Τρίτη 2 Ιουνίου 2015

Προτιμάει Ισπανία ο Φαν Ντε Φάαρτ!!

Επιστροφή στην Ισπανία φαίνεται πως έχει ως προτεραιότητα ο μεταγραφικός στόχος της ΑΕΚ, Ράφαελ Φαν Ντερ Φάαρτ, με τον ατζέντη του να τον προτείνει σε Μάλαγα και Μπέτις.

Προτιμάει Ισπανία ο Φαν Ντε Φάαρτ

Ο Ολλανδός μένει ελεύθερος το προσεχές καλοκαίρι, καθώς δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του με το Αμβούργο, με αρκετούς συλλόγους να δηλώνουν ενδιαφέρον για την περίπτωσή του, μεταξύ άλλων και η ΑΕΚ.

Ωστόσο, ο ίδιος φαίνεται πως θέλει να επιστρέψει στην Ισπανία και συγκεκριμένα κοντά στην περιοχή της Τσικλάνα, που είναι και η γενέτειρα της μητέρας του.

Μάλιστα, πριν από αρκετούς μήνες είχε εκφράσει την επιθυμία του να αγωνιστεί μια μέρα στην τοπική Κάντιθ, με το σύλλογο, όμως, να αγωνίζεται στη Segunda B' (τρίτη κατηγορία), αυτό συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες.

Για το λόγο αυτό, ο ατζέντης του φαίνεται πως έχει προσεγγίσει τις Μάλαγα και Ρεάλ Μπέτις, που αποτελούν τις δύο κοντινότερες ομάδες στην περιοχή.

Οι δύο σύλλογοι αναζητούν παίκτη με τα χαρακτηριστικά του 32χρονου, ειδικά οι Σεβιγιάνοι, με τον Πέπε Μελ να δείχνει «ζεστός» σε μία τέτοια προσθήκη.

Αμφότερες οι δύο ομάδες, πάντως, αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα, όμως η επιθυμία του ίδιου του Φαν Ντερ Φάαρτ να επιστρέψει στην Ισπανία, ίσως είναι από μόνη της αρκετή, ώστε να "ρίξει" της απαιτήσεις του. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: