύποπτο για χειραγώγηση παιχνίδι στην ήττα με σκορ 3-0 από τους «ερυθρόλευκους».

Διαβάστε αποσπάσματα από την αναφορά της Interpol:

«Καθώς το διεθνές ποδοσφαιρικό σκάνδαλο της FIFA και η σύλληψη υψηλόβαθμων αξιωματούχων για αδικήματα διαφθοράς έχει σοκάρει τον αθλητισμό παγκοσμίως, ένα παράλληλο σκάνδαλο που εμπεριέχει την Ελλάδα για ακόμα μια φορά φαίνεται να βρίσκεται στην επιφάνεια.

Την περασμένη εβδομάδα διογκώθηκε, καθώς ακόμα έξι Έλληνες ποδοσφαιριστές κατηγορούνται για στήσιμο αγώνα και απάτη, φέρνοντας τον συνολικό αριθμό των κατηγορούμενων, συμπεριλαμβανομένων προπονητών και διαιτητών, σε 41.

Σήμερα, ο εκατομμυριούχος ιδιοκτήτης των πρωταθλητών Ελλάδας και κυπελλούχου Ολυμπιακού, παρουσιάστηκε στο γραφείο του ανακριτή για λεπτομέρειες σχετικά με τα στοιχεία που υπάρχουν εναντίον του και για να δώσει αρχικές απαντήσεις σχετικά με τις πέντε κατηγορίες που αντιμετωπίζει. Την ίδια μέρα, ο αντιπρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας παραιτήθηκε μετά από κατηγορίες εναντίον του για εμπλοκή του στο σκάνδαλο στημένο αγώνων. Και οι δύο κατηγορηματικά διέψευσαν τις κατηγορίες.

Και οι έξι παίκτες που αντιμετωπίζουν κατηγορίες προέρχονται από τη μικρή ομάδα της πρώτης κατηγορίας, τη Βέροια. Φέρονται να είχαν συμφωνήσει μυστικά τον Ιανουάριο του 2013 με τους ιδιοκτήτες της Βέροιας και του πρωταθλητή Ελλάδας Ολυμπιακού να λήξει το ματς με νίκη υπέρ του Ολυμπιακού με 3-0. Οι ιδιοκτήτες των ομάδων φέρονται να έχουν στοιχηματίσει πάνω σε αυτό το σκορ κερδίζοντας μισό εκατομμύριο ευρώ ο καθένας
». *Πηγή: sport-fm.gr*

«Φωτιά» οι... γυναίκες του Παναθηναϊκού!! (pics)

Παίκτες, προπονητικό τιμ, διοίκηση και στελέχη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός δείπνησαν χθες σε γνωστό εστιατόριο. Όπως είναι φυσικό, όμως, την παράσταση έκλεψαν οι σύντροφοι των ποδοσφαιριστών...

«Φωτιά» οι... γυναίκες του Παναθηναϊκού (pics)
Μπορεί εντός αγωνιστικού χώρου εκείνοι να είναι οι... αστέρες, έξω όμως δεν ισχύει αυτό.

Διότι οι σύζυγοι και σύντροφοι των παικτών του Παναθηναϊκού πήραν την... λάμψη τους, κατά το χθεσινό δείπνο που παρέθεσε ο Γιάννης Αλαφούζος στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Φουλάρει τις ανανεώσεις η Βέροια!!


Την επέκταση της συνεργασίας της με τον Αλέξανδρο Βεργώνη ανακοίνωσε η Βέροια, η οποία αναμένεται να ανανεώσει σύντομα και με τους Παυλίδη, Αμαραντίδη και Ραούλ Μπράβο.

Φουλάρει τις ανανεώσεις η Βέροια
Σε γοργούς ρυθμούς συνεχίζεται το «χτίσιμο» της Βέροιας, η οποία ανανέωση της συνεργασία της και με τον Αλέξανδρο Βεργώνη.

Η γεμάτη σεζόν που έκανε ο 29χρονος μέσος ανταμείφτηκε απ’ τον σύλλογο της Ημαθίας και έγινε ο έκτος παίκτης που ανανεώνει.

Σε καλό δρόμο βρίσκονται και οι περιπτώσεις των Παυλίδη και Αμαραντίδη, ενώ ξεκίνησαν οι επαφές και με τον Ραούλ Μπράβο, που όπως φαίνεται θα έχουν θετική κατάληξη.

Η ανακοίνωση:
«Τη φανέλα της Βέροιας θα φοράει και την επόμενη σεζόν ο Αλέξανδρος Βεργώνης.

Ο ποδοσφαιριστής, μετά από μια "γεμάτη" σεζόν με 26 παιχνίδια και 1900' λεπτά συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Superleague, υπέγραψε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ την επέκταση συνεργασίας για έναν ακόμη χρόνο
».

Με την υπογραφή του νέου του συμβολαίου, ο Αλέξανδρος Βεργώνης είπε στην επίσημη σελίδα της ΠΑΕ: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ανανεώνω τη συνεργασία μου με τη Βέροια και θα δώσω το μέγιστο των δυνατοτήτων μου για να εκπληρώσει η ομάδα τους στόχους της».

Το παπούτσι που φτιάχτηκε για τον καλύτερο όλων των εποχών!

Η adidas παρουσιάζει το παπούτσι του Leo Messi για τον Τελικό του UEFA Champions League

Το παπούτσι που φτιάχτηκε για τον καλύτερο όλων των εποχών
Το παιχνίδι άλλαξε. Η adidas διαπίστωσε πως υπάρχουν δύο είδη παικτών: αυτοί που προκαλούν χάος στον αγώνα και αυτοί που ελέγχουν το παιχνίδι. Υπάρχει μόνο μια εξαίρεση. Ένας μοναδικός ποδοσφαιριστής που ο τύπος του δεν μπορεί να προσδιοριστεί, καθώς υπερβαίνει το παιχνίδι. Ο καλύτερος παίκτης όλων των εποχών, ο Leo Messi.

inner


Το 2015 είναι αδιαμφισβήτητα η χρονιά του Leo Messi, που έχει ήδη ξεπεράσει τους πάντες και το Σάββατο θα προσπαθήσει να κατακτήσει για τέταρτη φορά το UEFA Champions League. Όταν ο Messi πατήσει το πόδι του στο γήπεδο του Βερολίνου, για να αποδείξει ξανά πως είναι ο καλύτερος όλων των εποχών, θα το κάνει φορώντας παπούτσια, σχεδιασμένα για να τον βοηθήσουν να ξεδιπλώσει στο χορτάρι όλο το ποδοσφαιρικό του ταλέντο.

inner


Το adidas MESSI15 έχει σχεδιαστεί με τη συμβολή του ίδιου του Leo Messi, με στόχο να μεγιστοποιήσει το ασύγκριτο ταλέντο του. Πρωτοποριακές καινοτομίες καθιστούν το νέο παπούτσι το απόλυτο όπλο για τον Αργεντινό. Το νέο υλικό messiTOUCH στο επάνω μέρος του παπουτσιού προσφέρει κορυφαίο κράτημα, σταθερότητα και άνετη εφαρμογή στο πόδι. Επιπλέον, το μοναδικό messiFRAME χαρίζει ασύγκριτη εφαρμογή, σταθερότητα και μέγιστη πρόσφυση. Τέλος, η τοποθέτηση των καρφιών με τη μέθοδο messiPRINT σε συνδυασμό με την εξωτερική σόλα τεχνολογίας messiGAMBETRAX, υπόσχονται να απογειώσουν την εκρηκτικότητα στην κίνηση του Messi.

Ο Leo Messi, ο καλύτερος παίκτης του κόσμου, θα φορέσει το adidas MESSI15 για πρώτη φορά το Σάββατο 6 Ιουνίου, στον Τελικό του UEFA Champions League στο Βερολίνο. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη σελίδα adidas football στο facebook, ή ακολουθήστε το @adidasgr με hashtag #BeTheDifference στο twitter.

ΚΑΕ Παναθηναϊκός: «Στοχοποιείται εδώ και καιρό ο κ. Παναγιώτου»

Ανακοίνωση με σαφείς αιχμές εξέδωσε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με αφορμή τον εμπρησμό του αυτοκινήτου του διαιτητή, Χρήστου Παναγιώτου. Κάλεσμα στον Σταύρο Κοντονή να είναι παρών στους τελικούς.

ΚΑΕ Παναθηναϊκός: «Στοχοποιείται εδώ και καιρό ο κ. Παναγιώτου»
Για… πρόωρη έναρξη των τελικών της Α1 κάνει λόγο η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με αφορμή τον εμπρησμό του αυτοκινήτου του διαιτητή, Χρήστου Παναγιώτου.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσαν οι «πράσινοι» αφήνουν σαφείς αιχμές για το συγκεκριμένο περιστατικό, ενώ απηύθυναν κάλεσμα στον υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή, να είναι παρών στα παιχνίδια των τελικών, τόσο στο ΣΕΦ, όσο και στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«Σε λίγες μέρες θα έχουμε την έναρξη της σειράς των τελικών του πρωταθλήματος, αλλά όπως δείχνουν τα πράγματα για κάποιους άρχισαν… νωρίτερα οι τελικοί.

Αναφερόμαστε φυσικά στον εμπρησμό του αυτοκινήτου του διαιτητή, Χρήστου Παναγιώτου, ο οποίος στοχοποιείται εδώ και καιρό από συγκεκριμένη κατεύθυνση.

Υπενθυμίζουμε ότι ο συγκεκριμένος διαιτητής είχε βρεθεί στο επίκεντρο των δηλώσεων των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Ολυμπιακός, μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ στον τέταρτο αγώνα της σειράς των τελικών της περσινής αγωνιστικής περιόδου. Για τον Χρήστο Παναγιώτου, εξάλλου, είχαν εκφράσει έντονα παράπονα στην ΚΕΔ τα στελέχη της ΚΑΕ Ολυμπιακός μετά τον αγώνα της ομάδας τους με την ΑΕΚ.

Τον Ιανουάριο του 2014 είχαμε τον εμπρησμό στο κατάστημα του Νίκου Ζαβλανού, φέτος είχαμε τον εμπρησμό στο αυτοκίνητο του διαιτητή, Χρήστου Παναγιώτου.

Από πού έχουν στοχοποιηθεί τα συγκεκριμένα πρόσωπα είναι γνωστό…

Παρακαλούμε τον Υφυπουργό κ. Κοντονή, ο οποίος έχει αποδείξει το ενδιαφέρον του για το μπάσκετ με την πρόσφατη υποδοχή στους φιναλίστ της Ευρωλίγκας, να δείξει την ίδια θέρμη ώστε οι τελικοί του πρωταθλήματος να διεξαχθούν μέσα σε ιδανικές συνθήκες και αθλητικά πλαίσια, χωρίς βία (σωματική, ψυχολογική ή λεκτική). Άλλωστε είναι οι πρώτοι τελικοί που θα διεξαχθούν επί της θητείας του ενώ το νέο σχέδιο νόμου προβλέπει συγκεκριμένες ποινές σε συγκεκριμένα ζητήματα.

Επί της κατεύθυνσης αυτής, ως ΚΑΕ Παναθηναϊκός καταθέτουμε επισήμως συγκεκριμένες προτάσεις ενόψει των τελικών του πρωταθλήματος.

Οφείλουμε να τονίσουμε ότι ευελπιστούμε πως θα προκριθούμε στους τελικούς του πρωταθλήματος αν κι ακόμα η σειρά με τον ΠΑΟΚ είναι σε εξέλιξη. Σε κάθε περίπτωση πάντως οι Αρχές μας δεν αλλάζουν.

-Θεωρούμε σκόπιμο να είναι παρών σε όλους τους αγώνες της σειράς των τελικών, τόσο στο ΣΕΦ όσο και στο ΟΑΚΑ, ο κ. Κοντονής προκειμένου να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι την κατάσταση και το κλίμα που θα επικρατεί. Είμαστε βέβαιοι ότι οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, που τόσες φορές έχουν χρησιμοποιήσει τη λέξη “νομιμότητα” στα λεγόμενά τους, να είναι απόλυτα σύμφωνοι.

-Κρίνουμε αυτονόητο το ότι οι αρμόδιες Αρχές και το Υπουργείο Ασφάλειας του Πολίτη, θα επιδιώξουν να ρίξουν άπλετο φως στην υπόθεση του εμπρησμού του αυτοκινήτου του διαιτητή, Χρήστου Παναγιώτου και θα φτάσουν ως το τέλος. Εκφράζουμε τη βεβαιότητά μας ότι το ίδιο επιθυμούν και οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, άλλωστε τόσες φορές έχουν καταδικάσει τέτοια περιστατικά…

-Χαιρετίζουμε με ενθουσιασμό την πρόταση (που ήδη εφαρμόζεται) του προέδρου του ΕΣΑΚΕ, κ. Χαλβατζάκη ώστε στα πλέι οφ να περνούν τρεις αθλητές (και όχι δύο όπως στην κανονική περίοδο) από έλεγχο ντόπινγκ. Επειδή προφανώς βρισκόμαστε στο ίδιο μήκος κύματος με τον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ, ως ΚΑΕ Παναθηναϊκός επαναφέρουμε την πρόταση που είχαμε καταθέσει στους τελικούς της περιόδου 2012-2013- και η οποία είχε αντιμετωπιστεί με την δέουσα σοβαρότητα και υπευθυνότητα από την Πολιτεία- για έλεγχο σε αίμα και ούρα σε ΟΛΟΥΣ τους αθλητές που θα λάβουν μέρος στην τελική φάση του πρωταθλήματος.

Ως ΚΑΕ Παναθηναϊκός δηλώνουμε απερίφραστα ότι ΟΛΟΙ οι αθλητές μας τίθενται στη διάθεση του ΕΣΚΑΝ για πλήρη έλεγχο. Προσδοκούμε δε ότι στο συγκεκριμένο ζήτημα ταυτιζόμαστε απόλυτα με τους αυτοαποκαλούμενους “οπαδούς της διαφάνειας και της καθαρότητας”, ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός
».

Ο… Τζιμπρίλαρος για Εσιέν!!

Με ένα tweet ο λατρεμένος της πράσινης εξέδρας, Τζιμπρίλ Σισέ, καλωσόρισε στην… Πανάθα –όπως αποκαλεί την ομάδα- τον Εσιέν και ελπίζει να τύχει αντίστοιχης στήριξης από τον κόσμο.

Ο… Τζιμπρίλαρος για Εσιέν!
Από την εποχή του Τζιμπρίλ Σισέ είχε να… πρασινίσει το αεροδρόμιο σε μεταγραφή του Παναθηναϊκού. Υπό αυτήν την έννοια και τηρουμένων των αναλογιών αλλά και του γεγονότος πως μιλάμε για παίκτες διαφορετικής θέσης, ηλικίας και background, ο Μίκαελ Εσιέν κατά κάποιον τρόπο είναι ο διάδοχος του Γάλλου. Αν όχι στο γήπεδο, τουλάχιστον στις καρδιές και τις… φαντασιώσεις των οπαδών του «τριφυλλιού».

Από την πλευρά του, ο (για τους φίλους) Τζιμπρίλαρος ποτέ δεν σταμάτησε να διατηρεί τη σχέση του με τον κόσμο του Παναθηναϊκού, δείχνοντας πως παραμένει κι αυτός δεμένος με το σύλλογο. Έτσι, στο άκουσμα της είδησης της μεταγραφής του Γκανέζου στην ομάδα, δεν άργησε να λειτουργήσει σαν… πρέσβης και να καλωσορίσει τον Εσιέν στους «πράσινους».

«Καλωσόρισες στην καλύτερη ελληνική ομάδα αδελφέ. Πανάθααααααα. Χρειάζεται οι φίλοι του Παναθηναϊκού να τον βοηθήσουν», ήταν η ανάρτηση του Σισέ στο λογαριασμό του στο twitter.








*Πηγή: sport-fm.gr*

«Πάτησαν» Βελιγράδι οι Γυναίκες!

Στο Βελιγράδι βρίσκεται από το πρωί της Τρίτης (2/6) η Εθνική ομάδα των Γυναικών, όπου εκεί θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της για το προσεχές Ευρωμπάσκετ.

«Πάτησαν» Βελιγράδι οι Γυναίκες
Τελευταία… στάση για την Εθνική ομάδα των Γυναικών!

Η αποστολή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος βρίσκεται από το πρωί της Τρίτης (2/6) στο Βελιγράδι, προκειμένου να δώσει τα δύο τελευταία φιλικά προετοιμασίας με αντίπαλο τη Σερβία, ενόψει της έναρξης του Ευρωμπάσκετ (11-28 Ιουνίου, Ρουμανία, Ουγγαρία).

Τα δύο παιχνίδια είναι προγραμματισμένα για Τετάρτη (3/6, 16:30 ώρα Ελλάδας) και Πέμπτη (4/6), με τον Τζώρτζη Δικαιουλάκο να έχει επιλέξει τις: Δημητράκου, Χατζηνικολάου, Καλτσίδου, Παπαμιχαήλ, Σπανού, Γκοτζή, Χαλιβέρα, Λύμουρα, Σωτηρίου, Κοσμά, Νικολοπούλου, Χριστινάκη, Φασούλα. *Πηγή: sport-fm.gr*