Τρίτη 2 Ιουνίου 2015

Φουλάρει τις ανανεώσεις η Βέροια!!


Την επέκταση της συνεργασίας της με τον Αλέξανδρο Βεργώνη ανακοίνωσε η Βέροια, η οποία αναμένεται να ανανεώσει σύντομα και με τους Παυλίδη, Αμαραντίδη και Ραούλ Μπράβο.

Φουλάρει τις ανανεώσεις η Βέροια
Σε γοργούς ρυθμούς συνεχίζεται το «χτίσιμο» της Βέροιας, η οποία ανανέωση της συνεργασία της και με τον Αλέξανδρο Βεργώνη.

Η γεμάτη σεζόν που έκανε ο 29χρονος μέσος ανταμείφτηκε απ’ τον σύλλογο της Ημαθίας και έγινε ο έκτος παίκτης που ανανεώνει.

Σε καλό δρόμο βρίσκονται και οι περιπτώσεις των Παυλίδη και Αμαραντίδη, ενώ ξεκίνησαν οι επαφές και με τον Ραούλ Μπράβο, που όπως φαίνεται θα έχουν θετική κατάληξη.

Η ανακοίνωση:
«Τη φανέλα της Βέροιας θα φοράει και την επόμενη σεζόν ο Αλέξανδρος Βεργώνης.

Ο ποδοσφαιριστής, μετά από μια "γεμάτη" σεζόν με 26 παιχνίδια και 1900' λεπτά συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Superleague, υπέγραψε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ την επέκταση συνεργασίας για έναν ακόμη χρόνο
».

Με την υπογραφή του νέου του συμβολαίου, ο Αλέξανδρος Βεργώνης είπε στην επίσημη σελίδα της ΠΑΕ: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ανανεώνω τη συνεργασία μου με τη Βέροια και θα δώσω το μέγιστο των δυνατοτήτων μου για να εκπληρώσει η ομάδα τους στόχους της».

Δεν υπάρχουν σχόλια: